Dancing with the stars: Η αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη

Τελικά αυτός που έμελλε να αποχωρήσει ήταν ο Δίδυμος Γιάννης Αϊβάζης

Dancing with the stars: Η αποχώρηση του Γιάννη Αϊβάζη

Ο χθεσινή βραδιά περιστοιχίστηκε από δύο δυναμικούς και ρυθμικούς χορούς, τον Ισπανικό δυναμικό paso doble για τους άνδρες και το Βιενέζικο Waltz για τις γυναίκες, αλλά και με τη συνεργασία της Νίνας Λοτσάρη με την Ευγενία Μανωλίδου, που θα παρουσιάσουν σήμερα στις 8.30 το βράδυ στο Badminton.

H Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου σάρωσε στη βαθμολογία, κάνοντας τους κριτές να δώσουν ομόφωνα 5 οκτάρια, διατηρώντας αμείωτη την αίσθηση του φαβορί, αλλά και η Λιονταρίνα Νάουρα Νάργες ακολούθησε με απόσταση αναπνοής, με την εντυπωσιακή θεατρική της εκτέλεση, σε μια υπέροχη χορογραφία. Επίσης εντυπωσιακοί ήταν ο Ιχθύς Κώστας Κρομμύδας και η Κριός Κέλλυ Κελεκίδου.

Το χαρακτηριστικό της χθεσινής βραδιάς ήταν οι πρωτότυπες χορογραφίες, άκρως επινοητικές και αρκετά εκκεντρικές.

Καθόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως η Σελήνη βρίσκονταν στον Υδροχόο, που εξάπτει το ασυνήθιστο και αντισυμβατικό στοιχείο. Το τρίγωνο Σελήνης – Δία διοχέτευε ενέργεια στους διαγωνιζόμενους, κινητοποιώντας και τη γενική υψηλή βαθμολογία των κριτών.

Η παράλληλη επιρροή του τετραγώνου Σελήνης – Κρόνου δίχαζε την ατμόσφαιρα, η οποία είχε αρκετές αυστηρές κριτικές, αλλά και σε αρκετούς διαγωνιζόμενους, δημιούργησε έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Τελικά αυτός που έμελλε να αποχωρήσει ήταν ο Δίδυμος Γιάννης Αϊβάζης που η σύνοδος Ήλιου – Δία στους Διδύμους σε τρίγωνο με τη διελαύνουσα Σελήνη, δεν στάθηκε αρκετή να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Αντίθετα ο διελαύνων Κρόνος απέναντι από την Αφροδίτη και τον Άρη του, είχε την τελευταία λέξη.

Την επόμενη Κυριακή το γιορτινό κλίμα θα κυλήσει κάτω από την επιρροή της Σελήνης στον Ταύρο, σε τρίγωνο με Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Κρόνο.

Το άγχος των διαγωνιζόμενων θα είναι έντονο, στην προσπάθειά τους να βελτιωθούν, αποσπώντας την επιβεβαίωση, που και πάλι αναμένεται φειδωλή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved