Τι λένε τα άστρα για την hot Δίδυμο Angelina Jolie

Η γυναίκα που όσο μεγαλώνει μεταλλάσσει τις παρορμήσεις της

Τι λένε τα άστρα για την hot Δίδυμο Angelina Jolie

Το βιογραφικό της λίγο πριν από τα 40 της χρόνια έχει περισσότερες συλλογές και από εκείνες των μαχαιριών που συνέλεγε, όταν ήταν νεότερη.
Η γυναίκα που αποφάσισε να χωρίσει τη ζωή της σε δύο μέρη, έχει να επιδείξει το πώς δάμασε τον προκλητικό και ατίθασο χαρακτήρα της, συνδεδεμένο με την αχαλίνωτη σεξουαλικότητα της συνόδου Σελήνης – Άρη στον Κριό, μεταμορφώνοντάς τον σε μια ευαίσθητη και συνειδητοποιημένη ηρωίδα.
Ναι, έχει όλες τις αστρολογικές προϋποθέσεις καθώς ο Δίας σε σύνοδο με το μεσουράνημα και σε σύνοδο με την παραπάνω όψη, της δίνει απλόχερα ευκαιρίες να θρονιάζεται με επιτυχία, στην πρώτη γραμμή των επιδιώξεών της.
Αυτό όμως το συμπαντικό δώρο έχει αξία μόνο για τη φήμη της και την ευκολία να διασχίζει τις επιθυμίες της, στηρίζοντας τις προσπάθειές της αμέριστα και καταξιώνοντας και αυτές και εκείνη.
Χωρίς αυτό βέβαια, δεν θα μπορούσε να επηρεάζει τόσο ευεργετικά σαν πρέσβειρα καλής θέλησης, βοηθώντας με τεράστια ποσά και προσωπική παρουσία σαν απεσταλμένη του ΟΗΕ, χιλιάδες παιδιά του τρίτου κόσμου.

Η Αφροδίτη σε απόλυτη σύνοδο με τον ωροσκόπο της (Καρκίνος) και σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ουρανό της, δεν μπορεί να αφήσει τις αντισυμβατικές τάσεις της ανεκμετάλλευτες, ενώ η ευαισθησία αυτής της Αφροδίτης διοχετεύτηκε πρόσφατα και στους πρόσφυγες, με γενικότερη συνεχή προσπάθεια για ανακούφιση των ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια.
Όσο για τις εξτρεμιστικές της τάσεις, πέρασαν εύκολα από τα πολλαπλά τατουάζ σε προληπτική διπλή μαστεκτομή πριν από ένα χρόνο καθώς ο Κρόνος της στον 12ο οίκο καθοδηγεί τις ανασφάλειες και τους βαθιά ριζωμένους φόβους της μέσα από το τετράγωνο με τη Σελήνη που κυβερνά τον πρώτο οίκο, αυτόν της προσωπικότητας που συνθέτεται από επιθυμίες.
Η απόφασή της να τη θυμούνται όχι σαν ηθοποιό αλλά για το κοινωνικό της έργο, άλλαξε την εμφάνισή της, εγκαταλείποντας την εικόνα της σεξουαλικής μάγισσας και υιοθετώντας μια άλλη, εντελώς μαγική μέσα στην απλότητά της.
Τον τελευταίο καιρό είναι φανερά αδυνατισμένη με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου να δέχεται εδώ και πολύ καιρό τις δυσαρμονικές επιρροές του Ουρανού και του Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια κάθε απωθημένο, άγχος και ανησυχία της.

Η τελευταία της εμφάνιση μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, ήταν στην ταινία «Maleficent» στον κόντρα ρόλο της ωραίας κοιμωμένης, βασισμένος στο γνωστό παραμύθι.
Οι ανεξημέρωτες επιθυμίες της την κάθισαν τα τελευταία χρόνια 3 φορές στη σκηνοθετική καρέκλα με πρώτη την ταινία «In the Land of Blood and Honey» τίτλος που πηγάζει από την αλύτρωτη αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα της. Η δεύτερη ταινία της «Unbroken» βγήκε στους κινηματογράφους στον Δεκέμβριο του 2014 με πολύ καλές κριτικές.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζει την τρίτη της ταινία «By The Sea», στην οποία σκηνοθετεί, γράφει στο σενάριο και πρωταγωνιστεί μαζί με τον άνδρα της ζωής της, τον Τοξότη Brad Pitt. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και οι δυο τους σμίγουν ξανά στη μεγάλη οθόνη, μετά από 10 χρόνια και την περιβόητη «Mr & Mrs Smith», ταινία που στάθηκε αιτία να χωρίσει ο Brad Pitt με την Jennifer Aniston. Με αυτή της την απόπειρα, βάζει σε λειτουργία και το καλλιτεχνικότατο τρίγωνο της Σελήνης και του Άρη με τον Ποσειδώνα.

Η Angelina Jolie είναι μια αλύτρωτη ύπαρξη που δεν θα σταματήσει ποτέ να ξορκίζει τους δικούς της φόβους και να εναντιώνεται σε όσους προτίθενται να σπείρουν το φόβο και την αδικία γύρω της.

jolie chart

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved