Bob Burns: Σκοτώθηκε ο Τοξότης των μοιραίων Lynyrd Skynyrd

Άλλος ένας ενδεικτικός θάνατος μέσα στη σεληνιακή έκλειψη

Bob Burns: Σκοτώθηκε ο Τοξότης των μοιραίων Lynyrd Skynyrd

Ο ντράμερ του συγκροτήματος που μεγάλωσε ολόκληρες γενιές, αφήνοντας εποχή με τα τραγούδια τους όπως αυτά των «Sweet Home Alabama», «Free Bird» και «That smell» συμμετείχε στα αρχικά 10 χρόνια της ίδρυσης του γκρουπ.
Το 1974 διέκοψε τη συμμετοχή του στο συγκρότημα ακολουθώντας solo καριέρα.
Ωστόσο λάμβανε μέρος σαν καλεσμένος σε πολλές εμφανίσεις του γκρουπ.
Το 1977 ήταν η χρονιά που το συγκρότημα αποδεκατίστηκε, καθώς το ιδιωτικό αεροπλάνο που τους μετέφερε έμεινε από καύσιμα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία από τα μέλη του.
Ο Burns δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο γιατί ήταν κουρασμένος από τις περιοδείες του, ενώ σκέφτονταν να τους ακολουθήσει.

Η μοίρα όμως δεν αποφεύγεται όπως φαίνεται, καθώς η αντίθεση Άρη – Ουρανού στον γενέθλιο χάρτη του, ενεργοποιήθηκε από την έκλειψη της 4/4 και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3/4 στις 11.56, καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε ένα δέντρο, χάνοντας τον έλεγχο, λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών και χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας.
Λόγω της άγνωστης ώρας γέννησης δεν μπορούμε να γνωρίζουμε οίκους και κυβερνήτες ώστε να έχουμε σαφέστερη εικόνα, εφόσον η έκλειψη άντλησε σίγουρα δυναμικό από τον χάρτη του.
Ωστόσο ξαναγυρνώντας στην όψη της αντίθεσης Άρη – Ουρανού, ο γενέθλιος Άρης του στην 14η μοίρα του Αιγόκερω δέχτηκε σαφώς τα πυρά της έκλειψης.
Παράλληλα ο διελαύνων Κρόνος από τον Τοξότη σε ακριβέστατη σύνοδο με την Αφροδίτη του συνέβαλε και αυτός στον αιφνίδιο θάνατό του, κοντά και στον γενέθλιο Ήλιο του.

Χωρίς να γνωρίζουμε ποιον οίκο κυβερνάει η Αφροδίτη, θεωρώ πως ο οίκος που κυβερνά είναι ενδεικτικός, λόγω και της παρουσίας του τετραγώνου του προοδευτικού Άρη με τη γενέθλια Αφροδίτη.
Αξιοσημείωτη είναι και η θέση του Δία στην 30η μοίρα του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον διελαύνοντα Κρόνο.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούσαν για έναν γλυκό συνομιλητή, πράο και ευγενικό άνθρωπο γεγονός που πηγάζει από τον Κρόνο του στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Ήλιο του.
Καλό του ταξίδι.

{youtube}hcnrbuubxck{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved