Α’ Ημιτελικός Eurovision 2015: Τι λένε τα άστρα για την Μαρία Έλενα Κυριάκου

Πώς θα τα πάει η Αιγοκερίνα στο σημερινό Α Ημιτελικό

Α’ Ημιτελικός Eurovision 2015: Τι λένε τα άστρα για την Μαρία Έλενα Κυριάκου

Σήμερα το βράδυ19/5 στη Βιέννη, θα πραγματοποιηθεί ο A' ημιτελικός της φετινής Eurovision στις 9.00 το βράδυ ώρα Αυστρίας και 10.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας.
Διαγωνίζονται 16 χώρες μεταξύ αυτών και η ιδιαίτερη συμμετοχή των Φινλανδών, που διαγωνίζονται 5οι κατά σειρά εμφάνισης, ενώ η Ελληνική συμμετοχή διαγωνίζεται αμέσως μετά 6η.

Ο Β' ημιτελικός θα γίνει την Πέμπτη 21/5 με άλλες 17 χώρες να διεκδικούν μια θέση στον τελικό.
Το τραγούδι της Μαρίας Έλενας Κυριάκου «One last breath» εκτός από αξιοπρεπέστατο, συνοδεύεται και από την εξαιρετική ερμηνεία της, που του δίνει ακόμα περισσότερους πόντους.

Το πρώτο βράδυ του ημιτελικού έχει ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Διδύμους και χαρακτηρίζεται από τον Ερμή που είναι σε στάση για την ανάδρομη κίνησή του, γεγονός που σε όλη τη διάρκεια του φετινού διαγωνισμού, μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναποδιές που θα αναφέρουμε εκτενέστερα στο κείμενο της βραδιάς του τελικού.
Χαρακτηριστική είναι η αντίθεση του διελαύνοντα Ερμή με την Αφροδίτη και τον Ουρανό της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, που προκαλεί έντονη νευρικότητα και ίσως δεν θα μπορέσει να ερμηνεύσει το τραγούδι της όσο καλά θα ήθελε.
Επιπλέον το τετράγωνο του διελαύνοντα Δία με τον γενέθλιο Κρόνο της, διογκώνει την κούραση και την ψυχολογική της φόρτιση, που είναι γενικότερη με το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον Ήλιο της.
Ωστόσο, το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο καθώς περνούν οι μέρες, με το τραγούδι να φτάνει στον τελικό και μάλιστα πολλά υποσχόμενο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved