Πέτρος Γαϊτάνος: Η άποψη του Σκορπιού για την ομοφυλοφιλία

«Δεν πρέπει να είμαστε επιθετικοί στον τρόπο έκφρασης των ανθρώπων»

Πέτρος Γαϊτάνος: Η άποψη του Σκορπιού για την ομοφυλοφιλία

Ο γνωστός ερμηνευτής που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μέρες του Πάσχα, ερμηνεύοντας εκκλησιαστικά έργα και ύμνους, σχολίασε την άποψη του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου πως η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα.
Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega και του Μάρκου Σεφερλή, προσπάθησε να εξωραΐσει τα λεγόμενα του μητροπολίτη ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα, είναι όμως αμαρτία.

Το θέμα είναι το πώς ανέπτυξε αυτή την άποψη εφόσον συμπλήρωσε πως οτιδήποτε γήινο και οτιδήποτε μας δημιουργεί εξάρτηση είναι αμαρτία.
Ξεδιπλώνοντας την άποψή του κατέληξε πως αν δεν υπάρχει λαγνεία, δεν σκανδαλίζει τους άλλους και δεν καταστρέφει τους ίδιους τους ανθρώπους η σύνδεση με το Θεό παραμένει ανοικτή.

Εν ολίγοις ο Πέτρος Γαϊτάνος που συνηθίζει να περιπλέκει τις δηλώσεις του προσπαθώντας να διεισδύσει στα βαθύτερα νοήματα με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Σκορπιό, θεωρεί πως αν υπάρχει αγάπη και εγκράτεια η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι όμορφη, είτε το ζευγάρι είναι ετερόφυλο είτε είναι ομοφυλόφιλο.
Απλά από όσο καταλάβαμε, η αγάπη των ομοφυλοφίλων είναι αμαρτία εξ ορισμού, δηλαδή είναι μια αμαρτωλή αγάπη.
Η Σελήνη του στον Ζυγό και το εξάγωνο του Άρη στον Αιγόκερω με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή τον κάνουν να εκφέρεται διπλωματικά και ακόμα και αν παίρνει θέση, θα προσπαθήσει να μην αφήσει την εντύπωση πως είναι αφοριστικός.
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τον βοηθά να αντιλαμβάνεται τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθενός και το φυσικό ένστικτο του ανθρώπου και η σύνοδος με τον Ουρανό είναι ιδανική για να στέκεται απέναντί τους με ανοιχτό μυαλό.
Ωστόσο, ο Άρης στον Αιγόκερω τον βάζει μονίμως σε διαδικασία να ελέγχει τα πάθη του θεωρώντας αμαρτία το αντίθετο, ενώ το τρίγωνο με τον Δία δωροδοκεί την πράα αντιμετώπιση ακόμα και της πιο ανεξιχνίαστης επιθυμίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved