Παντελής Παντελίδης: Πρώτα η μαμά!

Ένας star από το πουθενά!

Παντελής Παντελίδης: Πρώτα η μαμά!

Η είσοδος του στην εγχώρια show biz ήταν... θρασύτατη, όπως εξ άλλου αρμόζει στο ζώδιο του! Τοξότης, (γεν στις 23/11/1983) με τον Ερμή του στο ίδιο ζώδιο να είναι «στριμωγμένος» ανάμεσα στο Δία και τον Ουρανό, αξιοποίησε τις δυνατότητες του You Tube με τέτοια επιτυχία, ώστε να του κολλήσουν το παρατσούκλι «ο Justin Bieber της Ελλάδας».

Η (αστρολογική) αλήθεια είναι ότι αυτήν την περίοδο η ζωή του βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, αφού «περνάει» Κρόνο (βιώνει δηλαδή την επιστροφή του πλανήτη στην γενέθλια θέση του), κάτι που συνδέεται με μεγάλες αποφάσεις και στροφές. Ο ίδιος εγκατέλειψε τη «σίγουρη» καριέρα στο Πολεμικό Ναυτικό για να ασχοληθεί με το τραγούδι και η δική μας εκτίμηση είναι ότι ορθά έπραξε, αφού αν συνέχιζε να αδιαφορεί για την πραγματική του αγάπη, κάποια στιγμή θα το έβρισκε μπροστά του.

Επιπλέον, στο Ηλιακό τόξο, ο «προχωρημένος» Πλούτωνας είναι πάνω στον Ήλιο του, κάτι που υπερθεματίζει ως προς την μεγάλη στροφή που έκανε, παράλληλα όμως αφήνει και κάποιες «σκιές» για γεγονότα και καταστάσεις που μπορεί να ανήκουν στη σφαίρα του ανεπιθύμητου, ιδιαίτερα σε οικογενειακά θέματα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα... προσωπικά δεδομένα που πιθανόν να ενδιαφέρουν κάποιες θαυμάστριες του, έχει την Αφροδίτη και τον Άρη στο Ζυγό, κάτι που σημαίνει ότι είναι συνεργάσιμος και γλυκούλης αλλά όταν μπαίνει μέσα σε μια σχέση αρχίζει να «τρώγεται».

Ακόμη, έχοντας τη Σελήνη του στον Καρκίνο, λατρεύει πρώτα τη μαμά του (να κάτι που πρέπει να ξέρει η κάθε υποψήφια νύφη) κι ύστερα τις αγκαλιές κι όλες τις γυναίκες με... μητρικό φίλτρο!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φαίνεται να «τα έχει» με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, που είναι μάλλον Ιχθύς αλλά... αγνώστων λοιπών στοιχείων και η οποία -εφόσον τελικά αληθεύουν οι φήμες- αν επιθυμεί να κερδίσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά του αγαπημένου της, θα πρέπει οπωσδήποτε να... μαγειρεύει καλύτερα από την «αιώνια αντίπαλο της»!

Γενικότερα αρκετοί Τοξότες «το 'χουν» το οικογενειακό, κινούμενοι συνήθως στην κατεύθυνση «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», οπότε... άντε να ξεκολλήσει ο Παντελής από τη μαμά...


*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved