Φαίη Σκορδά: Η hot Υδροχόος της επικαιρότητας

Ο ρόλος της παρουσιάστριας πρωινών εκπομπών, αδικεί το δυναμικό της

Φαίη Σκορδά: Η hot Υδροχόος της επικαιρότητας

Το όμορφο κορίτσι της τηλεόρασης που προέρχεται από οικογένεια πολιτικών και γιατρών, γεννήθηκε στο Κιλκίς, πέρασε από τη Μπολόνια της Ιταλίας για σπουδές κριτικών τέχνης, έκανε μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ και την πτυχιακή της με θέμα την Μελίνα Μερκούρη.
Εργάστηκε σαν θεατρολόγος, έκανε διαφημίσεις μόδας και καλλυντικών, ώσπου τον Σεπτέμβριο του 2006
εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες μέσα από την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» του Alter ως το 2010.
Ακολούθησε η πρωινή εκπομπή του Mega μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2010 και από το 2013 είναι μαζί στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η πορεία της μοιάζει με προκαθορισμένο σχέδιο της τύχης, εφόσον όλα έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο που η ίδια όχι μόνο δεν ζημιώθηκε, αλλά αναδείχτηκε και γρήγορα, φτιάχνοντας μαζί με την επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή της φέρνοντας στον κόσμο και δύο παιδιά.
Σαν Υδροχόος διαθέτει ένα ευρύ πνεύμα που εξάσκησε μέσω των σπουδών της, αλλά το ωροσκόπιό της παρόλο που δεν γνωρίζουμε τον ωροσκόπο, είναι ένα μίγμα ανθρώπου με πολλές ευαισθησίες και πολλά κρατήματα.

Η Σελήνη της στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ήλιο τονίζει την ανικανοποίητη φύση της που δένεται με όλα όσα υπάρχουν πίσω από αυτά που φαίνονται και τη σημασία που τους δίνει η ίδια και όχι αυτή που βγαίνει προς τα έξω.
Αυτός είναι ο λόγος που στις εκπομπές με τον Δίδυμο άνδρα της, παρεμβαίνει για να μαζέψει αυτά που εκείνος θεωρεί αυθόρμητα και εκείνη ενοχλείται, γιατί τα θεωρεί αδιάκριτα και ίσως και άκομψα.
Παράλληλα η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα της δίνει πολλές αναστολές και την καθιστά πάντα ευαίσθητη και επιφυλακτική, σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Από την άλλη ο Ήλιος της σε τετράγωνο με τον Ουρανό την κάνει νευρική και ανικανοποίητη, γεγονός που θα προσέξει κάποιος από την έντονη σύσπαση του ποδιού της όταν εκνευρίζεται. Παράλληλα είναι εκκεντρική από την άποψη πως δεν της αρέσει να την κατευθύνουν, αντίθετα χρειάζεται ελευθερία και άνεση για να εκφράσει το τρίγωνο της Αφροδίτης της με τον Ουρανό, που την κάνει ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή από τις άλλες συναδέλφους της.
Οι αρμονικές όψεις του Ήλιου με Ποσειδώνα και Πλούτωνα, τη δένουν με την καλλιτεχνική κουλτούρα, της δίνουν συνεχώς έμπνευση, τη διατηρούν δημιουργική και πάντα μαγνητική στο κοινό.
Η σύνοδος του Άρη με τον Δία στην Παρθένο, είναι η ανάγκη της να ζητάει αποδείξεις για ό, τι ακούει, να αμφισβητεί και να μην κατεβάζει αμάσητο ό, τι της λένε. Η σεξουαλικότητα που εκπέμπει αντλείται και από αυτή την όψη που χωρίς να είναι κραυγαλέα, είναι παρούσα σε ό, τι κάνει.
Ας μην ξεχνάμε πως όταν σταυρώνει τα πόδια της με κοριτσίστικη χάρη και μάλιστα καθόλου προκλητικά, αντιλαμβανόμαστε αμέσως πως πρόκειται για ένα ζευγάρι αξιοζήλευτα πόδια, πέραν της φυσικής κατατομής τους.

Η αντίθεση του Ερμή στους Ιχθύες με Άρη και Δία την κάνει να μιλάει πολύ, να υπερβάλλει και να ευαισθητοποιείται εύκολα.
Η Φαίη Σκορδά μέσα από τον χάρτη της έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον δικό της κόσμο, να τον οριοθετήσει και να τον προβάλλει μέσα από ισόποσες δόσεις λογικής και ευαισθησίας, καθώς έχει το χάρισμα να βλέπει πέρα από αυτό που πλασάρει.
Η σχέση της με την τέχνη είναι έντονη καθώς και με οτιδήποτε ουσιαστικό, πρωτότυπο και ριζοσπαστικό, που εννοείται πως δεν θα διαταράξει τις αξίες της.

Με λίγα λόγια ο ρόλος της παρουσιάστριας πρωινών εκπομπών, αδικεί το δυναμικό της που είναι άξιο για πιο φευγάτα και δημιουργικά μονοπάτια.

skorda chart
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved