Ευαγγελία Αραβανή - Ηλίας Βρεττός: Η Τοξότης και ο Παρθένος γεύονται την επιρροή του Κρόνου

Η νέα χρονιά δεν θα τους βρει μαζί

Ευαγγελία Αραβανή - Ηλίας Βρεττός: Η Τοξότης και ο Παρθένος γεύονται την επιρροή του Κρόνου

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια έφτασαν στο χωρισμό και από ό, τι φαίνεται ο νέος χρόνος θα τους βρει χωριστά.
Γνωρίστηκαν πριν από ενάμισι χρόνο και από τότε ήταν αχώριστοι.

Οι δηλώσεις τους ήταν μετρημένες και ουσιαστικές όταν αναφέρονταν σε μια σχέση που τους κάλυπτε χωρίς γκρίνιες και αρνητικά συναισθήματα, δηλώνοντας στο απόγειο του ενθουσιασμού τους, πως βρήκαν το άλλο τους μισό.
Το ίδιο μετρημένες παραμένουν οι δηλώσεις και τώρα, με τον Ηλία Βρεττό να δηλώνει πως η σχέση τους τελείωσε, λακωνικά και απλά, όπως ταιριάζει σε έναν Παρθένο.
Οι φήμες λένε πως εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε, τη στιγμή που ο Κρόνος έκανε την εμφάνιση του στο ζώδιό της.

Εκείνη σαν Τοξότης με σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Κρόνου στον Τοξότη και τον διελαύνοντα Κρόνο να συναντά τον γενέθλιό της σε απόσταση αναπνοής, μέτρησε τις καταστάσεις, είδε πως είχαν βαρύνει πολύ με τη σύνοδο του διελαύνοντα Κρόνου με την Αφροδίτη της λίγο καιρό πριν και μπήκε σε κλίμα αποφάσεων, που δεν είναι απίθανο να επανεξεταστούν από τα μέσα Μαρτίου και μετά, με την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου.

Εκείνος από την άλλη δέχεται τα πυρά του Κρόνου που έχει έρθει σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία του και σε λίγο καιρό θα σταθεί στο μεσοδιάστημα της συνόδου με τον Ουρανό του, οπότε η αιφνίδια αυτή ανατροπή ήταν αναμενόμενη και μάλιστα αιτιολογεί και την χαμηλών τόνων αντίδρασή του, εφόσον είναι μια επιρροή που κόβει τα φτερά της επιθυμίας.

Τη σκυτάλη και για τους δύο θα πάρει τον Μάρτιο ο Δίας που θα βρεθεί στις 12 μοίρες του Λέοντα και αυτός ανάδρομος, εκεί όπου εκείνη έχει απέναντι τον Δία της στις 12 μοίρες Υδροχόου και εκείνος τον Άρη του στις 12 μοίρες Λέοντα.
Το αν ξανασμίξουν ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με τον πιο βασικό και ελπιδοφόρο τη σύνοδο του Δία με τον γενέθλιο Άρη εκείνου που κυβερνά τον 7ο οίκο του Ηλία Βρεττού, εφόσον γνωρίζουμε πως έχει ωροσκόπο Ζυγό.

Τουλάχιστον για εκείνον η απώλεια αν οριστικοποιηθεί, μπορεί να αντικατασταθεί πιο εύκολα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved