Ελένη Μενεγάκη - The day after

'Εφτασε και η ώρα της «Ωραίας» Ελένης
Παπασταύρου Λίντα
Ελένη Μενεγάκη - The day after

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ύστερα από τις τηλεοπτικές πρεμιέρες της προηγούμενης Δευτέρας, έφτασε και η ώρα της «Ωραίας» Ελένης.

Η κ. Μενεγάκη μετά τις περικοπές προγράμματος στον Alpha, εποίησε την ανάγκη φιλοτιμία και βάλθηκε να αλλάξει τις συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού, που τόσα χρόνια τώρα την επέλεγε για να το συντροφεύσει στον πρωινό καφέ του.

H εκπομπή της με τον λιτό -όσο και ενδεικτικό της σιγουριάς της- τίτλο «Ελένη» έκανε πρεμιέρα στις 13:00 με τους πλανήτες να διαβουλεύονται τα υπέρ και τα κατά της νέας σεζόν και παραγωγής.

Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη και το Μεσουράνημα στο Ζυγό είναι βέβαια δύο καλοί οιωνοί, αφού αμφότερα τα ζώδια διατηρούν άριστες σχέσεις με το κοινό αλλά και την ... AGB!

Οι όψεις του Ωροσκόπου με την Δήμητρα και τον αστρικό Ερμή -δύο πλανήτες άμεσα αρμόδιους σε θέματα επικοινωνίας- η «κρυφή» αντίθεση του Ερμή με τον Δία αλλά και η παρουσία της «λαοπρόβλητης» Σελήνης στον 1ο οίκο είναι μερικά ακόμη σημαντικά μπόνους για την εκπομπή, ωστόσο τα «αγκάθια» δεν λείπουν.


eleni

Ο Κρόνος στον 10ο οίκο, έχει τις αντιρρήσεις του για το κατά πόσον η «Ελένη» θα μπορέσει να κυριαρχήσει χωρίς προβλήματα στην μεσημεριανή ζώνη προδιαθέτοντας σε έναν μακρύ και κουραστικό αγώνα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο διελαύνων Κρόνος «πιάνει» τους προσωπικούς πλανήτες της κ. Μενεγάκη στο Ζυγό, ασκώντας πιέσεις για την εκπλήρωση υποχρεώσεων και απαιτήσεων που κανονικά δεν θα «έπρεπε» να υπάρχουν.

Η όλη υπόθεση θυμίζει «καψόνι» σε βετεράνο που στα στερνά του τον ανάγκασαν να κάνει «αέρα» στα βουνά. Και είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει το αναγκαίο feel positive, που υπό φυσιολογικές συνθήκες η κ. Μενεγάκη ξέρει τόσο καλά να περνά.

Η κούραση λοιπόν αλλά και κάποια επιπλέον προβλήματα με τους συνεργάτες ενδέχεται να πλήξουν την «Ελένη» κι αν στην αναμπουμπούλα αρπάξουν την σκυτάλη ο Ουρανός και ο Πλούτωνας (σε όψεις με το Μεσουράνημα), η δημοφιλής παρουσιάστρια θα αρχίζει να πειραματίζεται με τρόπο που θα είναι αρεστός στους λίγους και όχι στους πολλούς, χώρια οι παραβιάσεις στο ...FIR του συμβολαίου!

Ερωτηματικά αφήνουν και οι όψεις της Σελήνης με τους δύο «ταραχοποιούς», ιδιαίτερα αν η διαπρεπής εκπρόσωπος των θηλυκών στο ζωδιακό, αναφέρεται στην ίδια την κ Μενεγάκη.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η κρίση είναι ante portas, είτε πρόκειται για οικονομική, είτε για ...νευρική!

Σε γενικές γραμμές από το ωροσκόπιο της «Ελένης» απουσιάζουν εκείνα τα στοιχεία που θα έδιναν το «κάτι άλλο», οπότε το μέλλον της προβλέπεται μάλλον μέτριο σε σχέση με τις ενδεχομένως υψηλές προσδοκίες των υπευθύνων του σταθμού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved