Lucky Blue Smith: Ο 16χρονος Δίδυμος που θαμπώνει το χώρο της μόδας

Το απόκοσμο βλέμμα του τον κάνει να ξεχωρίζει αισθητά

Lucky Blue Smith: Ο 16χρονος Δίδυμος που θαμπώνει το χώρο της μόδας

Ο Αμερικανός με τα βαμμένα μαλλιά και την εκκεντρική διάθεση, είναι το ανερχόμενο αστέρι στις πασαρέλες, περιζήτητος στα εξώφυλλα περιοδικών και αγαπημένος πολλών διάσημων σχεδιαστών.

Έχει παρελάσει από δεκάδες πασαρέλες προκαλώντας πανικό στο κοινό, είναι το πρόσωπο που επέλεξαν οι Levi's, H&M και Tommy Hilfiger για τη διαφημιστική καμπάνια των ρούχων τους, ενώ η ιστοσελίδα του περιοδικού μόδας «Tenn voque» τον αποκαλεί «Το αρσενικό μοντέλο της εποχής».

Ο θαυμασμός του γυναικείου φύλου προς το πρόσωπό του φτάνει στα όρια της υστερίας, ενώ σε πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι προκάλεσε πανικό γύρω του.
Αυτόν τον μήνα κοσμεί το εξώφυλλο του γυναικείου γαλλικού περιοδικού «Jalouse».
Την απήχησή του στο γυναικείο φύλο και όχι μόνο, οφείλει στη Σελήνη του στον Ζυγό σε μεγάλο τρίγωνο με Ήλιο και Ουρανό.

Σε αυτό το τρίγωνο οφείλει φυσικά πολλά περισσότερα, όπως τη διαφορετική αίσθηση που αποπνέει, τις εκκεντρικές προσθήκες, την τύχη που τον σπονσονάρει αλλά και τη δημιουργική του ανάγκη, εφόσον λατρεύει τη μουσική και παίζει drums.
Ο μάνατζέρ του δήλωσε πρόσφατα «πως στα τόσα χρόνια που δουλεύει δε έχει συναντήσει ξανά τόση αποδοχή για έναν άντρα μοντέλο.

Ο ανερχόμενος star του modeling κάτω από τη σύνοδο Ήλιου, Ερμή, Άρη στους Διδύμους σε τρίγωνο με Ουρανό, έχει την τάση να μη διαπραγματεύεται πολύ, αλλά να εκφράζει ανοιχτά και ενίοτε ωμά τις απόψεις και τις επιθυμίες του, προχωρώντας στο αποτέλεσμα που τείνει πάντα να εντυπωσιάζει.
Ο κυβερνήτης του ζωδίου του Ερμής και η πανταχού παρουσία του στον χάρτη, κάνει το επικοινωνιακό αυτό αγόρι να αφοπλίζει όσους το συναναστρέφονται, εφόσον η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα αλλά και όλης της τριπλής συνόδου στους Διδύμους, επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ένα παιδί που ξεχωρίζει χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσει καθόλου, καθηλώνοντας εύκολα τους άλλους γύρω του είτε λεκτικά είτε με τη στάση του, δηλαδή τη σιωπή του.
Το απόκοσμο και παγερό βλέμμα του άλλωστε, δεν είναι μια οδηγία των φωτογράφων, αλλά αυτό που κουβαλάει ο ίδιος.

Κατά πόσο αυτό βοηθάει τον ίδιο και κατά πόσο ελεγχόμενη είναι η νευρική ενέργεια μέσα του θα το δείξει το μέλλον. Το παρελθόν και το παρόν πάντως, δείχνουν με το δάχτυλο την προτίμησή τους στο πρόσωπό του και στο χώρο που έχει επιλέξει να αναδειχθεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved