Άννα Βίσση

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» είναι μια ελεύθερη κι ωραία καλλιτέχνιδα που παράλληλα ξέρει να κρατάει τις αποστάσεις
Παπασταύρου Λίντα
Άννα Βίσση

Από το Γ. Ριζόπουλο

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» είναι μια ...ελεύθερη κι ωραία καλλιτέχνιδα που παράλληλα ξέρει να κρατάει τις αποστάσεις ανάμεσα στην αμετροεπή πρόκληση και το στείρο καθωσπρεπισμό.

Τα αναμφισβήτητα καλλιτεχνικά της προσόντα δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, κάτι που υποδηλώνει ότι πιθανότατα ο καθ’ ύλην ...αρμόδιος Ποσειδώνας πρέπει να βρίσκεται (μαζί με το Δία) σε κάποιον από τους γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου της. Οι όψεις του Δία με τη Δήμητρα (τετράγωνο) και τον Ήλιο (εξάγωνο) είναι το κλειδί της διαχρονικής επιτυχίας της, ωστόσο το σημαντικότερο «παιχνίδι ισορροπιών» στη ζωή της έχει να κάνει με τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Κι αυτό γιατί αντίστοιχα η Σελήνη και η Αφροδίτη έχουν πάρει ...αγκαζέ τους δύο αργούς πλανήτες εκπέμποντας έτσι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Ουσιαστικά αυτή η «διάσταση» σκιαγραφεί σχεδόν όλη την προσωπικότητα της Άννας και το πνεύμα των βασικών της επιλογών.

Η αντίθεση της Αφροδίτης (στον Υδροχόο) με τον Ουρανό παραπέμπει τόσο σε πρωτοποριακές, όσο και σε εξεζητημένες επιλογές, ενώ παράλληλα η εγκεφαλικότητα και η φιλική διάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιο επιτρέπουν μια πιο «ανοικτή» αντιμετώπιση των προσωπικών θεμάτων, χωρίς εμμονές σε ταμπού και παρωχημένα σχήματα.

Αντίθετα η Σελήνη στον Τοξότη, «δεσμευμένη» από τη σύνοδο της με τον Κρόνο, στοχεύει πρωτίστως στην κάλυψη των ανασφαλειών της μέσα από φιλόδοξα σχέδια, ενώ συνολικά λειτουργεί με επαγγελματική ευσυνειδησία και σε πιο ποιοτικές κατευθύνσεις.Ουσιαστικά στον ισχυροποιημένο Κρόνο οφείλεται η πρώτη περίοδος στην καριέρα της Άννας Βίσση και οι πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησε από τη θητεία της στο ποιοτικό λαϊκό τραγούδι. Και όταν ο Κρόνος ...καταλάγιασε, η Αφροδίτη μπόρεσε να λειτουργήσει πιο απελευθερωμένα, αρχίζοντας το μακρύ και επιτυχημένο ταξίδι της στον κόσμο της showbiz.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Άρη του Σκορπιού που περιγράφει ένα εσωτερικό πάθος ...ηφαιστειακού τύπου και πρακτικά είναι το αντίπαλο δέος της εγκεφαλικής Αφροδίτης στον Υδροχόο. Η σχέση τους μπορεί να προσομοιαστεί με τη συνάντηση μιας ιντελεκτουέλ κυρίας με τον μπρουτάλ εραστή που θα την κάνει να νοιώσει πιο ...γυναίκα. Αυτό βέβαια σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι η Άννα Βίσση, για να νοιώσει πληρέστερη θα πρέπει να καλύπτει τόσο τις πνευματικές της αναζητήσεις, όσο και το ...θηρίο που υπάρχει μέσα της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved