Ζώδια και Αστέρια: Βασίλισσα της ομορφιάς η Λέων Σάντρα Μπούλοκ στα 50 της! Πως;

Ποιο είναι το μυστικό της; Πως μοντέλα και ηθοποιοί έφαγαν τη σκόνη της;

Ζώδια και Αστέρια: Βασίλισσα της ομορφιάς η Λέων Σάντρα Μπούλοκ στα 50 της! Πως;

Η Σάντρα Μπουλοκ είναι μια όμορφη Λιονταρίνα με την Αφροδίτη (ομορφιά) στους Διδύμους (νεανικότητα) και τον Κρόνο (διαχρονικότητα) στους Ιχθύες (αιθέρια, αθόρυβη ομορφιά) στον 10ο (αναγνώριση, φήμη, καριέρα).

Παρά τα 50 χρόνια της, το περιοδικό People ανέδειξε τη διάσημη ηθοποιό ως την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2015 επιβραβεύοντας τη διαχρονική αθόρυβη ομορφιά της.

Όταν η ίδια το έμαθε, δήλωσε στο περιοδικό «Είπα "αυτό είναι γελοίο". Δεν το έχω πει σε κανέναν», ενώ τόνισε ότι βρήκε την ομορφιά στο ρόλο της ως μητέρα του υιοθετημένου 5χρονου γιου της, Λούις. «Η πραγματική ομορφιά είναι ήσυχη. Όχι, η ομορφιά δεν βρίσκεται στο να πει κάποιος θα είμαι καλός άνθρωπος, καλή μητέρα, θα κάνω μία καλή δουλειά και όλα τα σχετικά. Αντιθέτως οι άνθρωποι που εγώ θεωρώ όμορφους είναι αυτοί που δεν προσπαθούν για να το πετύχουν».

Στο ωροσκόπιο της Σάντρα Μπούλοκ, ο Ποσειδώνας (το θαύμα της υπόθεσης αλλά και η εσωτερική, αθόρυβη ομορφιά) βρίσκεται από διέλευση στον 10ο οίκο της (αναγνώριση) δείχνοντας γιατί στα 50 της κέρδισε πολλές 20χρονες «σεξοβόμβες» και πήρε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο για το 2015.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved