Οι διάσημοι Υδροχόοι που λατρεύουμε

Ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους και τις αγαπημένες μας celebrities Υδροχόους

Οι διάσημοι Υδροχόοι που λατρεύουμε

Οι Υδροχόοι είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα ζώδια του κύκλου. Μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά τους είναι η εξωστρέφεια, ο οραματισμός, αλτρουισμός και η φιλανθρωπία. Παρ’ όλα αυτά, εκείνα που σκέφτεσαι όταν ακούσεις το ζώδιο του Υδροχόου είναι η τρέλα που κουβαλούν συνεχώς. Μερικές φορές είναι υπερβολικοί και εκρηκτικοί σε όλα τους, αλλά η αλήθεια είναι πως δίνουν πολλή αγάπη σε όποιον θέλουν. Για να τους «τιμήσουμε», λοιπόν, κάναμε ένα αφιέρωμα στους αγαπημένους μας celebrities Υδροχόους και πίστεψέ μας, είναι πολλοί και ζουν όλοι στον δικό τους, ουτοπικό, μικρόκοσμο.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston



Η Jennifer Joanna Aniston είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Rachel στα αγαπημένα μας «Φιλαράκια». Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Los Angeles της California. Ο Υδροχόος μέσα από την Aniston βγαίνει στην εξωστρέφεια και το χαμογελαστό της πρόσωπο.

Paris Hilton

Paris Hilton



Στο ζώδιο του Υδροχόου ανήκει και η Paris Hilton, η οποία μάλλον αντιπροσωπεύει την απόλυτη τρέλα και εξτρεμισμό του ζωδίου. Η κληρονόμος των ομώνυμων ξενοδοχείων γεννήθηκε τις 17 Φεβρουαρίου 1981 στη Νέα Υόρκη, ενώ έγινε γνωστή για την πλούσια και «υπερβολική» ζωή της.

Έλενα Παπαρίζου

paparizou



Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει άλλη μια Υδροχόος η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή λόγω της νίκης της στην Eurovision 2001. H Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1982, έχει τρία Μουσικά Βραβεία Αρίων, ένα European Border Breakers Award και 24 MAD Video Music Awards - περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη στη χώρα μας.

Justin Timberlake

Justin Timberlake



Ακόμη ένας διάσημος που ανήκει στον αστερισμό των Υδροχόων είναι ο τραγουδιστής Justin Timberlake. O Αμερικανός τραγουδιστής της pop, έγινε γνωστός από το συγκρότημα N’ Sync, αλλά η καριέρα του απογειώθηκε μόλις διαλύθηκαν. Γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1981 στο Μέμφις των ΗΠΑ και σήμερα ζει με τη σύζυγο και τα παιδιά του στο Los Angeles στην California.

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres



Η Ellen DeGeneres είναι φανερό πως ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι εξωστρεφής, χαρούμενη και πολύ υπερβολική, όχι όμως πάντα όπως θα θέλαμε. Η παρουσιάστρια και κωμικός γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1958 στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, ενώ σήμερα ζει με τη σύντροφό της στο Los Angeles.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved