Cate Blanchett: Η ευτυχία της Ταύρου μεγαλώνει, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι

Στα 46 της χρόνια αναλαμβάνει ξανά το δύσκολο ρόλο της μητέρας

Cate Blanchett: Η ευτυχία της Ταύρου μεγαλώνει, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι

Η γοητευτική σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός Αυστραλέζα, βραβευμένη πολλάκις για την καλλιτεχνική της απόδοση, έκανε άλλο ένα βήμα στη ζωή της, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι.
Στα 46 της χρόνια μετά από 3 βιολογικούς γιους και έναν αρμονικό γάμο που χρονολογείται από το 1997 με τον Υδροχόο θεατρικό συγγραφέα Andrew Upton, αποφάσισε να χαρίσει τη μητρική στοργή σε ένα ακόμα παιδί, που το φύλο του έλειπε από την ευτυχισμένη της οικογένεια.
Ο Δίας στον 4ο οίκο του χάρτη της διαβεβαιώνει τη σημασία που κρατά η οικογένεια στη ζωή της.
Η παρουσία του Πλούτωνα επίσης στον οίκο αυτό, καταδεικνύει και τον θάνατο του πατέρα της όταν εκείνη ήταν μόλις 10 ετών.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως η οικογένεια είναι ένας τομέας της ζωής της από τον οποίο αντλεί χαρά, λειτουργώντας και ανταποδοτικά στο επάγγελμά της.
Η παρουσία του Ουρανού στον 5ο οίκο της που σχετίζεται με τα παιδιά είναι ενδεικτική για την υιοθεσία που αποφάσισε, σε ότι αφορά την ασυνήθιστη πλευρά του πλανήτη αυτού στον συγκεκριμένο οίκο.
Το εξάγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με τον γενέθλιο Ουρανό της κινητοποίησε τη διαδικασία βρισκόμενη σφιχταγκαλιασμένη με το καινούργιο μέλος της οικογένειας.
Ας μην παραβλέψουμε επίσης τη θέση του Δία στην ακμή του 5ου οίκου που φέρνει πολλά παιδιά ενώ παράλληλα το τρίγωνο με τον Ήλιο, προτρέπει για άλλη μια επεκτατική κίνηση στη ζωή της, η οποία αναμένεται να την αναζωογονήσει.
Είναι γνωστό πως δεν απασχολεί τον τύπο με την ιδιωτική της ζωή λειτουργώντας θαυμάσια τη σύνοδο Σελήνης – Κρόνου στον 12ο οίκο και ακόμα και στην εν λόγω περίσταση, μίλησε αρχικά ο εκπρόσωπος του ζευγαριού και μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα και από τους ίδιους, εφόσον οι φωτογράφοι τη συνέλαβαν με το μωρό στην αγκαλιά.
Υπόδειγμα συντρόφου, μητέρας και ταλαντούχας επαγγελματία, η Cate Blanchett έχει πολλούς λόγους να απολαμβάνει τη ζωή και να δίνει χαρά και στήριξη σε όσους τα χρειάζονται.

Η Cate Blanchett γεννήθηκε στις 14/5/1969 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 6.40 π.μ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved