Ρούλα Κορομηλά: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στην εικόνα της Υδροχόου

Στυλάκι έχει γίνει με τη βοήθεια της διατροφής και της γυμναστικής

Ρούλα Κορομηλά: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στην εικόνα της Υδροχόου

Εδώ και αρκετό καιρό η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά την εικόνα της, έχοντας ήδη χάσει 15 κιλά.

Το πρόγραμμα διατροφής, η γυμναστική, τα βάρη, η προπόνηση με ποδήλατο, η Yoga, είναι ένα ολιστικό πακέτο που την έχει κάνει να φαίνεται σαν έφηβη και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram είναι πράγματι εντυπωσιακές.

Η απόφαση να απαλλαχθεί από τα περιττά της κιλά που της προσδίδει ο ωροσκόπος της στον Ταύρο και όχι μόνο, είναι αποτέλεσμα του πεισματικού της χαρακτήρα που σαν Υδροχόος με Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο, όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, υλοποιείται μέσα από καθαρά εγκεφαλικές διαδικασίες.
Εκτός των άλλων διαθέτει και μια Σελήνη στον Ζυγό στον 5ο οίκο που κάνει την καλαισθησία της να νιώθει άβολα στα στενά ρούχα που την καταπιέζουν.
Βάζοντας μπροστά και το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, οι επιθυμίες της αποκτούν και πρωτοποριακή χροιά λόγω ζωδίου αλλά και λόγω συνείδησης, με τον Άρη στον Ταύρο να της δίνει τις απαραίτητες αντοχές να ανταπεξέλθει σε αυτή την επιδίωξη.

Με τούτα και με τα άλλα έφτασε να γίνει στυλάκι και μάλιστα να αποκτήσει και ένα μυώδες σώμα που εδώ που τα λέμε στην ηλικία της θέλει μεγάλη προσπάθεια και είναι προς τιμήν της.

Η ανανέωση αυτή λοιπόν όπως και κάθε ανανέωση δεν είναι καθόλου τυχαία, με τον διελαύνοντα Κρόνο να κοντράρει τον τελευταίο καιρό τον Ήλιο της προτρέποντάς την να πετάξει κάθε περιττό από τη ζωή της γενικότερα, ενώ παράλληλα και η κόντρα του με τον γενέθλιο Πλούτωνα της σηματοδοτεί ριζικές αλλαγές που μηδενίζουν το κοντέρ.
Ο διελαύνων ανάδρομος Δίας ετοιμάζεται να έρθει σε θέση βολής απέναντι από την Αφροδίτη της κοντά στα γενέθλιά της, γεγονός που θα την ζορίσει στην προσπάθεια απώλειας βάρους, αλλά ίσως και να την σταθεροποιήσει.

Από ό, τι φαίνεται όμως η αλλαγή αυτή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι η αρχή μιας μεγαλύτερης αλλαγής που προτίθεται να κάνει, καθώς κοντά στο καλοκαίρι η εύνοια που δέχεται από τον Δία μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα καριέρα στην προσεχή σαιζόν, με την αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη της τον Φεβρουάριο να ανακινεί παλιές καλές δόξες εφόσον η Αφροδίτη κυβερνά τον ωροσκόπο αλλά και τον 6ο οίκο της εργασίας.

Ό, τι και αν έχει στο μυαλό της, η απόφαση να κάνει κάτι για τον εαυτό της είναι αξιέπαινη και όσο για τα επιμέρους σχόλια περί νευρικής ανορεξίας είναι μάλλον διανοητικά παιχνίδια κάποιων, εφόσον ο χάρτης της δεν δείχνει την παραμικρή τάση για κάτι τέτοιο.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved