Ερντογάν feat Νετανιάχου-Ο καλός και ο κακός αστυνόμος

Το «οικόπεδο 12» και ο «Όμηρος» μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας

Ερντογάν feat Νετανιάχου-Ο καλός και ο κακός αστυνόμος

Ως δικηγόροι των ...διαβόλων, επιχειρηματολογούν οι Karl Heinz Ottinger και Γιάννης Ριζόπουλος

Η Φάρμα των Ζώων

Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να γίνουμε ειδικοί και σε θέματα ορυκτού πλούτου. Το «οικόπεδο 12» και ο «Όμηρος» μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας, που φυσικά βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία των ξένων συμφερόντων.

Η μαμά Αμερική βλέπει τα παιδιά της να τσακώνονται σαν τα κοκόρια για το πιο θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας των πετρελαίων και του φυσικού αερίου.

Γαβγίζει ο Ερντογάν, χλιμιντρίζει ο Νετανιάχου, ποντίκι που βρυχάται ο Γ Παπανδρέου...

Σκέτη φάρμα των ζώων γίναμε και ακολουθώντας τα αχνάρια του Όργουελ δεν μένει παρά να θυμηθούμε το φινάλε: Η επανάσταση των γουρουνιών εναντίον του φάρμερ Τζόουνς και των ανθρώπων γενικότερα, κατέληξε σε μια ωραιότατη σύμπραξη, όπου πλέον τα γουρούνια δεν ξεχώριζαν από τους ανθρώπους...

OIL-DRIL_508_355-474x331_copy

Όλοι βέβαια γνωρίζουν πως ο καβγάς στην Ανατολική Μεσόγειο γίνεται για το πάπλωμα, αφού είναι δεδομένο πως η πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη (διάβαζε ...Τζόουνς) έχει τα γένια και τα χτένια. Ποσώς την ενδιαφέρει ποιό από τα «παιδιά» της θα χορτάσει περισσότερο. Θα τα δώσει όλα σε αυτό που θα της τάξει μεγαλύτερη «μίζα».

Κι εδώ δεν μπορεί να περάσει διόλου απαρατήρητο πως τόσο ο Ερντογάν, όσο και ο Νετανιάχου έχουν στους γενέθλιους χάρτες τους από ένα τετράγωνο Ήλιου-Δία. Όπερ σημαίνει ότι και οι δύο τα ...λεφτά τους θα τα πάρουν!

Το «αγκάθι» αυτής της περιόδου έχει να κάνει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που κατά έναν ...μαγικό τρόπο το τετράγωνο τους, «ακουμπάει» τους Ήλιους αμφοτέρων των ηγετών.

Ουσιαστικά δηλαδή, ο Ερντογάν και ο Νετανιάχου καλούνται να διασχίσουν ένα «κοσμικό ναρκοπέδιο», με έπαθλο τα «καλούδια» της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι πολλά τα πετρέλαια Μπαράκ, που θα έλεγε και ο αείμνηστος Σκορπιός, ο Σπύρος Καλογήρου...

Ας δούμε όμως και άλλες αστρολογικές παραμέτρους, θυμίζοντας ότι πάρα πολλά γύρω από αυτό το θέμα έχουν ήδη δημοσιευθεί στο σχετικά πρόσφατο άρθρο του Karl Heinz Ottinger «Pax Aegean-Ισραήλ, Τουρκία και στο ...βάθος Ελλάδα» (https://www.astrology.gr/kosmiki/item/10538-pax-aegean-israhl,-Toyrkia-kai-sto-bathos-Ellada

Ο «κακός» Ερντογάν

Για τον Νταγίπ Ερντογάν και την επιθετική του πολιτική τα είχα γράψει εδώ και ένα χρόνο, με την ευκαιρία της τότε επίσκεψης του στην Αθήνα. Σε εκείνο το άρθρο της 20ης Οκτωβρίου (https://www.astrology.gr/kosmiki/item/241-enas-ixthus-sto-aigaio-ntagip-erntogan) είχα σημειώσει μεταξύ άλλων:

«Δυναμικός και ενίοτε ...θρασύς ο νυν πρωθυπουργός της Τουρκίας εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δυναμική του γενέθλιου χάρτη του. Ιχθύς με Σελήνη-Άρη στον Τοξότη και Δία στους Διδύμους (όλα αυτά σε τ-τετράγωνο) «πατάει» πάνω σε μια ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή που τον σπρώχνει να απλώνεται παντού, χωρίς να υπολογίζει εμπόδια και κανόνες.
Στην παρούσα φάση μάλιστα η σύνοδος του Ήλιου με το Δία, η οποία τον συντροφεύει από τα περασμένα γενέθλια του, του επιτρέπει να τα ζητήσει όλα, χωρίς να δώσει τίποτα. Και ελπίζω ότι το παλιό σύνθημα των αναρχικών «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» δεν θα εκπληρωθεί από τον Ιχθύ Τούρκο πρωθυπουργό...»

Και το ...καλύτερο:

«Εκείνο πάντως που με ανησυχεί περισσότερο είναι η σύνοδος της «προχωρημένης» Δήμητρας με τον γενέθλιο Άρη στον Τοξότη (στο Ηλιακό Τόξο). Αν ο Νταγίπ Ερντογάν εξακολουθήσει να βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο της Τουρκίας, είναι σαφές ότι αυτή η ένδειξη αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η όψη θα ενεργοποιηθεί άμεσα, ορίζοντας μια μάλλον «πολεμική» περίοδο στην πολιτική του σταδιοδρομία, όχι μόνον εντός των συνόρων αλλά και όσον αφορά τις σχέσεις με τις όμορες χώρες και γενικότερα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Με δεδομένη την άγνωστη ώρα γέννησης του είναι δύσκολο να εκτιμήσω για ποιόν τελικά κτυπά η ...καμπάνα. Σίγουρα όμως το αμέσως επόμενο διάστημα κρύβει κινδύνους τόσο για τον ίδιο όσο και για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή...»

Σε αυτό το σημείο μπορώ να συμπληρώσω τις ανατρεπτικές διαστάσεις που απορρέουν από τις διελεύσεις του αστρικού Ουρανού και του αστρικού Πλούτωνα, πάνω στο γενέθλιο τ-τετράγωνο του Ερντογάν (Δίας-Ήλιος-Άρης, Σελήνη), σημειώνοντας πως κατά την γνώμη μου το πιο πιθανό για την ώρα είναι να κερδίσει αυτό που πραγματικά θέλει, μέσω μιας μυστικής συμφωνίας (όχι να πάει τζάμπα και ο ...Ιχθύς!)

Γ.Ρ.

Benjamin "Bibi" Netanyahu-Προσοχή γιατί …δαγκώνει!

O σημερινός Πρωθυπουργός του Ισραήλ είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος με πλούσια και μάχιμη στρατιωτική καριέρα. Ήταν μέλος της Sayeret Matkal , δηλαδή μιας επίλεκτης μονάδας των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων όπου ανάμεσα τους βρίσκονται πάντα μέλη της περιβόητης Mossad (μαζί με το νυν Υπουργό Αμύνης Ehud Barak, όπου έλαβε μέρος στην επιχείρηση αποτροπής της αεροπειρατείας της πτήσης 571 της Sabena). Επίσης ως λοχαγός έλαβε μέρος στο πόλεμο του Yom Kipur. Βλέπεται οι Ισραηλινοί θέλουν στην πολιτική τους σκηνή ΛΥΚΟΥΣ και όχι παχύσαρκους, «Γιωτάδες» και λοιπές αναξιοπαθούντες εν Χριστώ αδελφές όπως στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Η αποφασιστικότητα του φαίνεται από την εξίσωση που υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη MC= Άρης/Vulcanus που σημαίνει : Για να εκφράσει το θάρρος. Για να πάρει και να δώσει τη βία. Κατάλληλος για ισχυρές πράξεις. Έτοιμος για πάλη.

Ως κυβερνήτης είναι Kronos= Άρης /Ουρανός: Σάλος που προκαλείται από τις αρχές. Εκπληκτικές ενέργειες της κυβέρνησης, του προϊσταμένου ή των ανωτέρων.

Και η δράση του Άρης =MC/Kronos: Για να πρέπει να ενεργήσει ανεξάρτητος ως υπάλληλος ή ανώτερος υπάλληλος. Εκτελεστικός ανώτερος υπάλληλος.

Οι εξισώσεις μας δείχνουν έναν άνθρωπο φιλόπατρι που αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει το λόγο αλλά ο «πόλεμος» είναι στο αίμα του. Όμως πρέπει να προσέξει τα της υγείας του.

Το μέλλον του

Στο άμεσο μέλλον μπορεί η επιτυχία και η δημοτικότητα του να φτάσουν στο peak μιας και το Προοδευμένο MC = Ουρανός /Apollon που σημαίνει πως επιτυχία μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών . Εκεί με φοβίζει και η συμμετοχή του Admetos που ίσως τελικά νοιώσει πως κάποιοι τον «πουλάνε». Όμως από τις 23/9 μπαίνει σε εφαρμογή η εξίσωση όπου ο προοδευμένος Vulcanus = ‘Αρης /Zeus που βγάζει ως ερμηνεία:

Η δίψα για τη δράση. Μεγάλη δημιουργική δύναμη. Εκρηκτικός τρόπος της εργασίας. Δυνατή ολοκλήρωση. Φυσικές δυνάμεις εν ενεργεία. Ένα άτομο που «τρέχει» μέσα στον χώρο εργασίας του. Αυτό που λέμε είσαι τσακμάκι.

Ίσως όμως η πιο κρίσιμη εξίσωση είναι αυτή που δίνει ως ερμηνεία: Παραγωγή και κατασκευή εκρηκτικών υλών. Έκρηξη εξ αποστάσεως. Ο Πυροκροτητής.

(Ουρανός =Aries Point /Zeus)

Έτσι και αλλιώς ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι και δεν θα κάνει πίσω. Έχοντας να αντιμετωπίσει την Τουρκική προκλητικότητα θα αποδείξει πως το Ισραήλ και οι πολιτικοί του δεν αστειεύονται με τα της πατρίδας τους.

K.H.O

Ο ...«καλός» Νετανιάχου

Κάτω από το πρίσμα της κλασικής Αστρολογίας, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου γεννημένος στις 21/10/1949 και ώρα 9:30 (πηγή www.astrotheme.com), μπήκε στην πολιτική εξ αιτίας της πολυαστρίας στον Ζυγό (Ήλιος, Σελήνη, Δήμητρα και Ποσειδώνας) σε τ-τετράγωνο με τον Δία στον power-maniac Αιγόκερω και τον αστρικό Πλούτωνα στον Καρκίνο, ένα ζώδιο που παραδοσιακά συνδέεται με το έθνος ή την πατρίδα.

Σε αυτό το σχήμα είναι τόσο έκδηλη η υποστήριξη του από την ...γνωστή υπερδύναμη, όσο και του Ερντογάν.

netanyahu

Ζυγός με τον Ωροσκόπο του στον Τοξότη, χαρακτηρίζεται επίσης από την παρουσία του σκληροτράχηλου Κρόνου στον 10ο οίκο και την Παρθένο, μια άμεση αναφορά στην στρατιωτική του «στόφα».

Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Κρόνος πιέζει -και θα πιέσει- τους πλανήτες στον Ζυγό, ενεργοποιώντας πρακτικά όλες τις διαστάσεις της «κρυφής» γενέθλιας αντίθεσης του τροπικού Δία με τον αστρικό Πλούτωνα. Αυτό πιστοποιείται και από την εντυπωσιακή σύνοδο του προοδευμένου Ωροσκόπου του με τον Δία στον 2ο οίκο, μια ένδειξη που εφόσον τα στοιχεία της γέννησης του είναι ακριβή, σηματοδοτεί για τον ίδιο την ώρα που οι όποιες «συμφωνίες με τον διάβολο» κρίνονται στην πράξη. Πολύ καλό για τα οικονομικά (τα δικά του και του Ισραήλ), κρίσιμο όμως για την επιβίωση του -και δεν εννοώ μόνον την πολιτική, αφού είναι γνωστό πως ο οξαποδώ έχει πολλά ...ποδάρια!

Την ίδια στιγμή, ο αστρικός Ήλιος του στην 4η μοίρα του Ζυγού δέχεται τις πιέσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, ενώ ο αστρικός Πλούτωνας που ....σουλατσάρει πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη του στον Τοξότη, είναι πρόθυμος να επιβάλλει το «όλα ή τίποτε», με σαφή κίνδυνο να ανοίξουν οι πύλες της ...κολάσεως!

Πολύ Πλούτωνας βρε παιδί μου, και το θέμα είναι ποιούς θα πάρει η μπάλα... Ευτυχώς ο Άρης ως θεός του πολέμου, δείχνει να έχει ...ξεχαστεί στον κόσμο του, σε αντίθεση με τον Άρη του Ερντογάν, που έχει ξεσπαθώσει!

Εν κατακλείδι, τα δεδομένα και για τους δύο ηγέτες παραπέμπουν σε εν δυνάμει επιτυχίες, διά πυρός και σιδήρου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να είναι πιο προσεκτικός στους χειρισμούς του. Και κατά την γνώμη μου θα βγουν και οι δύο ωφελημένοι από αυτό το «ερωτικό καβγαδάκι» που πιστοποιείται και στην συναστρία τους: Η Αφροδίτη του Νετανιάχου, σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη του Ερντογάν. Κι αν το πάθος τους παρασύρει προσωρινά σε extreme καταστάσεις, η μαμά Αμερική θα είναι πάντα πρόθυμη να δώσει στα αγαπημένα της παιδιά τα «οικόπεδα» της Μεσογείου, εξ αδιαιρέτου, διατηρώντας την επικαρπία φυσικά...

Γ.Ρ.


Η Φάρμα των Ζώων

Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να γίνουμε ειδικοί και σε θέματα ορυκτού πλούτου. Το «οικόπεδο 12» και ο «Όμηρος» μπήκαν για τα καλά στις ζωές μας, που φυσικά βρίσκονται σε μια διαρκή ομηρία των ξένων συμφερόντων.

Η μαμά Αμερική βλέπει τα παιδιά της να τσακώνονται σαν τα κοκόρια για το πιο θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας των πετρελαίων και του φυσικού αερίου.

Γαβγίζει ο Ερντογάν, χλιμιντρίζει ο Νετανιάχου, ποντίκι που βρυχάται ο Γ Παπανδρέου...

Σκέτη φάρμα των ζώων γίναμε και ακολουθώντας τα αχνάρια του Όργουελ δεν μένει παρά να θυμηθούμε το φινάλε: Η επανάσταση των γουρουνιών εναντίον του φάρμερ Τζόουνς και των ανθρώπων γενικότερα, κατέληξε σε μια ωραιότατη σύμπραξη, όπου πλέον τα γουρούνια δεν ξεχώριζαν από τους ανθρώπους...

Όλοι βέβαια γνωρίζουν πως ο καβγάς στην Ανατολική Μεσόγειο γίνεται για το πάπλωμα, αφού είναι δεδομένο πως η πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη (διάβαζε ...Τζόουνς) έχει τα γένια και τα χτένια. Ποσώς την ενδιαφέρει ποιό από τα «παιδιά» της θα χορτάσει περισσότερο. Θα τα δώσει όλα σε αυτό που θα της τάξει μεγαλύτερη «μίζα».

Κι εδώ δεν μπορεί να περάσει διόλου απαρατήρητο πως τόσο ο Ερντογάν, όσο και ο Νετανιάχου έχουν στους γενέθλιους χάρτες τους από ένα τετράγωνο Ήλιου-Δία. Όπερ σημαίνει ότι και οι δύο τα ...λεφτά τους θα τα πάρουν!

Το «αγκάθι» αυτής της περιόδου έχει να κάνει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που κατά έναν ...μαγικό τρόπο το τετράγωνο τους, «ακουμπάει» τους Ήλιους αμφοτέρων των ηγετών.

Ουσιαστικά δηλαδή, ο Ερντογάν και ο Νετανιάχου καλούνται να διασχίσουν ένα «κοσμικό ναρκοπέδιο», με έπαθλο τα «καλούδια» της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι πολλά τα πετρέλαια Μπαράκ, που θα έλεγε και ο αείμνηστος Σκορπιός, ο Σπύρος Καλογήρου...

Ας δούμε όμως και άλλες αστρολογικές παραμέτρους, θυμίζοντας ότι πάρα πολλά γύρω από αυτό το θέμα έχουν ήδη δημοσιευθεί στο σχετικά πρόσφατο άρθρο του Karl Heinz Ottinger «Pax Aegean-Ισραήλ, Τουρκία και στο ...βάθος Ελλάδα» (http://www.astrology.gr/kosmiki/item/10538-pax-aegean-israhl,-Toyrkia-kai-sto-bathos-Ellada

Ο «κακός» Ερντογάν

Για τον Νταγίπ Ερντογάν και την επιθετική του πολιτική τα είχα γράψει εδώ και ένα χρόνο, με την ευκαιρία της τότε επίσκεψης του στην Αθήνα. Σε εκείνο το άρθρο της 20ης Οκτωβρίου (http://www.astrology.gr/kosmiki/item/241-enas-ixthus-sto-aigaio-ntagip-erntogan) είχα σημειώσει μεταξύ άλλων:

«Δυναμικός και ενίοτε ...θρασύς ο νυν πρωθυπουργός της Τουρκίας εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη δυναμική του γενέθλιου χάρτη του. Ιχθύς με Σελήνη-Άρη στον Τοξότη και Δία στους Διδύμους (όλα αυτά σε τ-τετράγωνο) «πατάει» πάνω σε μια ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή που τον σπρώχνει να απλώνεται παντού, χωρίς να υπολογίζει εμπόδια και κανόνες.
Στην παρούσα φάση μάλιστα η σύνοδος του Ήλιου με το Δία, η οποία τον συντροφεύει από τα περασμένα γενέθλια του, του επιτρέπει να τα ζητήσει όλα, χωρίς να δώσει τίποτα. Και ελπίζω ότι το παλιό σύνθημα των αναρχικών «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» δεν θα εκπληρωθεί από τον Ιχθύ Τούρκο πρωθυπουργό...»

Και το ...καλύτερο:

«Εκείνο πάντως που με ανησυχεί περισσότερο είναι η σύνοδος της «προχωρημένης» Δήμητρας με τον γενέθλιο Άρη στον Τοξότη (στο Ηλιακό Τόξο). Αν ο Νταγίπ Ερντογάν εξακολουθήσει να βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο της Τουρκίας, είναι σαφές ότι αυτή η ένδειξη αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η όψη θα ενεργοποιηθεί άμεσα, ορίζοντας μια μάλλον «πολεμική» περίοδο στην πολιτική του σταδιοδρομία, όχι μόνον εντός των συνόρων αλλά και όσον αφορά τις σχέσεις με τις όμορες χώρες και γενικότερα σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Με δεδομένη την άγνωστη ώρα γέννησης του είναι δύσκολο να εκτιμήσω για ποιόν τελικά κτυπά η ...καμπάνα. Σίγουρα όμως το αμέσως επόμενο διάστημα κρύβει κινδύνους τόσο για τον ίδιο όσο και για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή...»

Σε αυτό το σημείο μπορώ να συμπληρώσω τις ανατρεπτικές διαστάσεις που απορρέουν από τις διελεύσεις του αστρικού Ουρανού και του αστρικού Πλούτωνα, πάνω στο γενέθλιο τ-τετράγωνο του Ερντογάν (Δίας-Ήλιος-Άρης, Σελήνη), σημειώνοντας πως κατά την γνώμη μου το πιο πιθανό για την ώρα είναι να κερδίσει αυτό που πραγματικά θέλει, μέσω μιας μυστικής συμφωνίας (όχι να πάει τζάμπα και ο ...Ιχθύς!)

Γ.Ρ.

Benjamin "Bibi" Netanyahu-Προσοχή γιατί …δαγκώνει!

O σημερινός Πρωθυπουργός του Ισραήλ είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος με πλούσια και μάχιμη στρατιωτική καριέρα. Ήταν μέλος της Sayeret Matkal , δηλαδή μιας επίλεκτης μονάδας των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων όπου ανάμεσα τους βρίσκονται πάντα μέλη της περιβόητης Mossad (μαζί με το νυν Υπουργό Αμύνης Ehud Barak, όπου έλαβε μέρος στην επιχείρηση αποτροπής της αεροπειρατείας της πτήσης 571 της Sabena). Επίσης ως λοχαγός έλαβε μέρος στο πόλεμο του Yom Kipur. Βλέπεται οι Ισραηλινοί θέλουν στην πολιτική τους σκηνή ΛΥΚΟΥΣ και όχι παχύσαρκους, «Γιωτάδες» και λοιπές αναξιοπαθούντες εν Χριστώ αδελφές όπως στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Η αποφασιστικότητα του φαίνεται από την εξίσωση που υπάρχει στο γενέθλιο χάρτη MC= Άρης/Vulcanus που σημαίνει : Για να εκφράσει το θάρρος. Για να πάρει και να δώσει τη βία. Κατάλληλος για ισχυρές πράξεις. Έτοιμος για πάλη.

Ως κυβερνήτης είναι Kronos= Άρης /Ουρανός: Σάλος που προκαλείται από τις αρχές. Εκπληκτικές ενέργειες της κυβέρνησης, του προϊσταμένου ή των ανωτέρων.

Και η δράση του Άρης =MC/Kronos: Για να πρέπει να ενεργήσει ανεξάρτητος ως υπάλληλος ή ανώτερος υπάλληλος. Εκτελεστικός ανώτερος υπάλληλος.

Οι εξισώσεις μας δείχνουν έναν άνθρωπο φιλόπατρι που αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει το λόγο αλλά ο «πόλεμος» είναι στο αίμα του. Όμως πρέπει να προσέξει τα της υγείας του.

Το μέλλον του

Στο άμεσο μέλλον μπορεί η επιτυχία και η δημοτικότητα του να φτάσουν στο peak μιας και το Προοδευμένο MC = Ουρανός /Apollon που σημαίνει πως επιτυχία μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών . Εκεί με φοβίζει και η συμμετοχή του Admetos που ίσως τελικά νοιώσει πως κάποιοι τον «πουλάνε». Όμως από τις 23/9 μπαίνει σε εφαρμογή η εξίσωση όπου ο προοδευμένος Vulcanus = ‘Αρης /Zeus που βγάζει ως ερμηνεία:

Η δίψα για τη δράση. Μεγάλη δημιουργική δύναμη. Εκρηκτικός τρόπος της εργασίας. Δυνατή ολοκλήρωση. Φυσικές δυνάμεις εν ενεργεία. Ένα άτομο που «τρέχει» μέσα στον χώρο εργασίας του. Αυτό που λέμε είσαι τσακμάκι.

Ίσως όμως η πιο κρίσιμη εξίσωση είναι αυτή που δίνει ως ερμηνεία: Παραγωγή και κατασκευή εκρηκτικών υλών. Έκρηξη εξ αποστάσεως. Ο Πυροκροτητής.

(Ουρανός =Aries Point /Zeus)

Έτσι και αλλιώς ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι και δεν θα κάνει πίσω. Έχοντας να αντιμετωπίσει την Τουρκική προκλητικότητα θα αποδείξει πως το Ισραήλ και οι πολιτικοί του δεν αστειεύονται με τα της πατρίδας τους.

K.H.O

Ο ...«καλός» Νετανιάχου

Κάτω από το πρίσμα της κλασικής Αστρολογίας, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου γεννημένος στις 21/10/1949 και ώρα 9:30 (πηγή www.astrotheme.com), μπήκε στην πολιτική εξ αιτίας της πολυαστρίας στον Ζυγό (Ήλιος, Σελήνη, Δήμητρα και Ποσειδώνας) σε τ-τετράγωνο με τον Δία στον power-maniac Αιγόκερω και τον αστρικό Πλούτωνα στον Καρκίνο, ένα ζώδιο που παραδοσιακά συνδέεται με το έθνος ή την πατρίδα.

Σε αυτό το σχήμα είναι τόσο έκδηλη η υποστήριξη του από την ...γνωστή υπερδύναμη, όσο και του Ερντογάν.

Χάρτης

Ζυγός με τον Ωροσκόπο του στον Τοξότη, χαρακτηρίζεται επίσης από την παρουσία του σκληροτράχηλου Κρόνου στον 10ο οίκο και την Παρθένο, μια άμεση αναφορά στην στρατιωτική του «στόφα».

Αυτήν την περίοδο, ο διελαύνων Κρόνος πιέζει -και θα πιέσει- τους πλανήτες στον Ζυγό, ενεργοποιώντας πρακτικά όλες τις διαστάσεις της «κρυφής» γενέθλιας αντίθεσης του τροπικού Δία με τον αστρικό Πλούτωνα. Αυτό πιστοποιείται και από την εντυπωσιακή σύνοδο του προοδευμένου Ωροσκόπου του με τον Δία στον 2ο οίκο, μια ένδειξη που εφόσον τα στοιχεία της γέννησης του είναι ακριβή, σηματοδοτεί για τον ίδιο την ώρα που οι όποιες «συμφωνίες με τον διάβολο» κρίνονται στην πράξη. Πολύ καλό για τα οικονομικά (τα δικά του και του Ισραήλ), κρίσιμο όμως για την επιβίωση του -και δεν εννοώ μόνον την πολιτική, αφού είναι γνωστό πως ο οξαποδώ έχει πολλά ...ποδάρια!

Την ίδια στιγμή, ο αστρικός Ήλιος του στην 4η μοίρα του Ζυγού δέχεται τις πιέσεις του Ουρανού και του Πλούτωνα, ενώ ο αστρικός Πλούτωνας που ....σουλατσάρει πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη του στον Τοξότη, είναι πρόθυμος να επιβάλλει το «όλα ή τίποτε», με σαφή κίνδυνο να ανοίξουν οι πύλες της ...κολάσεως!

Πολύ Πλούτωνας βρε παιδί μου, και το θέμα είναι ποιούς θα πάρει η μπάλα... Ευτυχώς ο Άρης ως θεός του πολέμου, δείχνει να έχει ...ξεχαστεί στον κόσμο του, σε αντίθεση με τον Άρη του Ερντογάν, που έχει ξεσπαθώσει!

Εν κατακλείδι, τα δεδομένα και για τους δύο ηγέτες παραπέμπουν σε εν δυνάμει επιτυχίες, διά πυρός και σιδήρου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να είναι πιο προσεκτικός στους χειρισμούς του. Και κατά την γνώμη μου θα βγουν και οι δύο ωφελημένοι από αυτό το «ερωτικό καβγαδάκι» που πιστοποιείται και στην συναστρία τους: Η Αφροδίτη του Νετανιάχου, σε σύνοδο με τον Άρη και την Σελήνη του Ερντογάν. Κι αν το πάθος τους παρασύρει προσωρινά σε extreme καταστάσεις, η μαμά Αμερική θα είναι πάντα πρόθυμη να δώσει στα αγαπημένα της παιδιά τα «οικόπεδα» της Μεσογείου, εξ αδιαιρέτου, διατηρώντας την επικαρπία φυσικά...

Γ.Ρ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved