Δέσποινα Βανδή: Η νέα δισκογραφική δουλειά της Καρκίνου

Ο... Κρόνος και όχι ο Φοίβος υπογράφει τη νέα της εμφάνιση

Δέσποινα Βανδή: Η νέα δισκογραφική δουλειά της Καρκίνου

Πάνε περίπου δυόμισι χρόνια από την τελευταία δουλειά της Δέσποινας Βανδή που είχε τίτλο «Άλλαξα» αλλά η πάντα εγγυημένη υπογραφή του Φοίβου δεν βρήκε την τεράστια απήχηση που είχε το άλμπουμ «Γεια» του 2001 και όχι μόνο.
Ο δαιμόνιος Αιγόκερως, δημιουργός που έχει γνωρίσει γιγάντια επιτυχία μέσα από τις συνεργασίες μαζί της, δεν υπογράφει το νέο της δίσκο μετά από 18 χρόνια.
Την παραγωγή του νέου της δίσκου υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλλος εμπεριέχοντας διάφορους συνθέτες και στιχουργούς.
Τίτλος του νέου δίσκου «Δεν με σταμάτησες» και η πρόσφατη εμφάνιση της στο «Όλα μπιπ» του Θέμου Αναστασιάδη ήταν μια πρώτη ένδειξη της διαφήμισης της δουλειάς της.
Μπαίνοντας δυναμικά στο νέο χρόνο, έχει την στήριξη του Κρόνου που συνοδεύει με τις ευχές του τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου, αλλά και τη σύνοδο Δία – Ουρανού στις πρώτες μοίρες του Ζυγού.
Αυτές οι δύο σύνοδοι και το εξάγωνο μεταξύ τους, της χαρίζουν την επιτυχία που γεύεται τόσα χρόνια τώρα, με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα να την κρατάει γερά αγκαλιασμένη με την τέχνη.
Το εξάγωνο του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι άλλη μία ένδειξη πως η γυναίκα αυτή στοχεύει μεθοδικά, υπερνικώντας κάθε εμπόδιο προκειμένου να φτάσει τον στόχο της.

Η προτροπή του Κρόνου για τη νέα χρονιά είναι εμφανέστατη καθώς σε λίγο καιρό θα έρθει από διέλευση να συναντήσει τον γενέθλιο Άρη της, γεγονός που θα αυξήσει τις υποχρεώσεις και το άγχος, διανύοντας μια δημιουργική περίοδο, αλλά παράλληλα αγωνιώδη και πιεστική.
Η αγωνία λοιπόν για την πορεία του νέου της δίσκου είναι μεγάλη, καθώς επιζητά καταξίωση και ανταμοιβή μια που δεν έχει περιθώρια για αποτυχίες.

Το θέμα είναι πως καλείται να δουλέψει σκληρά για την προώθησή του, αλλά η επιστροφή της στη δισκογραφική εταιρία «Music Heaven», με την οποία συνδέθηκαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων 18 χρόνων, δείχνει πως είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει.

{youtube}sgcDMaf3m5Q{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved