Eurovision 2015: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό!

Το ««Grande Amore» μιλά για τα «συμπτώματα» που έχει κανείς όταν είναι πολύ ερωτευμένος

Eurovision 2015: Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό διαγωνισμό!

Το ιταλικό τραγούδι με essence από Φραγκούλη θεωρείται φαβορί. Τι πιθανότητες έχει για την πρωτιά;

Το βράδυ του τελικού του 60ου διαγωνισμού της Eurovision 2015, η Σελήνη, που πολλές φορές δείχνει το «χρώμα» του τραγουδιού που θα επικρατήσει, είναι στον Λέοντα (πιθανόν θέμα η αγάπη) και σε σύνοδο με το Δία (μεγάλη, χαρούμενη) και ως εκ τούτου το «Grande Amore» (Μεγάλη Αγάπη) της Ιταλίας συγκεντρώνει από τον τίτλο του και μόνο πολλές πιθανότητες.

Το «Grande Amore» μιλά για τα «συμπτώματα» στο νου και στο σώμα που έχει κανείς όταν είναι πολύ ερωτευμένος και το τραγουδά το συγκρότημα Il Volo. Οι Il Volo είναι ένα classic-pop τρίο, που τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα θυμίζουν τον Μάριο Φραγκούλη επί τρία, και αποτελείται από τους Piero Barone (Καρκίνος), Gianluca Ginoble (Ιχθύς) και Ignazio Boschetto (Ζυγος).

Έχουν τραγουδήσει με τους Barbra Streisand, Celine Dion, Laura Pausini και το τραγούδι τους έχει ήδη κατακτήσει την Ευρώπη ενώ σημειώνεται ότι πέρασαν κατευθείαν στον τελικό της Eurovision 2015 διότι η Ιταλία ανήκει στις BIG5 χώρες του θεσμού δηλαδή είναι μέσα σε αυτές που συμμετείχαν στην ίδρυσή του.

Αν και πριν λίγο καιρό οι Il Volo αναδείχθηκαν νικητές στο δημοφιλές φεστιβάλ του Sanremo και το έπαθλο ήταν το εισιτήριο στον διαγωνισμό της Eurovision και η θέση της Σελήνης την ημέρα του τελικού ευνοεί το τραγούδι τους οι υπόλοιποι αστρολογικοί συντελεστές δεν συνιστούν για πρωτιά.

Το Σάββατο 23 Μαΐου, ημέρα του τελικού της Eurovision, ο Ερμής είναι ανάδρομος γεγονός που αποτελεί σημάδι πως τα «προγνωστικά» των προηγούμενων ήμερων ίσως πάνε «στράφι». Επιπρόσθετα, οι δυσαρμονικές όψεις της ημέρας τόσο της Αφροδίτης και του Άρη όσο και του Ήλιου και του Ερμή μπορεί να υποδεικνύουν ένα τραγούδι με θέμα το τέλος μιας σχέσης, την προβληματική επικοινωνία και γενικότερα με περισσότερο συναισθηματικό πόνο αλλά με πιθανόν ευχάριστο τέλος ή με ένα αισιόδοξο μήνυμα λόγω της συνόδου Σελήνης – Δία.

Επίσης, τα ωροσκόπιο των τριών τραγουδιστών στον τελικό του Σαββάτου αν και έχουν κάποια τύχη δεν μιλούν για πρωτιά. Ο Piero ο «μεγαλύτερος» του συγκροτήματος πάει να διαγωνιστεί με τον διελαύνοντα Κρόνο (εμπόδια) να σχηματίζει όψη ταυ τετραγώνου με τον Άρη του (δράση, πρωτιά) και τον Κρόνο του (εμπόδια, στέρηση της πρωτιάς). Ο Ignazio έχει τον διελαύνοντα Δία σε τετράγωνο με την Αφροδίτη να δείχνει θετική αλλά όχι την ποθητή ανταπόκριση του κοινού. Και ο Gianluca έχει τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (γοητεία) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό (πλήθος) αλλά και την Σελήνη της ημέρας σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Δία του που δείχνει ότι πολλοί «ψήφοι» θα είναι αποτέλεσμα της προσωπικής του επιρροής, αλλά η σύνοδος ακριβείας μεταξύ του διελαύνοντα Κρόνου (περιορισμός) και του γενέθλιου Πλούτωνα του (πόνος) στο ζώδιο του Τοξότη (στο εξωτερικό) δεν αφήνει χώρο για πολύ αισιοδοξία.

Όπως και να έχει είναι μια εξαιρετική παρουσία που ίσως χάσει την πρωτιά «επειδή δεν ήταν γραφτό να γίνει».

*Ο Piero Barone είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1993

*Ο Gianluca Ginoble είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995

*Ο Ignazio Boschetto είναι γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 1994

{youtube}4TEpHTVWXnM{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved