Dancing with the stars: Το 8ο live και η αποχώρηση της Βάσιας Τριφύλλη

Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε σύνοδο με Κρόνο και εξάγωνο με Πλούτωνα αποτυπώθηκε περίτρανα στην ατμόσφαιρα

Dancing with the stars:  Το 8ο live και η αποχώρηση της Βάσιας Τριφύλλη

Η πρώτη διαγωνιστική βραδιά του νέου χρόνου, πλαισιώθηκε από δύο χορούς που απαιτούσαν σοβαρή έκφραση, προσήλωση, αφοσίωση και τεχνική.

Οι γυναίκες χόρεψαν αργεντίνικο tango και οι άνδρες κουβανέζικο cha cha, με κύριο χαρακτηριστικό σε όλους, την αγωνία για το αποτέλεσμα μιας δύσκολης δοκιμασίας.

Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε σύνοδο με Κρόνο και εξάγωνο με Πλούτωνα αποτυπώθηκε περίτρανα στην ατμόσφαιρα εκτός από το ψυχολογικό μέρος και στο ενδυματολογικό, μέσα από το μαύρο χρώμα και την εντυπωσιακή αισθητική, που επικράτησε στις επιλογές της παρουσιάστριας, των κριτών και των διαγωνιζόμενων.

Η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου για μία ακόμα φορά άφησε άναυδους κριτές και κοινό, αποσπώντας το πρώτο δεκάρι και ξεφεύγοντας στην βαθμολογία, με ένα εκθαμβωτικό tango, που θύμιζε guest επαγγελματία από το Buenos Aires.

Παρόλο που η Λιονταρίνα Λάουρα Νάργες έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, τα τεχνικά προβλήματα και το εμφανές άγχος της, την έφεραν προτεινόμενη προς αποχώρηση όπως είχαμε προβλέψει από την προηγούμενη Κυριακή.

Στις 12.00 τα μεσάνυχτα η Σελήνη βρίσκονταν σε όψεις ιδιομοιρίας με Κρόνο, Πλούτωνα, Ερμή και Άρη, πλησιάζοντας δυσαρμονικά τον Ήλιο της με τη σύνοδο με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Άρη.

Όμως η άλλη προτεινόμενη Δίδυμος Βάσια Τριφύλλη η οποία και τελικά αποχώρησε, δέχονταν σε κοντινότερες μοίρες την επιρροή της συνόδου Σελήνης – Κρόνου σε τετράγωνο με τον Κρόνο της, με αποκορύφωμα την αντίθεση με τον Άρη της και το τετράγωνο του διελαύνοντα Άρη με τον Άρη της. Όπως φαίνεται οι διελαύνοντες Άρης και Δίας σε αρμονικές όψεις με τον Ήλιο της, δεν στάθηκαν αρκετοί αυτή τη φορά να την κρατήσουν στο παιχνίδι, δίνοντάς της όμως την ανταμοιβή της δημοσιότητας και απελευθερώνοντάς την από μια κουραστική πλέον γι αυτήν διαδικασία.

Την επόμενη Κυριακή η Σελήνη στον Υδροχόο δρα ανενόχλητη χωρίς να συναντιέται τις ώρες του διαγωνισμού με άλλον πλανήτη, απελευθερώνοντας την συσσωρευμένη ένταση σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

Όποιες χορογραφίες και χοροί επιλεγούν, θα αποδοθούν με αέρινη και ελεύθερη κίνηση και την αίσθηση του φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όχι τόσο της προσωπικής καταξίωσης.


Διαβάστε επίσης:

Αποχώρηση με πολλή συγκίνηση από το όγδοο live του Dancing


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved