Μοναδική εμπειρία σε ξενοδοχείο-ιγκλού!

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, δίνοντας την ευκαιρία στα ξενοδοχεία από πάγο να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες τους, προσφέροντάς τους μια διαμονή που θα τους μείνει αξέχαστη!

Μοναδική εμπειρία σε ξενοδοχείο-ιγκλού!


Κάθε χρόνο το ξενοδοχείο Iglu-Dorf κατασκευάζεται από πάγο και χιόνι, δημιουργώντας δωμάτια ιγκλού, ρομαντικές σουίτες, ακόμα και υπαίθριο τζακούζι, για τους πιο γενναίους.

Περίπου 3.000 τόνοι χιονιού από τις Άλπεις ως τα Πυρηναία χρειάστηκαν και φέτος γι' αυτά τα ελβετικά ιγκλού στο Bernese Oberland, που ανήκει στο καντόνι της Βέρνης και περιβάλλεται από χιονισμένες βουνοκορφές.

Έργα τέχνης σκαλισμένα στους τοίχους από καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ρομαντικές σουίτες, που φωτίζονται μόνο από κεριά, και όμορφα διακοσμημένοι χώροι είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του καταλύματος.

Ανοιχτό από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι τον Απρίλιο, το κάθε δωμάτιο διαθέτει ζεστούς υπνόσακους και χοντρά χαλιά, σχεδιασμένα να αντέχουν σε θερμοκρασίες έως μείον 40 βαθμούς Κελσίου.

Όσο για το πρωί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έναν τεράστιο μπουφέ με κρουασάν, αλλαντικά, γλυκά, δημητριακά, τυριά και καφέ.

Το κόστος για ένα ιγκλού είναι 99 ευρώ τη βραδιά για διαμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη και 115 ευρώ από Παρασκευή έως Κυριακή και η πλειοψηφία των επισκεπτών μένουν εδώ μόνο για μια νύχτα.

Η βραδινή διασκέδαση περιλαμβάνει ζεστό κρασί, αλλά και ιδιωτικό υδρομασάζ κάτω από τα αστέρια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved