Dancing with the stars: Η χθεσινή βραδιά και η αποχώρηση του Γιώργου Τσαλίκη

Το κοινό ψήφισε και έδωσε τις λιγότερες ψήφους προτίμησης στον Σκορπιό Γιώργο Τσαλίκη

Dancing with the stars: Η χθεσινή βραδιά και η αποχώρηση του Γιώργου Τσαλίκη

Σε πρωτοχρονιάτικο κλίμα προσπάθησε να μας παρασύρει η χθεσινή βραδιά του DWTS, αλλά όχι με επιτυχία, εφόσον το μόνο που θύμιζε εορταστικό κλίμα, ήταν η εντυπωσιακή τουαλέτα της Λέαινας Ζέτας Μακρυπούλια.

Οι διαγωνιζόμενοι επέλεξαν κομμάτια που τους εξέφραζαν, δείχνοντας και τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Η Σελήνη στον Λέοντα και οι αρμονικές ως επί το πλείστον όψεις της, δεν κατάφεραν να αποτυπωθούν στη χθεσινή βραδιά, στην οποία όμως ο Άρης απέναντι στον Υδροχόο, προώθησε δυναμικές, πρωτότυπες και απαιτητικές χορογραφίες.

Το γεγονός ήταν τα 5 εννιάρια που απέσπασε ο Παρθένος Ηλίας Βρεττός, με το κομμάτι «Νostalgia» του συνθέτη Γιάννη Χρυσομάλλη, που τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με έναν εξαιρετικό σύγχρονο χορό που καθήλωσε.

Η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου που ξεχωρίζει από την αρχή στο διαγωνισμό, ακολούθησε με απόσταση αναπνοής στη δεύτερη θέση με το «She is a maniac» από το Flashdance, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το απύθμενο ταλέντο της.

Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν η Κριός Κέλλυ Κελεκίδου με το τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Τα πιο ωραία λαϊκά» δείχνοντας το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο και ο Παρθένος Σπύρος Σούλης με το «Let me entertain you» του Robbie Williams, που στην κυριολεξία διασκέδασε και ξεσήκωσε το κοινό.

Το κοινό ψήφισε και έδωσε τις λιγότερες ψήφους προτίμησης στον Σκορπιό Γιώργο Τσαλίκη, που η κριτική επιτροπή τον έφερε στην 5η θέση. Κρίμα ο κόπος να βαφτούν κατράμι και να ξεβαφτούν μαζί με την ντάμα του, την Λιονταρίνα Έμιλυ Ματθαιακάκη.

Η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο του, αλλά και η σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο του και σε τετράγωνο με τη Σελήνη του, συνέβαλαν στο τέλος της παραμονής του στον διαγωνισμό.

Για άλλη μια φορά οι τελευταίοι στην βαθμολογία Βάσια Τριφύλλη και Νίκος Αναδιώτης και οι δύο Δίδυμοι, δεν έφυγαν με την παρέμβαση του κοινού, εξακολουθώντας να πιστεύουμε πως ο Δίας προστατεύει τα παιδιά του!

Η Λάουρα Νάργες είναι αυτή που θα χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ την επόμενη Κυριακή, ώστε να ξεπεράσει τα χθεσινά δεδομένα και τα προσεχή αστρολογικά.

Η χλιαρή βραδιά έλαβε τέλος ανανεώνοντας το ραντεβού στον καινούργιο πλέον χρόνο, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό σε σύνοδο με Κρόνο, σε εξάγωνο με Ερμή και Πλούτωνα και σε τετράγωνο με Άρη.

Έχουν απομείνει 8 διαγωνιζόμενοι, εκ των οποίων δύο Παρθένοι (Ηλίας Βρεττός και Σπύρος Σούλης), δύο Δίδυμοι (Νίκος Αναδιώτης και Βάσια Τριφύλλη), μία Λέων (Λάουρα Νάργες), μία Κριός (Κέλλυ Κελεκίδου), μία Ζυγός (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και μία Αιγόκερως (Έλενα Παπαβασιλείου).

Η επόμενη Κυριακή επιφυλάσσει εκνευρισμό, αγωνία, συγκίνηση και μετριοπαθείς χορογραφικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Τσαλίκη για την αποχώρηση από το Dancing with the stars



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved