Miley Cyrus: Η μανία της Τοξοτίνας να προκαλεί

Η έντονη σεξουαλικότητα σε συνδυασμό με την εκκεντρική έκφρασή της

Miley Cyrus: Η μανία της Τοξοτίνας να προκαλεί

Η τελευταία φωτογράφισή της στο περιοδικό «V magazine» επιβεβαιώνει απλά πως το κορίτσι αυτό στα 22 της χρόνια, δεν αρκείται στην επιτυχία που ήρθε μέσα από τη σειρά που πρωταγωνιστούσε, ούτε και στους πλατινένιους δίσκους που συνεχίζει να πουλά.
Οι κριτικές για τις προκλητικές φωτογραφίσεις της είναι απογοητευτικές, θέλω να πιστεύω όχι από ηθικής άποψης, αλλά από το επαναλαμβανόμενο στυλ που γίνεται κουραστικό παρόλο που δεν της λείπει καθόλου η έμπνευση.

Η πρόθεσή της, που είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρον με κάθε τρόπο, καταγράφεται σε άλλη μια φωτογράφιση που είτε εντελώς γυμνή είτε με το εσώρουχο, κρατάει τη γάτα της, καπνίζει πάνω από το chanel τσαντάκι της, ποζάρει λάγνα πάνω σε πίνακες ή αγκαλιάζει με πάθος μια υδρόγειο σφαίρα.

Η δίψα της για αναγνώριση, καταξίωση , φήμη και δόξα, είναι εμφανέστατη από τη σύνοδο Αφροδίτης - Ουρανού στον Αιγόκερω, με την Αφροδίτη να κυβερνά τον ωροσκόπο και τον 6ο οίκο της δουλειάς της και τον Ουρανό τον 10ο οίκο της καριέρας της.

Όλο αυτός ο υπαινικτικότατος συνδυασμός συνοδεύεται και από τον ενσωματωμένο Κρόνο στον 10ο οίκο κάνοντας την Cyrus ένα ισχυρότατο μείγμα φιλοδοξίας και εκκεντρικότητας.

Πέραν αυτού η συμμετοχή του Ποσειδώνα στη σύνοδο Αφροδίτης –Ουρανού, εξάπτει και το καλλιτεχνικό της στοιχείο το οποίο δεν είναι δυνατόν να εκφραστεί μόνο μέσα από την ελαφρότητα των τραγουδιών της, ψάχνοντας διεξόδους που ξεγυμνώνουν όλα όσα επιδιώκει.

Η πολύ όμορφη παρουσία της καθοδηγείται εκφραστικά από τη Σελήνη στον Σκορπιό σε σύνοδο με Ερμή και Πλούτωνα στον 6ο οίκο, όψεις που επιβεβαιώνουν πως όχι μόνο δεν έχει φραγμούς σε ότι αφορά τη δουλειά της, αλλά και πως η έλξη της στο γυμνό πηγάζει από έντονο ερωτισμό και βαθύ αισθησιασμό.

Οι φωτογραφίσεις της ακόμα και αυτές στο instagram, αλλά και τα video clip της, αναδύουν την έντονη επιθυμία της να προβάλλει και να ξεγυμνώσει τη σεξουαλικότητά της που η σύνοδος Αφροδίτης –Ουρανού στον 8ο οίκο κάνει ασυγκράτητη.

Η Cyrus είναι ακόμα πολύ νέα και δεν έχει κατανοήσει το μέγεθος των όψεων του χάρτη της, που αν θελήσει, θα την οδηγήσουν σε πολύ δημιουργικές ενασχολήσεις, πρωτότυπες και πολύ εκφραστικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved