Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Παρθένου;

Οι φήμες θέλουν το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» να κόβεται το Σαββατοκύριακο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Παρθένου;

Όπως όλα δείχνουν η εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, θα σταματήσει από το νέο χρόνο , τουλάχιστον με την παρούσα σύσταση και μάλιστα στα καλά καθούμενα.
Στα καλά καθούμενα βρίσκεται απέναντί της η ομώνυμη εκπομπή του καναλιού Έψιλον της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, που σημειώνει διπλάσια σχεδόν ποσοστά τηλεθέασης.
Οι φήμες θέλουν την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κόβεται το Σαββατοκύριακο, με άλλες φήμες τις οποίες το κανάλι του Alpha διαψεύδει και πάει λέγοντας.
Ωστόσο έχουν γυριστεί εκπομπές για τα Χριστούγεννα που το κανάλι λογικά θα προβάλλει, οπότε το μέλλον της εκπομπής θα συζητηθεί από το νέο χρόνο.
Επιπλέον οργιάζουν και οι φήμες για μεγάλο καβγά στον οποίο η παρουσιάστρια φρόντισε να τονίσει τα προσόντα της και να επιβάλλει την παρουσίας της αθυρόστομα και επιδεικτικά, γεγονός που ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει το κανάλι.

Η μέριμνα για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ειδικά με τη Νέα Σελήνη στις 22/12 στον Αιγόκερω που υποκινεί τις φιλοδοξίες και τη σύνοδο Αφροδίτης –Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό, να ωθεί σε ανατροπές και μεταμορφώσεις.

Το θέμα όμως είναι οι καλές σχέσεις της παρουσιάστριας με τη διοίκηση του καναλιού, που θα μετρήσουν πολύ, εφόσον ακόμα και αν η εκπομπή κοπεί ή συνεχιστεί με άλλα πρόσωπα, η ίδια δεν προτίθεται να μένει με σταυρωμένα χέρια.
Η Αφροδίτη της στον Λέοντα δεν θα ανεχτεί φυσικά να χάσει την εκπομπή τόσο άδοξα και το γενέθλιο τετράγωνο με τον Πλούτωνα καλείται να δείξει την πυγμή μιας έντονης κτητικότητας και απροθυμίας να τα παρατήσει και να αντικατασταθεί.
Συνυπολογίζοντας τον γενέθλιο Άρη της στον Κριό και μάλιστα ανάδρομος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρύβει μέσα της ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται συχνότατα και η πίεση που αισθάνεται εκδηλώνεται απρόβλεπτα.
Αν μάλιστα και η απρόβλεπτη Σελήνη της στον Υδροχόο συμμετέχει σε Ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τις αποφάσεις του καναλιού, που θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να τιθασεύσουν και να καλμάρουν ένα αγρίμι.
Ο διελαύνων Δίας στον Λέοντα θα γυρίσει να αγκαλιάσει τη γενέθλια Αφροδίτη της τον Φεβρουάριο, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να ανατρέψει τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό της, αντίθετα το πιθανότερο είναι να διογκώσει το πρόβλημα.
Η ουσία όμως είναι πως η εκπομπή αυτή αρνείται να εισάγει πρωτότυπα ή και κοινότυπα θέματα, που η απέναντί της έχει εισάγει, γι' αυτό και απολαμβάνει τα νούμερα αυτά.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη μεριά της καλείται να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα του χάρτη της που είναι το ακριβέστατο εξάγωνο Άρη – Δία και να ριχτεί στη μάχη με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, αφήνοντας τα προσόντα που δεν έχει και εκμεταλλευόμενη μόνο όσα έχει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved