Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Τι λένε τα άστρα για την νεογέννητη Κριό κόρη τους

Το κοριτσάκι συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία των γονιών του

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Τι λένε τα άστρα για την νεογέννητη Κριό κόρη τους

Προχθές το βράδυ έφερε στον κόσμο άλλο ένα κοριτσάκι, το τέταρτο παιδί για εκείνη και το πρώτο παιδί για τον Υδροχόο σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο.

Το αγοράκι της από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο θα περιστοιχίζεται πλέον από τις 3 αδερφές του.
Ο αριθμός 29 μάλλον είναι σημαντικός, εφόσον η μητέρα, ο πατέρας και το παιδί, έχουν γεννηθεί στις 29 Οκτώβρη, Γενάρη και Μάρτη αντίστοιχα.
Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 21.50 το βράδυ και είναι Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό
και όπως φαίνεται είναι πολύ συνδεδεμένο με τη μητέρα του που είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό, αλλά η σύνδεση δεν σταματά εκεί.

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Το νεογέννητο έχει Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με Δία και τρίγωνο με Ήλιο (στο μεσοδιάστημα), με τον Ήλιο να κυβερνάει τον 10ο οίκο της καριέρας, γεγονός που της δίνει τη λάμψη του άστρου της μητέρας της, αλλά φαίνεται να το ξεπερνά κατά πολύ.

Ο Δίας της μικρής στην ακμή του μεσουρανήματος μαζί με τις υπόλοιπες όψεις του χάρτη της, διαβεβαιώνει πως το κορίτσι αυτό θα έχει μεγάλη αποδοχή, σεβασμό και αναγνώριση, ενώ παράλληλα θα έχει κύρος και περίοπτη θέση.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δίνει ωριμότητα, σύνεση και συνέπεια, ενώ η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στον Κριό, διαβεβαιώνει την αχαλίνωτη επιθυμία του για ανακαλύψεις, αναζητήσεις, διαφορετικότητα, ευρύτητα απόψεων και φιλελεύθερων τάσεων και στάσεων. Αυτή είναι η όψη που τη δένει με τον πατέρα της, χρωματίζοντας την και από τη δική του ιδιοσυγκρασία.

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σε τρίγωνο με Πλούτωνα και σε τετράγωνο με Σελήνη και Δία κάνει ακόμα πιο ισχυρή την πεποίθηση πως η ζωή της είναι προδιαγεγραμμένη με φωτεινά χρώματα, ενώ ο Ερμής στους Ιχθύες είναι η συναισθηματική πινελιά στην πύρινη ζώνη που διαγράφεται γύρω της.

Ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα αναμένεται να τον δικαιώσει με έναν απόγονο, που συνδυάζει το απόσταγμα της ιδιοσυγκρασίας των γονιών του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved