Ευάγγελος Βενιζέλος - Σφύριξε κι ...έληξε!

Ο εν δυνάμει αρχηγός… πάει στα αποδυτήρια
Παπασταύρου Λίντα
Ευάγγελος Βενιζέλος - Σφύριξε κι ...έληξε!

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl Heinz Ottinger


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πολιτικός με ειδικό βάρος και θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ένα ΠΑΣΟΚ αλλά και μια Ελλάδα γενικότερα όπου οι προσεχείς μήνες κάποιοι πολιτικοί δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την La Divina Commedia του Δάντη όπου στον 8ο κύκλο της Κολάσεως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί βράζουν μέσα σε καζάνια με πίσσα.

Όμως όπως λέει και ο Al Pacino στην ταινία ο Δικηγόρος του Διαβόλου: «Vanity - is defenitely my favourite sin» δηλαδή η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία!! Και δυστυχώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκεί την πάτησε. Πρώτη φορά μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ το 2007 όπου από νωρίς έφυγε για εξαγγελίες στο Ζάππειο και τελικά κατάφερε κάτι που μόνο ο Ιησούς Χριστός έχει καταφέρει ιστορικά. Να αναστήσει πεθαμένο. Ο Ιησούς ανέστησε τον Λάζαρο και ο Βενιζέλος τον Γ. Παπανδρέου. Έτσι, μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009 τον έβαζε ο Γ. Παπανδρέου σε υπουργεία μη ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας και ξαφνικά ενώ όλοι εν χορώ ζητούσαν επί πινάκι το κεφάλι του Γ. Παπακωνσταντίνου έβαλε «Τσάρο» της οικονομίας τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

H δημοτικότητα και η πολιτική υπόσταση του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται μαζί με το «τρυπάνι» της Noble, στα 1800 μέτρα κάτω από την γη. Έχοντας την πλειονότητα των πλανητών του στον παρορμητικό σταυρό και με «πληγωμένο τον εγωισμό του» άρχιζε να κάνει δηλώσεις που μας παρέπεμπαν σε άλλες εποχές. Άλλωστε ο Δικαστής Τερτσέτης (όπου τον υποδυόταν ο Νίκος Κούρκουλος) στην ταινία «η Δίκη των Δικαστών» είχε πει: «Αυτοί που φωνασκούν περισσότερο για χάρη της Ελευθερίας είναι άπληστοι για κυριαρχία και δεσποτισμό».

«Όλοι έχουμε γραμμένο που το λέμε πεπρωμένο»

Παρακάτω δίνονται οι ερμηνείες (με την μέθοδο του Ηλιακού Τόξου-SARC) των εξισώσεων των Μεσοδιαστημάτων που αφορούν την μελλοντική πολιτική καριέρα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Οι απαντήσεις μέσω της Uranian είναι σαφείς, αφού μια εξίσωση έχει συγκεκριμένη χρήση και απάντηση βγάζοντας από πάνω της τις ερμηνείες κατά το δοκούν.

1) Αυξάνοντας τις προσπάθειες γίνομαι ανταγωνιστικός. Βάζοντας τον εαυτό του μαζί με άλλους σε μεγάλο κίνδυνο. Χυδαίες και βρώμικες πράξεις. Το να δεχτεί και να νοιώσει κάποιος πολύ αγάπη από τους άλλους. Διδασκαλία. Λαμβάνοντας οδηγίες. Θέληση για επιμόρφωση. Άσχημα αποτελέσματα επί μακρού χρόνου. Το κενό, η μοχθηρία και οι κακές πράξεις μίσους. Δημιουργικές ολοκληρώσεις στους νέους τομείς. Εργασία με αυξανομένη ζήτηση. Προσωρινή αλλαγή στην εργασία. Βάζοντας τους άλλους να είναι υπό ένταση. Η αρχή μιας νέας ανάπτυξης με μια πολύ μικρή αρχή που αυξάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα σε κάτι πολύ μεγάλο και προκαλεί τη μεγάλη ένταση. Για να είναι ανήσυχος σχετικά με την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων. Για να οδηγήσουν και να κατευθύνουν τις ενέργειες. Για να δημιουργήσει την ένταση.

2) Άμεση λήψη αποφάσεων. Ένας εκρηκτικός τρόπος. Έχοντας κατά νου να πράξει κάτι. Η νευρική διέγερση. Δόνηση. Φιλοδοξία. Δεμένος με μια κατάσταση. Μια τυχερή συνεργασία. Σκεπτόμενος κάποια ζητήματα οδηγούμαι σε θλίψη. Οξυθυμία. Ένα μυαλό γρήγορο που κινείται προσεκτικά μεν αλλά στα όρια του δε.

3) Ξαφνική βαριά θλίψη. Ευτυχία μέσω της διανοητικής απομόνωσης. Απώλειες χρημάτων μέσω καμίας κατανόησης. Επαναστατικές δραστηριότητες. Για να εξαναγκάσει μια επανάσταση. Μηχανές αερίου και βενζίνης. Έκρηξη του εύφλεκτου αερίου. Απροσδόκητο κέρδος. Παραγωγικές πετρελαιοπηγές. Ενθουσιασμός, ή απώλεια που παράγει τις δραστηριότητες. Πολεμικές αγριότητες. Ανεργία. Μεγάλη ζημία μέσω του κρύου. Διατάγματα και θεσπίσεις σχετικά με τους πόρους χρηματοδότησης. Για να σχιστούν από κάτι μέσω των επιτακτικών λέξεων. Ξαφνικό τέλος μιας δύναμης. Για να είναι αποκρουστικός. Καταστάσεις που είναι επιβλαβείς στη διακριτική φύση κάποιου. Ένα άτομο ψυχρό.

4) Κακή επαφή με το κράτος. Ο εγκαταλειμμένος ηγέτης. Η κρατική αποσύνθεση. Παρακμή. Ένα μεγάλος άνθρωπος που εμφανίζεται ή θέλει να δίνει την εντύπωση μεγάλης σπουδαιότητας.

5) Μια τραγωδία μεγάλων διαστάσεων. Επαφές με διευκολύνσεις με το αζημίωτο. Επαφές με ένα είδος τρόπον τινά «νταβατζήδων». Μια εταιρία ή ένας ηγέτης που καταστρέφεται από την κακοτυχία. Καταστροφή στην κυβέρνηση.

Οι εξισώσεις:

1-SARC ASC = Πλούτωνας /Zeus = Hades/Vulcanus = Aries Point/ Αφροδίτη = MC /Zeus = Πλούτωνας = Zeus = Σελήνη /Zeus = Ουρανός /Apollon

2-SARC MC= MC/Ουρανός = ASC/Admetos = Δίας /Cupido= Ερμής /Admetos = Σελήνη /Ουρανός

3-SARC Ουρανός = Δίας = Hades/Poseidon = Ποσειδώνας /Zeus= Άρης /Hades = Admetos= Kronos /Admetos = Ουρανός / Kronos = MC/Ποσειδώνας

4-SARCKronos = Βόρειος Δεσμός / Ποσειδώνας= Ποσειδώνας /Poseidon

5-SARCHades = Cupido/Apollon = Βόρειος Δεσμός /Αφροδίτη = Ποσειδώνας /Kronos


BENIZELOS

Μερικές «αποδείξεις» για την ορθή ώρα γέννησης του Ευάγγελου Βενιζέλου

MC =Σελήνη = Πλούτωνας = Σελήνη /Πλούτωνα = MC/ Πλούτωνα = MC/ Σελήνη = Ουρανός /Apollon = Σελήνη / Zeus = Άρης /Zeus = Zeus /Poseidon: Ένα άτομο που συνηθίζει και μεταμορφώνεται άμεσα. Ένας χαμαιλέων. Ανταπόκριση στα «ερεθίσματα» χωρίς να χρονοτριβεί. Κακή αίσθηση του χιούμορ. Γενικότερα μια αστάθεια. Κινήσεις που εντυπωσιάζουν το κοινό. Δημιουργική, φλογερή ψυχή. Ισχυρή συγκίνηση. Συγκινημένος λαός. Συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Να προγραμματίσει και να επιφέρει την αλλαγές στην εργασία. Για να υπερασπιστεί σταθερά τις θέσεις κάποιου, για να ηγηθεί διανοητικά. Για να αναλάβει τη διανοητική ηγεσία. Για να είναι κάτω από έναν διανοητικό εξαναγκασμό. Για να πείσει τους άλλους και για να είναι σε θέση να αποδειχθεί. Διάφοροι άνθρωποι βεβαιώνουν κάτι, επικυρώνουν-καταμαρτυρούν ή πιστοποιούν στην αλήθεια. Ο διανοητής. Ξεχωρίζοντας μέσω του τρόπου σκέψης και έκφρασης.

Ερμηνεία: Νομίζω οι εξισώσεις του Μεσουρανήματος μιλούν από μόνες τους. Ένας διανοητής, άνθρωπος του λόγου, που θα φέρει αλλαγές στην εργασία (!) Αυτό για την «πιστοποίηση της αλήθειας» είναι η εργασία του ως δικηγόρος και καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου. Άλλωστε είναι εκείνος που αθώωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά και μάλιστα χωρίς τον Ανδρέα στο εδώλιο...

ASC= Ερμής= Cupido = Πλούτωνα/Apollon= Zeus /Apollon = Βόρειος Δεσμός /Vulcanus = MC/Apollon:

Αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Σκέψεις, απόψεις ή συζητήσεις για μετασχηματισμούς και αλλαγές. Νέες διαταγές. Ανάληψη της τεχνικής και πρακτικής κατάρτισης . Χειρισμός των πυροτεχνημάτων, των μηχανών, των συσκευών ή άλλων τεχνικών πραγμάτων. Τεχνικά σχολεία για τα όπλα και τον πόλεμο.

Οι σκέψεις έχουν πρακτικότητα. Αποτελώντας μέλος μεγάλων επιχειρήσεων στην επιστήμη, το εμπόριο ή τη βιομηχανία. Εταιρίες, οικονομικές ενώσεις και ομάδες μελέτης. Γραπτές καταγγελίες, νομοπαρασκευές, ένταση στην ομιλία και το γράψιμο. Μια σχέση ή μια συνεργασία που επιδρά ευεργετικά. Έχοντας την γνώση του πως χειραγωγούν τους άλλους. Γνωρίζοντας ξένες γλώσσες. Μιλώντας σε κόσμο για επιστημονικά θέματα. Πολλές και δημιουργικές επαφές και σχέσεις βοηθούν στην κοινωνική αναρρίχηση του ατόμου.

Ερμηνεία: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει διατελέσει Κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού (αναθεώρησε τον Αρχαιολογικό Κώδικα) , Ανάπτυξης. Υπήρξε εκ των εισηγητών για την Αναθεώρηση του Συντάγματος . Γενικά έχει επιδείξει έντονο συγγραφικό έργο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved