Ronnie Wood: O τρίτος γάμος του Rolling Stone

Ο διάσημος, πασίγνωστος, ατίθασος Δίδυμος, κιθαρίστας των μυθικών πλέον Rolling Stones, παντρεύτηκε για τρίτη φορά στα 65 του χρόνια.

Ronnie Wood: O τρίτος γάμος του Rolling Stone

Επιβεβαιώνοντας πως το συγκρότημα αυτό, δεν είναι τυχαία ενεργό ολόκληρες δεκαετίες και πως το δυναμικό του είναι αξεπέραστο, δεν δίστασε να παντρευτεί την 34χρονη θεατρική παραγωγό Sally Humphries, την οποία γνωρίζει μόλις 6 μήνες και είναι 31 χρόνια μικρότερη του. Εκείνος δε, είναι ένα χρόνο νεότερος από τον πεθερό του, και δυο χρόνια μεγαλύτερος από την πεθερά του. Η πανέμορφη Sally είναι μόλις μερικούς μήνες μεγαλύτερη από την κόρη του.

Μετά την Krissy Findlay και μητέρα του πρώτου του γιού και την παράλληλη σχέση του με την περιβόητη γυναίκα του George Harrison Patty Boyd, ακολούθησε ο μακροχρόνιος γάμος των 24 ετών με την Jo Karslake, με την οποία απέκτησε άλλα τρία παιδιά και χώρισαν το 2008 για μια 21χρονη σερβιτόρα.

Ο άτακτος και αξημέρωτος Wood παντρεύτηκε την αγαπημένη του, στον 8ο όροφο του Dorchester του Λονδίνου, με κουμπάρο τον κολλητό του Rod Stewart.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αυτή την ένωση, γιατί για να γίνεις γυναίκα του Wood στα 31 σου χρόνια που έχει αποστεωθεί από τις καταχρήσεις, θα πρέπει να είσαι ή πολύ τολμηρή, ή πολύ ματαιόδοξη.

Παρόλα αυτά οι δηλώσεις της Sally είναι πως θέλει σύντομα ένα παιδί από τον Wood, που διατηρεί σίγουρα τη γοητεία της τεράστιας φήμης, του αναμφισβήτητου ταλέντου του και της υπέρογκης περιουσίας του.

Η άγνωστη ώρα γέννησής του δεν μας αφήνει τα περιθώρια να επισφραγίσουμε αστρολογικά αυτή την ακραία απόφαση της ζωής του, το ίδιο και η έλλειψη στοιχείων από τη μεριά της νύφης.

Ωστόσο, οι χαρακτηριστικές όψεις του ωροσκοπίου στοιχειοθετούν την εικόνα της μαγνητικής και ισχυρής ιδιοσυγκρασίας του. Η παθιασμένη του φύση διακρίνεται μέσα από τη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Ταύρο και την αντίθεση της Σελήνης στον Σκορπιό με την Αφροδίτη. Αν λάβουμε υπ’ όψιν πως είναι Δίδυμος, τα συναισθήματά του απελευθερώνονται εύκολα, ερωτεύεται μανιωδώς, ενώ οι απολαύσεις πάσης φύσεως, είναι απόλυτα συνδεδεμένες με την ερωτική ζωή και καλλιτεχνική του ζωή.

Το τετράγωνο του Άρη με Κρόνο και Πλούτωνα, δημιουργεί την ένταση που αποτυπώνεται παντού, από την εξωτερική του εμφάνιση, έως τον τρόπο που παίζει μουσική.

Η βία που εμπεριέχει η όψη αυτή, μπορεί να διαπιστωθεί από τη σύλληψή του πριν 3 περίπου χρόνια για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του Ekaterina Ivanova, για την οποία εγκατέλειψε την επί 24 χρόνια δεύτερη σύζυγό του.

Όσο για τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις, η Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δραματοποιεί πολλές ως τώρα πτυχές της ζωής του, με άφθονες ναρκωτικές ουσίες και βάλιουμ, που κατέβαζε σαν φιστίκια σε κρίση υπότασης.

Μπήκε 7 φορές σε κλινική απεξάρτησης, όπου ακόμα και εκεί συνέχιζε να διατηρεί το πάθος του αμείωτο.

Η σεξουαλικότητά του μοιάζει με καταρράκτη που πηγάζει από κάθε γωνιά του ωροσκοπίου, με αφετηρία το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα.

Ο Wood φαίνεται πως χωρίς τη διέξοδο της μουσικής, θα είχε εξαντληθεί εντελώς, αλλά το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα τον έσπρωξε γερά στον ιδεαλισμό της τέχνης, την οποία η σύνοδος του κυβερνήτη του ζωδίου του Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό, την μετατρέπει σε ένα πυροτέχνημα νευρικής υπερδιέγερσης που τον κρατάει ζωντανό και πανίσχυρο.

Έτσι λοιπόν η νέα του γυναίκα δεν καταδέχεται να σταθεί στις αμέτρητες ρυτίδες που αποτυπώνουν την έξαλλη ζωή του, αλλά πιθανά έλκεται από αυτές, ελπίζοντας να τις ρετουσάρει προς όφελός τους.

Και ναι, για μια μορφή σαν τον Ron Wood, θα τολμήσω να ευχηθώ και καλούς απογόνους!

Ronnie Wood (1/6/1947) Hillngdon,UK

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved