Ζώδια και Αστέρια: Γιατί τα άστρα λένε στον Παρθένο Σεφερλή «Μάρκο, μην ασχολείσαι»;

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε απάντηση στα «καρφιά», σχετικά με το "One Mark Show"

Ζώδια και Αστέρια: Γιατί τα άστρα λένε στον Παρθένο Σεφερλή «Μάρκο, μην ασχολείσαι»;

Η αχίλλειος πτέρνα του Μάρκου Σεφερλή λόγω του ότι είναι Παρθένος είναι η ανώφελη ή κακή κριτική!

Ο Μάρκος Σεφερλής ως Παρθένος υπερ-αναλύει τα πάντα, από διάθεση να γίνεται καλύτερος, αλλά κάπου αυτό μερικές φορές τον πηγαίνει πίσω, ειδικά αν δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω ή υπερ - ασχολείται με λόγια και κριτικές για τη δουλειά του.

Αυτόν τον καιρό ο κωμικός ηθοποιός δέχεται κριτική για το «One Mark Show» και μέσα από την πρωινή του εκπομπή «Mega με..Μία», έδωσε απάντηση στα «καρφιά», σχετικά με το περιεχόμενο της βραδινής εκπομπής του, που δέχτηκε από τους παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν».

«Τώρα μπαίνουν και στο ίντερνετ και βλέπουν πράγματα που γίνονται στο εξωτερικό. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και θέλουν και τέτοια να βλέπουν και από τη δική μας τηλεόραση. Εδώ όταν πας να κάνεις ένα βήμα προς τα εκεί, σε τραβάνε οι άλλοι πίσω. Εγώ την ανατροπή την έχω στο αίμα μου και γενικά αυτά που κάνω έχουν μια ανατροπή μέσα τους. Παρόλο που εμένα δε με ενδιαφέρει και τι θα πουν γενικά, όταν πέφτουν και όλοι πάνω σου οτιδήποτε κάνεις κάπου σε τραβάνε πίσω και άθελα σου πολλές φορές... Τέλος πάντων ας μη μιλήσουμε για μένα. Αυτά που είναι να κάνω θα τα κάνω. Τουλάχιστον έχω αποδείξει ότι έχω τον τσαμπουκά, αυτό που θέλω να κάνω το κάνω κι ας ακούω αυτά που ακούω.».

Ο Μάρκος Σεφερλής, με ένα νεφέλωμα στο εργατικό ζώδιο της Παρθένου, αν δεν αναλώνεται στο να διυλίζει τον κώνωπα των κριτικών, μέσα από την σκληρή δουλειά θα κλείσει τα στόματα. Εξάλλου, τόσο ο διευλάνων Δίας (τύχη) όσο και ο διευλαύνων Ουρανός («θραύση) ευνοούν το ωροσκόπιό του για τα επόμενα χρόνια και παρά την κούραση, που θα του βγάλει ο διελαύνων Κρόνος μέσα στην επόμενη διετία, έχει ακόμη πολλά να προσφέρει!

*Ο Μάρκος Σεφερλής είναι γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου 1968

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved