Ησαΐας Ματιάμπα: Επιτυχημένος και πικραμένος

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έρχεται για να δώσει ένα «άλλο χρώμα» στη showbiz και σε αυτήν την προσπάθεια του έχει ως αρωγό το Δία

Ησαΐας Ματιάμπα: Επιτυχημένος και πικραμένος

Ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη και από μετά την πρώτη εμφάνιση του στο «Να η ευκαιρία», δεν άφησε πραγματικά την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Και ύστερα από μια σταθερά ανοδική πορεία, η συμμετοχή του στο μιούζικαλ Fame, τον Ελληνικό «Πυρετό της Δόξας», φαίνεται πως έχει ανεβάσει τις μετοχές του στα ύψη, αφού για πρώτη φορά κατάφερε να πλασαριστεί στην κορυφή της λίστας των δημοφιλέστερων προσώπων της εγχώριας showbiz, τουλάχιστον όπως καταγράφεται στο Love and Hate την κυλιόμενη διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr

Ο Ησαΐας Ματιάμπα έρχεται για να δώσει ένα «άλλο χρώμα» στη showbiz και σε αυτήν την προσπάθεια του έχει ως αρωγό το Δία που στον γενέθλιο χάρτη του κάνει μια σύνοδο με τον Ήλιο, προσθέτοντας πολλά σε τύχη και διακρίσεις.

Αυτή όμως είναι η μια όψη του νομίσματος.

Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη του στο Σκορπιό, σε σύνοδο με τον Κρόνο συνιστά κατά κάποιο τρόπο το «αντίπαλον δέος» της επαγγελματικής εύνοιας, προσδιορίζοντας μια μάλλον «κλειστή» ή «βουβή» ψυχοσύνθεση αλλά και κάποιες... πίκρες στην προσωπική του ζωή. Αρκετά ανασφαλής η συγκεκριμένη Αφροδίτη, έχει επιπλέον το «καθήκον» να κρατήσει τις ισορροπίες εν μέσω προβλημάτων ή απογοητεύσεων, χωρίς ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξ ορισμού αρνητικό.

Πάντως, σε σχέση με την προσωπική ζωή του Ησαΐα Ματιάμπα, πολλά θα «παιχτούν» μέσα στο 2013, αφού ο Κρόνος θα θέσει επί τάπητος το θέμα: «Μ' αγαπάς; Απόδειξη!» Και όταν ο Κρόνος προστάζει δύο είναι οι επιλογές. Ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις και πέφτεις στη μελαγχολία.

Ευχόμαστε ολόψυχα να γίνει το πρώτο!

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved