Νόνη Δούνια: Η απάντηση της Αιγοκερίνας για τις γυμνές φωτογραφίσεις της

Αποφάσισε να κάνει μια λακωνική δήλωση στο «People» για την περιφορά των γυμνών φωτογραφιών της

Νόνη Δούνια: Η απάντηση της Αιγοκερίνας για τις γυμνές φωτογραφίσεις της

Ήταν μόλις 24 ετών όταν εμφανίστηκε στα καλλιστεία του 1996 και μπορεί να αδικήθηκε με τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς, αλλά ανταμείφθηκε με την μετέπειτα καριέρα της.

Κερδίζει την 4η θέση στο διαγωνισμό «Μις Ευρώπη» της ίδιας χρονιάς και φυσικά η εγχώρια βιομηχανία μοντέλων δεν θα μπορούσε να μην αξιολογήσει όπως έπρεπε την γοητευτική της μελαχρινή ομορφιά, το μυώδες σώμα και τα ατέλειωτα πόδια.

Έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, λικνίστηκε σε πασαρέλες και πόζαρε σε εκατοντάδες εξώφυλλα, με τις γυμνές και προκλητικές φωτογραφίσεις της αλλά και τα καυτά video, να έρχονται στο φως ξανά σήμερα, που θέτει υποψηφιότητα με την Ν.Δ στην Α' περιφέρεια του Πειραιά όπου γεννήθηκε.

Η ίδια αποφάσισε να κάνει μια λακωνική δήλωση στο «People» για την περιφορά των γυμνών φωτογραφιών της, λέγοντας πως ήταν αναμενόμενο και πως αν κάποιος θέλει να την πολεμήσει θα χρησιμοποιούσε αυτές τις φωτογραφίες. Τονίζει επίσης πως δεν μετανιώνει για τις φωτογραφίες της θεωρώντας τις ένα κομμάτι της δουλειά της.
Τέλος επισημαίνει πως αντί να αναδημοσιεύουν μια φωτογραφία πριν 20 χρόνια, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση.
Αυτή η τελευταία υπόδειξη μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά λίγο άσχετη με τα γεγονότα.

Η Νόνη Δούνια δέχτηκε την αρνητική επιρροή του διελαύνοντα Κρόνου που ενεργοποίησε το γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία στον χάρτη της.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με το μεσουράνημα που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική της εικόνα και ο Κρόνος στον 12ο οίκο της, απειλήθηκαν και απειλούνται ακόμα από παρελθοντικές αναθυμιάσεις, που σκοπό έχουν να αλλοιώσουν την εικόνα της.

Εκείνη από την άλλη σαν φιλόδοξη Αιγόκερως με τον Ήλιο στον 8ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό που ξέρει πότε να σταματά και πότε να αρχίζει αιφνίδια κάτι άλλο και μάλιστα εντελώς απενοχοποιημένα, απαντά με τον Άρη στον Κριό σε τρίγωνο με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα στον Τοξότη, απλά, φευγάτα και ευθέως.

Την εθελοντική πινελιά και αντιπρόταση σε όσους ασχολούνται με τις γυμνές φωτογραφίες της, βάζει η Σελήνη σύνοδο με Ποσειδώνα στον 6ο οίκο τον οποίο κυβερνά ο Πλούτωνας που σχηματίζει εξάγωνο με τη σύνοδο αυτή.
Η ίδια διαθέτει εθελοντικές ευαισθησίες και την πιστεύουμε πως έχει τάση να βοηθά, ακόμα και αν οι επιλογές της θα μπορούσαν σίγουρα να είναι καλύτερες.

{youtube}Us8IoJ1EwQ4{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved