Βίκυ Καγιά: Η Καρκίνος στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

Στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της επιθυμεί να δείξει πόσο θέλει να αλλάξει

Βίκυ Καγιά: Η Καρκίνος στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της

Το πλατύ της χαμόγελο που δύσκολα φανταζόταν κάποιος πως έχει ακόμα περιθώρια να πλατύνει, το έχει καταφέρει με το παραπάνω και η γλυκιά Καρκίνος που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εργάζεται ακόμα, επιδεικνύοντας με κάθε τρόπο τη χαρά της.

Πέρα από το γεγονός πως δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ευτυχία της, στην καινούργια της φωτογράφιση αποφάσισε να αλλάξει και χρώμα στα μαλλιά, εμφανιζόμενη με ένα βαθύ καστανό προς κόκκινο που μαγνητίζει.
Φυσικά πρόκειται για περούκα εφόσον τα χημικά λόγω εγκυμοσύνης απαγορεύονται, αλλά το θέμα είναι η επιθυμία της να αλλάξει εντελώς και να το εκφράσει οπωσδήποτε.

Ο κρυφός γάμος της με τον σύζυγό της επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, έγινε στις 18/7/2014 στο Παρίσι, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να μαρκάρουν επιτακτικά τη γενέθλια σύνοδο Ήλιου – Δία η οποία βρίσκονταν και πάλι σε ισχύ, αλλά και τη Σελήνη στον Κριό σε ανάλογες διαθέσεις.
Το γεγονός πως αποφάσισε να παντρευτεί με αυτές τις διελεύσεις, δηλώνει την ανάγκη της να κλείσει οριστικά ένα παλιό κύκλο και να μπει με ασυγκράτητο ενθουσιασμό σε ένα καινούργιο χαρίζοντας στη ζωή της μια συναρπαστική περιπέτεια, όπως και έγινε.

Λίγο καιρό αργότερα ήρθε η δεύτερη ανατροπή που ήταν η εγκυμοσύνη της, με τον Ουρανό σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Δία της αλλά και σε τετράγωνο με τον Ήλιο της και τον Πλούτωνα σε αντίθεση.
Συνεχίζοντας να βιώνει αυτόν τον ξεσηκωμό, συνεχίζει και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις οποίες χρησιμοποιεί για να διατυμπανίσει την αλλαγή που αισθάνεται μέσα της.

Όλο αυτό το σκηνικό που συνεχίζεται αμείωτα, δείχνει την ανάγκη της να αφήσει πίσω το παρελθόν και να ξαναζήσει από την αρχή, ενώ τον Ιούνιο του 2015 που περιμένει το πρώτο της παιδί, ο διελαύνων Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη της, που την προετοιμάζει να υποδεχτεί με απύθμενη τρυφερότητα το βλαστάρι της. Παράλληλα, θα βρεθεί σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο της γεγονός που θα αυξήσει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της, αλλά η ανταμοιβή θα είναι εκθαμβωτική.

Πώς λοιπόν να φωτογραφηθεί στη νέα της δουλειά με το παλιό ξανθό μαλλί και την ίδια εμφάνιση; Και πώς θα μπορούσε να συγκρατηθεί να μην αλλάξει τα πάντα στη ζωή της όταν οι προτροπές είναι τόσο υπαινικτικές;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved