Monica Bellucci: Η Ζυγός ανατρέπει τα δεδομένα στις ταινίες του Bond

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Spectre» που πρωταγωνιστεί

Monica Bellucci: Η Ζυγός ανατρέπει τα δεδομένα στις ταινίες του Bond

Σάλο έχει προκαλέσει και πάλι η πανέμορφη Ζυγός, αυτή τη φορά με την ανακοίνωση της συμμετοχής της στη νέα ταινία του James Bond με τίτλο «Spectre».

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Ιχθύς Daniel Craig υποδύεται τον Bond, αλλά αυτή τη φορά το σενάριο αλλάζει και η γυναίκα δίπλα του δεν θα είναι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά μια όμορφη γυναίκα, ανατρέποντας τα ως τώρα δεδομένα.
Ο Λέων σκηνοθέτης Sam Mendes δήλωσε πως για πρώτη φορά ο Bond, θα έχει μία περιπέτεια με μία ώριμη γυναίκα.
H Bellucci είχε προταθεί ξανά για τον ίδιο ρόλο το 1997, αλλά επιλέχθηκε η Τοξότης Τέρι Χάτσερ.

Στα 50 της χρόνια η λαμπερή Ζυγός συνεχίζει να ακτινοβολεί με τη Σελήνη της στον Λέοντα σε σύνοδο με Άρη, μια όψη καταλυτική που δεσπόζει στον 7ο οίκο της κοινωνικής προβολής, ενώ το εξάγωνο Ήλιου – Άρη διατηρεί την αίγλη, την ενέργεια και την αντοχή της σε υψηλά επίπεδα.

Ο νέος της ρόλος αναμένεται να της προσδώσει επιπλέον αίγλη, εφόσον ο Κρόνος κυβερνήτης του ωροσκόπου της (Αιγόκερως) στον Υδροχόο, θα δεχθεί σε λίγο καιρό την αντίθεση του διελαύνοντα Δία, ο οποίος θα περάσει και πάνω από την Αφροδίτη της στον Λέοντα, που και αυτή βρίσκεται στον 7ο οίκο της.

Πέρα από κάποια κιλά που θα πασχίσει να μην πάρει, η φήμη της αναμένεται να εκτοξευτεί στα ύψη, εφόσον τον Οκτώβριο που η ταινία θα ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες, ο διελαύνων Δίας θα βρίσκεται πάνω από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα της, με τον Ουρανό να συγκυβερνά τον ωροσκόπο και τον Πλούτωνα τον οίκο της καριέρας.

Ευχάριστη ανατροπή λοιπόν για την Ιταλίδα θεά, που για άλλη μια φορά πρόκειται να εξάψει τις αισθήσεις μέσα από το ρόλο της Λουτσία Σκάρα.

{youtube}KCwEjjzJiUs{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved