Dancing with the stars: Η αποχώρηση της Κέλλυ Κελεκίδου

Η Σελήνη στον Υδροχόο έδωσε ρεσιτάλ free style κίνησης και επιρροής, σε έναν χορό χωρίς πλανητικό παρτενέρ.

Dancing with the stars: Η αποχώρηση της Κέλλυ Κελεκίδου

Τα επτά ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε επτά Ελληνικά τραγούδια στα οποία υπήρξε και μια ανατροπή – έκπληξη, με την αλλαγή των κομματιών τη δεύτερη μέρα της πρόβας τους.

Η αέρινη ατμόσφαιρα και η κυριαρχία του σύγχρονου free style χορού, μαζί με τις πολύ καλές χορογραφίες, επικράτησαν στη χθεσινή βραδιά.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για μία ακόμη φορά είδε την πρώτη θέση με τέσσερα εννιάρια και ένα δεκάρι, μέσα από έναν εξαιρετικό free style χορό με hip hop αποχρώσεις.

Τα λόγια πλέον είναι περιττά για την Ζυγό και το ταλέντο της, που μας αφήνει άφωνους με τη δυναμική και τη χάρη της στο χορό.

Η έκπληξη της βραδιάς ήρθε από τον Δίδυμο Νίκο Αναδιώτη που απελευθέρωσε την κίνηση και συνδύασε τη μυϊκή δύναμη με τη χάρη, βρισκόμενος στην δεύτερη θέση με έναν μόνο βαθμό διαφορά, θέση που μοιράστηκε με τον επίσης πολύ καλό Παρθένο, Ηλία Βρεττό.

Στις τελευταίες θέσεις από της βαθμολογίας βρέθηκαν η Λιονταρίνα Λάουρα Νάργες και η Κριός Κέλλυ Κελεκίδου. To paso doble της πρώτης και οι προσθήκες rumba της δεύτερης, φαίνεται πως δεν έπεισαν την κριτική επιτροπή.

Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό το κοινό συμφώνησε με την κριτική επιτροπή, επιλέγοντας όμως να αποχωρήσει η Κέλλυ Κελεκίδου, αντί της Λάουρα Νάργες που ήταν για τρίτη φορά προτεινόμενη.

Αυτό σημαίνει πως αν την επόμενη Κυριακή βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση, δύσκολα θα αποφύγει να μην αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό.

Παρόλα αυτά η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν καλύτερη, δοκίμασε μια δύσκολη φιγούρα στο φινάλε και αποχώρησε με τη γνωστή ζωντάνια και αισιοδοξία της.

Η Σελήνη στον Ταύρο σε πολύ κλειστό τετράγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο, αναμένεται να προσδώσει ιδιαίτερη τόλμη και θάρρος στους διαγωνιζόμενους, αλλά και αρκετό πείσμα και εκνευρισμό.

Αν οι χορογραφίες βοηθήσουν, θα απολαύσουμε δυναμικούς χορούς και εντυπωσιακές φιγούρες, που εμπεριέχουν το ρίσκο αποτυχιών και απροσεξίας.


Διαβάστε επίσης:

DWTS: Δείτε την αποχώρηση από το έβδομο live


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved