Γερούν Ντάισελμπλουμ: Ο Κριός της επικαιρότητας

Ένας δυναμικός Κριός με τάσεις αποδυνάμωσης

Γερούν Ντάισελμπλουμ: Ο Κριός της επικαιρότητας

Τον γνωρίσαμε πολύ καλά στην πρόσφατη συνάντηση με τον δικό μας Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, βλέποντας δύο Κριούς να κοντράρονται επιμελώς, τόσο όσο, ώστε να μην χρειαστεί να μπλεχθούν τα κέρατα.

Επίσης ακόμα πιο πρόσφατα είδαμε τον επικεφαλή του Eurogroup να υπονοεί στο βιογραφικό του πως κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας, ενώ αυτό διαψεύδεται από το πανεπιστήμιο.
Ο Dijsselbloem διαδέχθηκε τον ικανότατο Τοξότη πολιτικό Jean-Claude Juncker στις 21/1/2013 διαχειριζόμενος μάλλον ανεπαρκώς τις τύχες της οικονομίας του πλανήτη με την εμφανή δυσαρέσκεια των Γάλλων, την εύνοια των Γερμανών και τη δική του Αγγλόφιλη επιλογή.

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Η παράταξη των Εργατικών της χώρας του στην οποία ανήκει και κυβερνά μαζί με τους Φιλελεύθερους έχασε περίπου 7,3% στις περιφερειακές εκλογές, με το κόμμα των εργατικών να λαμβάνει μόλις το 10% της λαϊκής προτίμησης.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές για τον ίδιο, εφόσον η Ολλανδία δεν αποκλείεται να πάει σε πρόωρες εκλογές, κάτι που καθορίζει και τη συνέχεια όχι μόνο στη θέση του σαν Υπουργού Οικονομικών της χώρας του αλλά και αυτή του επικεφαλής του Eurogroup.
Το θέμα λοιπόν συνοψίζεται στη γενικότερη αμφισβήτηση για την επάρκειά του στις θέσεις που κατέχει, εφόσον η προηγούμενη διοικητική του εμπειρία είναι φτωχή.

Για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε πως διατηρεί φάρμα εκτροφής χοίρων, δεν είναι παντρεμένος αλλά συζεί με τη σύντροφό του, έχει δυο παιδιά, είναι λάτρης της μουσικής του Δίδυμου Miles Davis και των κινηματογραφικών ταινιών των Monty Python.

Τι συμβαίνει αρχικά με έναν Κριό με σύνοδο Ήλιου – Άρη;
Ένας αναμφισβήτητα δυναμικός άνθρωπος που δεν σταματά να επιμένει και να βιάζεται, διεκδικητικός και αυθόρμητος, αλλά όταν απειλείται η αξιοπιστία του ή όταν κάποιος άλλος τον κοντράρει στα ίσα, η ανταγωνιστική του ορμή είναι αυτή που παίρνει τα ηνία.
Αυτή ακριβώς την ορμή γνωρίσαμε, με τη φράση του στον δικό μας Κριό Γιάνη Βαρουφάκη «Μόλις σκότωσες την Τρόικα».
Η τόλμη και το θάρρος, συνυπάρχουν με την παρόρμηση και την επιθετικότητα.
Από την άλλη έχουμε έναν πολιτικό που ο Ερμής στους Ιχθύες καθορίζει την ιδιοσυγκρασία του, εμφανιζόμενος με πολλές παραλλαγές.
Το ακριβέστατο τετράγωνο Ερμή – Δία και η σύνοδος Ερμή - Κρόνου, δείχνουν πως ενώ δεν του λείπει η σοβαρή προσέγγιση σε ένα θέμα, παρόλα αυτά αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα γεγονότα ξάστερα, πέφτοντας σε λάθη και σε κινήσεις που του στερούν την αξιοπιστία.
Αυτός ο ευθυνόφοβος Ερμής όμως, μπορεί να γίνει πολύ δεκτικός και προσαρμοστικός μέσα από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που τον εμπνέει και τον καθοδηγεί στα οράματά του.
Η τρίτη του ιδιότητα ξεπηδά μέσα από τις αντιθέσεις του Ερμή με Ουρανό και Πλούτωνα και είναι αυτή που καταδεικνύει τη νευρικότητα που τον διακατέχει στον έλεγχο του λόγου και της σκέψης, την αμηχανία που του προκαλείται συχνά, αλλά και τις φανατικές ιδεολογικές του ακολουθίες.
Στις έντονες αντιφάσεις προστίθενται και η εκκεντρική Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Δία και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.
Είναι ανοιχτός σε καινοτομίες και μπορεί να θαυμάζει αυτούς που τις επιδιώκουν, γενναιόδωρος και δημοφιλής, αλλά παράλληλα δυσλειτουργικός στο συναίσθημα, που παραπλανάται και αποπροσανατολίζεται εύκολα.

Η άγνωστη ώρα γέννησης περιορίζει την ερμηνεία και η άγνωστη θέση της Σελήνης ανάμεσα σε Διδύμους και Καρκίνο περιπλέκει ακόμα περισσότερο.

Ο Dijsselbloem δέχτηκε την εύνοια του Δία στους Διδύμους το 2013 που ενεργοποίησε το γενέθλιο τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, αλλά τα προβλήματα έγιναν εμφανή από τον Ιανουάριο του 2014 και ως τον Μάιο, που ο Κρόνος κόντραρε αυτό το γενέθλιο τρίγωνο απαιτώντας απολογισμό, για να συνεχίσει πάλι από τον Οκτώβριο έως τέλη Νοεμβρίου, αποφεύγοντας τα χειρότερα με την εύνοια του Δία, αυτή τη φορά από τον Λέοντα.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2015 έχει άλλη μια ευκαιρία να περισώσει τη φήμη του, μένοντας μετά εκτεθειμένος και ανυπεράσπιστος, τουλάχιστον αστρολογικά.

Ο Jeroen Dijsselbloem γεννήθηκε στις 29/3/1966 στο Eindhoven της Ολλανδίας

chart Dijjsselbloem

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved