Ηλίας Ηλιάδης-Παγκόσμια υπερδύναμη

Τρέμε Λονδίνο!
Ηλίας Ηλιάδης-Παγκόσμια υπερδύναμη

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται στο Παρίσι, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο και για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
Ο γίγαντας του τζούντο που γεννήθηκε στην Γεωργία αλλά υιοθετήθηκε από τον Νίκο Ηλιάδη είναι Σκορπιός και πιστός στις προδιαγραφές του ζωδίου του αποδεικνύει έμπρακτα πως ...δεν χαρίζει κάστανα!
Στον γενέθλιο χάρτη του ξεχωρίζει βέβαια το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στον Υδροχόο αλλά όλα τα λεφτά είναι ο Δίας που εμπλουτίζει το αγωνιστικό του πνεύμα με πολλά ...δάφνινα στεφάνια.
Αν μη τι άλλο η «κρυφή» σύνοδος του πλανήτη με τον Άρη είναι μια σαφής ένδειξη ενός αθλητή που είναι γεννημένος για να κερδίζει.

iliadis




Στον προοδευτικό του χάρτη αυτήν την περίοδο ο Ήλιος σχηματίζει ταυτόχρονα μια σύνοδο με τον Κρόνο και ένα τετράγωνο με τον Δία υποδηλώνοντας πως η επιτυχία του είναι καρπός μιας σκληρής προσπάθειας. Αν και η επιρροή του Κρόνου μπορεί να του δημιουργήσει κάποια προβλήματα που θα τον ρίξουν πίσω στην προετοιμασία του, ο Έλληνας αθλητής ετοιμάζεται για έναν ακόμη νικηφόρο γύρο, αφού του χρόνου ο Ήλιος μετά τον γενέθλιο Δία θα «πιάσει» και τον προοδευμένο.
Και από αυτήν την άποψη δικαιούμαστε να αναφωνήσουμε: Τρέμε Λονδίνο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved