Xenia Deli: Η Μολδαβιανή star του modeling

Η προικισμένη Σκορπίνα με τη Σελήνη στον Ζυγό, θεωρείται το ομορφότερο μοντέλο της χώρας της, ενώ η Αμερική υποκλίνεται στις αχόρταγες καμπύλες της.

Xenia Deli: Η Μολδαβιανή star του modeling

Έχει ξετρελάνει τα μάτια και των δύο φύλων για διαφορετικούς φυσικά λόγους.

Οι γυναίκες χαζεύουν με το σχεδόν τέλειο σώμα της και το σκανδαλωδώς όμορφο πρόσωπό της, ενώ οι άνδρες παραληρούν με το σκέρτσο και τις προκλητικές πόζες και αναλογίες της.

Η προικισμένη Σκορπίνα με τη Σελήνη στον Ζυγό, θεωρείται το ομορφότερο μοντέλο της χώρας της, ενώ η Αμερική υποκλίνεται στις αχόρταγες καμπύλες της.

Ξεκίνησε στα 18 της χρόνια ως μοντέλο μαγιό και εσωρούχων, για τις εταιρίες «Frederick's of Hollywood» και «Beach Bunny» στην Αμερική.

Εργάζεται για το πρακτορείο μοντέλων «Elite» στο Miami και το Los Angeles.

Το 2012 κεραυνοβόλησε τα εξώφυλλα και τα ένθετα των μεγαλύτερων ανδρικών περιοδικών του κόσμου με το τεύχος Μαίου του «FHM» της Νοτίου Αφρικής να ξεπουλάει, αναζητώντας τα μαύρα εσώρουχα και δερμάτινες μπότες της.

Ακολούθησε η sexy φωτογράφηση για το «Love Cat Magazine» του Ιουνίου, στο δωμάτιο 32 του Alta Ceinaga Motel του Los Angeles, που ήταν το τελευταίο μέρος που έμενε ο Jim Morrison λίγο πριν το θάνατό του στο Παρίσι.

Τώρα ξαναχτυπά με μια topless φωτογράφηση για το περιοδικό «Max» του τεύχους Ιανουαρίου, δημιουργώντας σάλο με τις τολμηρές πόζες και την τάση της να ενσωματώνει τον άκρως αποκαλυπτικό σεξουαλισμό της, σε φυσική καθημερινή έκφραση.

Το γεγονός πως είναι όμορφη δεν σημαίνει και πολλά για ένα τόσο αναγνωρισμένο μοντέλο στην ηλικία των 23 ετών, εκείνο όμως που κάνει τη διαφορά στο πλήθος των κοριτσιών αυτών, είναι το ένα κλικ παραπάνω της σεξουαλικότητας και της άνεσης που εμπνέουν.

Η Xenia Deli που θυμίζει πολύ Ελληνική καταγωγή από το όνομά της αλλά δεν σχετίζεται καθόλου, σαν Σκορπιός με Ήλιο εξάγωνο Ουρανό αρέσκεται στο να προκαλεί, με ακραίες και αντισυμβατικές επιλογές. Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνεισφέρει στην γενναιοδωρία της να εντυπωσιάζει και να διασκεδάζει τους θεατές. Άλλωστε η διάθεσή της να ξεγυμνώνεται, επιβεβαιώνεται και από τις μισόγυμνες φωτογραφίες της, που μετατρέπουν σε κυνήγι σπάνιου θησαυρού, την προσπάθεια να την βρει κανείς ντυμένη.

Η χωρίς ενδοιασμούς ερωτική της έκφραση και πρόκληση, κρατιέται στα όρια μιας συναρπαστικής αισθητικής, που πηγάζει από την απόλυτη σύνοδο Ερμή – Άρη στον Ζυγό.

Άλλωστε και η παρουσία της Σελήνης στον Ζυγό, συνιστά στην άκρως αισθησιακή εικόνα που συνοδεύει το ζώδιό της.

Με την πιστοποίηση του τριγώνου Ήλιου- Δία η 23χρονη Μολδαβή, έχει αγκαλιάσει το άστρο της επιτυχίας της, που προβλέπεται λαμπρό και σε βάθος χρόνου, πρωτοποριακά επιχειρηματικό. Πριν από αυτό όμως, η πιθανότητα να παρελάσει στα πιο διάσημα εξώφυλλα περιοδικών και στις πασαρέλες με ρούχα διάσημων σχεδιαστών είναι τόσο σίγουρη, όπως το να κερδίζεις σε ένα μεγάλο καρέ, με ένα Flush Royal στο χέρι.

(Xenia Deli 27/10/1989 Basarabeasca, Moldava)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved