Παναγιώτης Λαφαζάνης: Η παρέμβαση του Σκορπιού στο θέμα Προέδρου Δημοκρατίας

Οι συνιστώσες συνιστούν, στροφή στα αριστερά

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Η παρέμβαση του Σκορπιού στο θέμα Προέδρου Δημοκρατίας

Η προαναγγελθείσα ανακοίνωση για το κοινό πρόσωπο επιλογής της κυβέρνησης δεν έγινε στην ώρα της, καθώς τελευταία στιγμή ο τωρινός υπουργός Παραγωγικής ανασυγκρότησης και ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε τη διαφοροποίησή του αλλά και άλλων, για το πρόσωπο του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Για το λόγο αυτό παραπέμφθηκε το θέμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και η απόφαση θα ανακοινωθεί σήμερα.
Παρά το γεγονός πως ο κ. Λαφαζάνης είναι γενικά αντιδραστικός και εκφράζει τη γνώμη του ανοιχτά, είναι παράλληλα και διπλωματικός και ευέλικτος, χωρίς να φαίνεται απόλυτος, κινούμενος πάντα μέσα σε δημοκρατικές επιλογές.

Η Αφροδίτη του στον Ζυγό τείνει να ζητά ευγενικά και να δημιουργεί προβληματισμούς, ερεθίζοντας τις ευαισθησίες των άλλων και επιδιώκοντας ειρηνικές λύσεις.
Η αντίθεσή της με τον Δία και η σύνοδος με τον Κρόνο υπερτονίζουν τις κινήσεις του, γιατί από τη μία έχουμε την επιπολαιότητα της αντίθεσης με τον Δία και από την άλλη την ανασφάλεια της συνόδου με τον Κρόνο.
Επιπλέον το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό τον κάνει να ασφυκτιά συχνά και να προσανατολίζεται σε προοδευτικές και εξτρεμιστικές κατευθύνσεις.
Όλη αυτή η έλξη και η απώθηση της ιδιοσυγκρασίας του, αποτυπώνεται στις διαφοροποιήσεις του που γίνονται συχνές, με τον Σκορπιό μέσα του να θίγεται, να πληγώνεται και να αντιδρά.
Πηγές αναφέρουν πως δεν έθεσε κανένα βέτο, απλά εξέθεσε τις απόψεις του, που αναφέρουν πως η επιλογή ενός μνημονιακού προέδρου δημοκρατίας, θα προκαλέσει αναταράξεις.
Η γνώμη του όμως δεν μπορεί να μην τυγχάνει υπόληψης γιατί το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ενισχύει τις ιδιότητες του Ήλιου του και για έναν Σκορπιό, η σημασία του αποκτά άλλες διαστάσεις, που δεν θα πρέπει να αγνοηθούν.

Γι' αυτό ο ρόλος του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν και θα είναι αντιδραστικός και στην παρούσα κυβέρνηση και στο κόμμα, διότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αμύνεται διαρκώς μέσα από ενστάσεις, που σκοπό έχουν να προστατέψουν πρώτα τον ίδιο.

Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης, που άλλες πηγές αναφέρουν πως στην περίπτωση επιλογής δεξιού προσώπου, ο Π. Λαφαζάνης και άλλα μεγάλα στελέχη δεν θα στηρίξουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved