Lionel Messi: 4η Χρυσή μπάλα για το διαμάντι του ποδοσφαίρου

Ο 25χρονος Καρκίνος για τέταρτη φορά κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα και γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει

Lionel Messi: 4η Χρυσή μπάλα για το διαμάντι του ποδοσφαίρου

Ο 25χρονος Αργεντινός μάγος της μπάλας, δεν προλαβαίνει τους τελευταίους μήνες να χαλαρώσει τους μύες του προσώπου του, από το παρατεταμένο χαμόγελο που διατηρεί.

Μετά τη γέννηση του γιού του που κράτησε στην αγκαλιά του στις 2/11/2012, την προχθεσινή βραδιά στη Ζυρίχη κράτησε και την τέταρτη «Χρυσή μπάλα», που τον καθιερώνει σαν τον πρώτο ποδοσφαιριστή που έχει αυτόν τον αριθμό στην κατοχή του, ξεπερνώντας τον Πλατινί, τον Κρόιφ και τον Φαν Μπάστεν που είχαν από τρεις.. Η δε θρυλική ομάδα του Barcelona, προπορεύεται με τα δέκα πλέον τρόπαια, στον θεσμό.

Ο ευτυχής πατέρας και επαγγελματίας σαν Καρκίνος, συμπλήρωσε και την αστρολογική τριάδα των ζωδίων του νερού, με τον Σκορπιό γιό του και τη σύντροφό του Antonella Roccuzzo, που είναι Ιχθύς.

Με 73 γκολ σε μια χρονιά, με την ιδιαίτερη τεχνική του, τη λατρεία του για το ποδόσφαιρο και τον σεβασμό του σε αυτό, αλλά και τη δήλωση του Maradona πως αποτελεί συνέχειά του, ο Messi εκτός από στολίδι της ομάδας του, είναι και κόσμημα του αθλήματος.

Ευέλικτος, φιλάνθρωπος, φιλικός, απαλλαγμένος από τις συνηθισμένες ακρότητες των συναδέλφων του και πάντα χαμηλού προφίλ, ο συνεσταλμένος Καρκίνος επικοινωνεί θαυμάσια τις επιδιώξεις του, με τον ωροσκόπο και τη Σελήνη στους Διδύμους, στοχεύοντας στην ουσία των πραγμάτων.

Η πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Ισπανική θεά του ποδοσφαίρου, έγινε στις 16 Οκτωβρίου του 2004, ενώ στο ενεργητικό του έχει δύο πανομοιότυπα γκολ με τον συμπατριώτη του Maradona, που δεν απολαμβάνουμε συχνά σαν θέαμα.

Η σύνοδος Ερμή – Άρη στον Καρκίνο είναι αυτή που τον κάνει να βάζει γκολ από τα αποδυτήρια, όπως συνηθίζεται να λέγεται για τους ταλαντούχους παίκτες. Η υπερδραστήρια νοητική και σωματική ενέργεια αυτής της όψης, αποτυπώνεται στα γήπεδα με την αριστοτεχνική επιδεξιότητά του και την ευγενική του παρουσία.

Εκεί που όλοι νομίζουν πως τύποι σαν τον Messi δεν θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τα κεκτημένα τους, βλέπουν το συντριπτικό αποτέλεσμα μιας αθόρυβης προσπάθειας, που έχει να κάνει με πράξεις και όχι με μεγαλοστομίες.

Άλλωστε με το τρίγωνο ιδιομοιρίας Δία – Ουρανού, εκμεταλλεύεται άριστα κάθε ευκαιρία, εκτός από αυτές της προβολής του μέσα από τα media.

Ξεπερνώντας το πρόβλημα της ανεπάρκειας της αυξητικής ορμόνης που εμφάνισε στα 11 χρόνια του και σχετίζεται με τη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης σε αντίθεση με τον Κρόνο, ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν στερήθηκε σε μέγεθος, αλλά πρόκειται να αποκτήσει και διαστάσεις γίγαντα.

Ο κυβερνήτης του 6ου οίκου (υγεία – εργασία) σε τρίγωνο με τον Ήλιο του, θα τονίζει πάντα την ισχυρή του θέληση και τον αυτοέλεγχο, που θα τον συνοδεύουν στις επιτυχίες του.

Στη χθεσινή του εμφάνιση ανάμεσα στους εκλεκτούς της χρονιάς, ο Messi έκλεψε τις εντυπώσεις και με τη στυλιστική του επιλογή.

Το εντυπωσιακό και φινετσάτο Dolce&Gabbana ασπρόμαυρο σμόκιν με polka-dot αποχρώσεις, αποθεώνονταν από το ασορτί παπιγιόν.

Ευχόμαστε κι άλλες επιτυχίες στον ξεχωριστό αυτόν παίκτη, απολαμβάνοντάς τον να αφιερώνει τα υπεράριθμα γκολ του, στη γιαγιά και στο παιδί του.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved