Οι διάσημοι Δίδυμοι που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Διδύμους

Οι διάσημοι Δίδυμοι που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας

Από τις 21 Μαΐου μέχρι και τις 21 Ιουνίου ο 'Ηλιος βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ένα ζώδιο σχετικά «δύσκολο», ευέλικτο, εύστροφο, πολυπράγμον, που δε στέκεται πουθενά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό. Οι διάσημες προσωπικότητες, που η αλήθεια είναι πολλές, έρχονται να αποδείξουν ότι αυτό το ζώδιο είναι και αρκετά δυναμικό.

Με αφορμή, λοιπόν, τα Διδυμάκια της καρδιάς μας, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο διάσημους celebrities που παρακολουθούμε στενά τον τελευταίο καιρό.

Donald Trump

Donald Trump

Ο πιο πρόσφατος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι… Διδυμάκι! Ο Donald Trump γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1946, στη Νέα Υόρκη. Μερικά πράγματα που τον χαρακτηρίζουν είναι ο αυθορμητισμός και το ελεύθερο πνεύμα του, ενώ δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στη θέση του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Angelina Jolie

jolie 1

Γεννημένη στις 4 Ιουνίου του 1975 στο Λος Άντζελες, η Angelina Jolie ανήκει κι εκείνη στο ζώδιο των Διδύμων. Σιχαίνεται τη ρουτίνα, ενώ η τρέλα της για κάθε δουλειά που αναλαμβάνει είναι εμφανής! Βλέπετε, η Angelina κάνει πάρα πολλά πράγματα ενώ εκτός από ηθοποιός εργάζεται ως σκηνοθέτης, αλλά και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Tsimtsili5

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1982 στην Αθήνα και η απόφοιτη του ANT1 MediaLab, είναι ακόμη ένα Διδυμάκι στη λίστα μας! Η Σταματίνα Τσιτσιλή είναι γνωστή για την παρουσία της στην τηλεόραση αλλά και για την κοινωνική της ζωή με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους. Επικοινωνιακή, ευχάριστη και… στον δικό της μικρόκοσμο!

Morgan Freeman

morgan freeman

Ο γιος της δασκάλας Mayme και του κουρέα Morgan Porterfield γεννήθηκε στο Μέμφις την 1η Ιουνίου 1937 και έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1980. Βραβεύτηκε με Όσκαρ Β΄ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Million Dollar Baby». Έχει προταθεί για Όσκαρ άλλες τέσσερις φορές, είναι παραγωγός ταινιών, μελισσοκόμος και έχει δίπλωμα πιλότου μικρών αεροσκαφών! Οι κατηγορίες περί "σεξουαλικής παρενόχλησης" έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία, ο ίδιος ωστόσο δεν τις αποδέχεται.

Chris Evans

evans

O Captain America των Avengers ή Human Torch από τους Fantastic Four, κατά κόσμο Christopher Robert Evans, γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1981 στη Βοστώνη από πατέρα οδοντίατρο και μητέρα καλλιτεχνική παραγωγό, οπότε μπορούμε να μαντέψουμε ποιος του μετέφερε το μικρόβιο της... ηθοποιίας. Έχει πάθος με την πολιτική ζωή της χώρας του και είναι σφοδρός επικριτής του ομοζώδιού του προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, τουιτάροντας συνεχώς καυστικά σχόλια εις βάρος του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved