Άντζελα Γκερέκου: Η Κριός μια από τους μεγάλους χαμένους των εκλογών

Οι Κερκυραίοι καταπόντισαν τη συντοπίτισσά τους

Άντζελα Γκερέκου: Η Κριός μια από τους μεγάλους χαμένους των εκλογών

Η πορεία της στην πολιτική σκηνή του τόπου διαγράφεται από το 2009 έως σήμερα με εντυπωσιακό τρόπο.
Στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προτείνεται από τον ίδιο, ως υποψήφιο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Στις 6 Οκτωβρίου του 2009 γίνεται υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό.
Στις 17 Μαΐου 2010 η εφημερίδα Ελευθεροτυπία σε πρωτοσέλιδό της ισχυρίστηκε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος οφείλει εδώ και χρόνια στην ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν έχει καταβάλει, καθώς και ότι έχει να πληρώσει φόρο εισοδήματος από το 1993.

Η εύθικτη Κριός παραιτείται από υφυπουργός Τουρισμού επικαλούμενη λόγους ευθιξίας διατηρώντας τη διακριτική στάση της μέσα σε χαμηλούς τόνους, που της υποδεικνύει το τετράγωνο του πύρινου Ερμή της με τον υδάτινο Άρη της στον Καρκίνο.
Στις 8 Νοεμβρίου 2012 ο Ευάγγελος Βενιζέλος την διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην οποία τελικά επανεντάχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2013.
Όλο αυτό το διάστημα ο διελαύνων Ουρανός από τον Κριό ενεργοποιούσε τη γενέθλια αντίθεση Άρη – Κρόνου της με αποτέλεσμα οι απώλειες να δυσχεραίνουν τη φήμη και την αξιοπιστία της, προκαλώντας αιφνίδιες αλλαγές.

Στις 8 Ιανουαρίου 2015 ανακοίνωσε την αποδοχή της προτάσεως να προσχωρήσει στη ΝΔ και να είναι υποψήφια στο Νομό Κέρκυρας με το κόμμα.
Το αποτέλεσμα ήχησε βαρύ και ασήκωτο εφόσον η ΝΔ παίρνει μία έδρα και εκλέγεται ο Στέφανος Γκίκας με διπλάσιο αριθμό ψήφων.
Ο Δίας από τον Λέοντα όλο το προεκλογικό διάστημα δεν ευνόησε την όμορφη Άντζελα, ούτε η Σελήνη στο ζώδιό της την ημέρα των εκλογών, ούτε η ευνοϊκή προδιάθεση του διελαύνοντα Ουρανού με τον Ουρανό της.

Η Σελήνη της στον Καρκίνο παρόλο που δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης, είναι πιθανότατα γύρω στις 12 έως 15 μοίρες του ζωδίου, ώστε να μη αποφεύγει τα πυρά των διελευστικών Ουρανού και Πλούτωνα, ανακόπτοντας την πορεία της με απρόσμενο τρόπο.
Παράλληλα η διέλευση του Κρόνου από τον Δία της δεν βοήθησε καθόλου να λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με την λαθεμένη επιλογή της να ενταχθεί στο κόμμα της ΝΔ, η οποία επιβεβαίωσε την κακοτυχία που προκαλεί η όψη.
Άδοξο τέλος λοιπόν για την άλλοτε προστατευόμενη του Γιώργου Παπανδρέου, που θα βλέπει πλέον τη βουλή από το σπίτι της.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved