J.K Simmons: O Αιγόκερως κατακτητής του Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου πρωταγωνιστεί στην ταινία του Παπακαλιάτη

Ποιος είναι ο J.K Simmons;

J.K Simmons: O Αιγόκερως κατακτητής του Όσκαρ Β΄ανδρικού ρόλου πρωταγωνιστεί στην ταινία του Παπακαλιάτη

Ο J.K Simmons έγινε γνωστός στο ευρύτερο Ελληνικό κοινό από την πρόσφατη διάκρισή του για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία «Χωρίς Μέτρο», στον ρόλο ενός καθηγητή μουσικής που σπρώχνει έναν από τους μαθητές του λίγο πιο σκληρά από όσο πρέπει στο κυνήγι της τελειότητας.

Σε άλλους μπορεί να ήταν ήδη γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές «The Closer» και «Νόμος και τάξη».
Ξεκίνησε με το θέατρο παίζοντας τα καλοκαίρια στη Μοντάνα. Ακολούθησαν τηλεοπτικοί ρόλοι, δεύτεροι κινηματογραφικοί ρόλοι, θεατρικοί ρόλοι και μια κοπιαστική καλλιτεχνική καριέρα μέχρι τη στιγμή της επιβράβευσης που σαν Αιγόκερως απολαμβάνει μέσα από μόχθο, σκληρή δουλειά και μεγάλη φιλοδοξία.

Στο μέλλον όμως για εμάς, ο J.K Simmons θα γίνει ακόμα περισσότερο γνωστός και για πάρα πολλούς αγαπημένος, μέσα από την ταινία του άλλου Αιγόκερω Χριστόφορου Παπακαλιάτη η οποία έλαβε όνομα και έχει τίτλο «Ένας άλλος κόσμος».
Πρόκειται για μια σπονδυλωτή ιστορία για την Ελλάδα του σήμερα που τοποθετείται μέσα στον παγκόσμιο κοινωνικό χάρτη.
Πρωταγωνιστεί σε μια από τις τρεις ιστορίες της ταινίας στον ρόλο ενός Γερμανού, που ερωτεύεται την Ελληνίδα, Μαρία Καβογιάννη, επίσης Αιγόκερω, στην Αθήνα της κρίσης.
Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με το σενάριο λέγοντας πως αυτή η ταινία έχει μεγάλες πιθανότητες παγκόσμιας επιτυχίας.

Για τον έτερο Αιγόκερω και εμπνευστή της ταινίας, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, δηλώνει πως είναι εξαιρετικός στο να σου δείχνει καινούργια πράγματα.
Εδώ ας σημειώσουμε πως η ταινία βγαίνει στις αίθουσες το φθινόπωρο και οι κατακριτές του θα συνεχίζουν να ψάχνουν αντιγραφές χωρίς να υπολογίζουν το έμφυτο ταλέντο του, ενώ οι θαυμαστές του θα αγωνιούν για τη δεύτερη προσπάθειά του.

Επιστρέφοντας στον Simmons, η Αιγοκερίσια επιμονή του διανθίζεται και από τη θεατρική Σελήνη στον Λέοντα, η οποία μαζί με τη χαρακτηριστική φωνή του, τον επιβάλλει αυθόρμητα σαν παρουσία και σαν καλλιτέχνη.
Η ακριβέστατη σύνοδος Δία – Ουρανού σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Άρη του, είναι η πεμπτουσία του χάρτη του, που αρχικά δηλώνει πως μέσα στη ζωή υπάρχει ένα διάστημα ξαφνικής αναγνώρισης και επιβράβευσης, επέκτασης και ευκαιριών.

Σε ό, τι αφορά στην ιδιοσυγκρασία του, πρόκειται για έναν άνθρωπο που εκτιμά την προσπάθεια από όπου και αν προέρχεται, προσπαθώντας ακόμα και αν την αμφισβητήσει μέσα του, να μην την αμφισβητήσει ανοιχτά στον άλλον.
Η γενναιοφροσύνη του, οι καλλιτεχνικές του τάσεις και η ευθύτητα στη συμπεριφορά του ξεπηδούν απερίφραστα, ενώ το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο του, (πολύ υπαινικτικό για έναν Αιγόκερω) είναι αυτό που τον ολοκληρώνει σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη μέσα από σοβαρή δουλειά, πειθαρχία, ικανότητα συγκέντρωσης και προσγειωμένες φιλοδοξίες.
Δεν μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε την ταινία για να τον απολαύσουμε, στην οποία το ένα μέρος της τριλογίας της, είναι αποκλειστικά θέμα Αιγόκερων.

{youtube}kkAm0qS29d4{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved