Πρίγκιπας Harry: Ο πιο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας

Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στον Ταύρο, η γήινη φύση του δεν είναι καθόλου ήρεμη και καταφατική

Πρίγκιπας Harry: Ο πιο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας
versace_728x90_new

Ακόμα και αν οι αναγνώστριες του περιοδικού «Town & Country» δεν τον ξανάφερναν στο προσκήνιο με το να τον ψηφίσουν ως το πιο περιζήτητο εργένη της χώρας τους, ο διάσημος πρίγκιπας έχει καθιερωθεί στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Μετά από τις γυμνές φωτογραφίες πριν λίγους μήνες από strip μπιλιάρδο πάρτι στην σουίτα του στο Las Vegas, που έκαναν το Buckingham να κοκκινίσει από ντροπή, εκείνος συνεχίζει την αντί-πριγκιπική του συμπεριφορά με λίγα διαλείμματα, κληρονομιά από την αδικοχαμένη μητέρα του Diana.

Τα διαλείμματα αυτά είναι οι φιλανθρωπίες του και η συμπαράσταση στους τραυματισμένους στρατιώτες του Αφγανιστάν.

Μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο Cressida Bonas, έχει κάνει την ανάσα της βασιλικής οικογένειας να λειτουργεί με οξυγόνα, περιμένοντας την επόμενη κίνησή του.

Βγαίνει με μοντέλα, πίνει και διασκεδάζει, είναι χειριστής πολεμικών ελικοπτέρων, αρρενωπός, καλογυμνασμένος, πάμπλουτος και περιζήτητος.

Ειδικά μετά την αποκατάσταση του μεγαλύτερου αδερφού του William, όλο το Μπάκιγχαμ έχει πέσει πάνω του, καραδοκώντας με αγωνία.

Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στον Ταύρο, η γήινη φύση του δεν είναι καθόλου ήρεμη και καταφατική, όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Ο Ερμής κυβερνήτης του 5ου οίκου που σχετίζεται με τις διασκεδάσεις και τις ερωτικές απολαύσεις, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που του δίνει μια αντισυμβατική συμπεριφορά, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πριγκιπική του υπόσταση.

Το γεγονός πως ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, το τετράγωνο με τον Ουρανό του δίνει την χειριστική επιδεξιότητα των ελικοπτέρων στην οποία και επιδίδεται, κυβερνώντας και τον 6ο οίκο που σχετίζεται με την υγεία και την εργασία. Είναι σημαντικό να τονισθεί εδώ, πως χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις πτήσεις του, εφόσον ο Ερμής βρίσκεται στον 8ο οίκο. Επιπλέον το τετράγωνο Ήλιου – Άρη με τον Άρη στον περιπλανόμενο Τοξότη, δεν υπακούει σε διαταγές και δείχνει πως είναι διατεθειμένος να ρισκάρει σε πολλούς τομείς της ζωής του, ριψοκινδυνεύοντας κιόλας, ανάλογα με την περίσταση.

Σε εκείνο που σίγουρα θα μείνει πιστός, είναι η ανάγκη του να βοηθάει και να στηρίζει τους συνανθρώπους του, η οποία πηγάζει από τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στον 12 οίκο του.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου του Κρόνος βρίσκεται στον Σκορπιό σε σύνοδο με το μεσουράνημα, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για τα φιλόδοξα σχέδια του πρίγκιπα, αλλά και τις μεταπτώσεις που θα έχει στο δρόμο προς την κορυφή.

Προς το παρόν o διάδοχος, έχει να αντιμετωπίσει την επιστροφή του Κρόνου, η οποία θα τον δυσκολέψει αρκετά τα επόμενα χρόνια, που θα έρθει και σε αντίθεση με τη Σελήνη του.

Η βασιλική οικογένεια μάλλον ανησυχεί δικαίως, παρόλο που το γενέθλιο τρίγωνο της Σελήνης κυβερνήτη του 7ου οίκου (γάμος) με τον Ήλιο του, θα μπορούσε να τον δεσμεύσει με μια νύφη αντάξια της ιδιότητάς του, στο πολύ μακρινό μέλλον.

Ως τότε προφανώς, έχει να αντιμετωπίσει πάνω απ' όλα τον εαυτό του και τις ανάγκες του, που δεν συμπίπτουν με εκείνες των ανακτόρων.

15/9/1984, Paddington-Uk, 16:20

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved