Cate Blanchett: Τι είπε η Ταυρίνα για τις αισθητικές επεμβάσεις των συναδέλφων της που άναψε φωτιές;

Η πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Psychologies» και οι μπηχτές

Cate Blanchett: Τι είπε η Ταυρίνα για τις αισθητικές επεμβάσεις των συναδέλφων της που άναψε φωτιές;

Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και αριστοκρατικές παρουσίες στο χώρο του κινηματογράφου.

Οι ερμηνείες της είναι εξαιρετικές, γεγονός που αναγνωρίστηκε πολλάκις, έχοντας στην κατοχή της δυο βραβεία Όσκαρ, το ένα Α' Γυναικείου ρόλου για την ταινία του 2013 του Woody Allen «Blue Jasmine» και ένα B' Γυναικείου ρόλου για την ταινία του 2004 «The Aviator» του Martin Scorsese.
Επίσης έχει λάβει 3 Χρυσές σφαίρες, 3 βραβεία BAFTA και δύο βραβεία Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών.

Σαν Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι η υλική και συναισθηματική της ασφάλεια, που και τα δύο τα έχει και με το παραπάνω.
Κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
ούσα παντρεμένη 17χρόνια με τον Αυστραλό θεατρικό συγγραφέα Υδροχόο Andrew Upton, έχουν 3 γιους και εδώ και 4 χρόνια ζουν στο Sidney.

Η πρόσφατη όμως συνέντευξή της στο περιοδικό «Psychologies» άναψε φωτιές καθώς επεσήμανε πως έχει κουραστεί πραγματικά να βλέπει τριγύρω της κυρίες, που αρνούνται να δεχτούν το πέρασμα του χρόνου από πάνω τους.
Τις συμβούλεψε να σταματήσουν να μικραίνουν και να συμβιβαστούν με την ηλικία τους
αφού έχουν φθάσει στο σημείο να μοιάζουν με τις κόρες τους ή τις μικρότερες αδερφές τους.

Φρόντισε λοιπόν να τους υπενθυμίσει με τη Σελήνη και την Αφροδίτη της στον Κριό που ομολογουμένως βοηθούν πολύ μια Ταύρο να διατηρεί το λεπτό λυγερό και γυμνασμένο κορμί της, πως όλη αυτή εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις πρέπει να μετριαστεί.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Τοξότη αποτελεί άλλη μια ένδειξη πως ο ερωτισμός που αποπνέει δεν έχει καμιά σεξουαλική χροιά, δεν υπολείπεται όμως θηλυκότητας, που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
Η αντίθεση του Ερμή από τους Διδύμους με τον Άρη, είναι αυτή που την κάνει να εκφράζεται ωμά χωρίς περιστροφές, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, επικρίνοντας ανοιχτά και εκφράζοντας ευθέως τις απόψεις της.
Συνυπολογίζοντας το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη της, πέρα από τη δική της προσωπική γοητεία που εκπέμπει, μπορεί να εκτιμά την αισθητική μέσα από την ανεπτυγμένη της διανοητική ικανότητα.
Η Cate Blanchett εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και πολύ συγκροτημένος άνθρωπος
και μια τέτοια υπόδειξη από το δικό της στόμα, θα έπρεπε να κάνει πολλές συναδέλφους της να νιώσουν μειονεξία.

Θα μου πείτε η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου την κάνει εγκρατή και της χαρίζει και τη φυσική κατάσταση που άλλες παρακαλάνε, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο τι σου δίνει ο χάρτης σου, αλλά πώς μπορείς να το διατηρήσεις χωρίς να παρασυρθείς από το ρεύμα.

Τάδε έφη λοιπόν η κυρία του κινηματογράφου και έχει απόλυτο δίκιο, μια και η παραμόρφωση γύρω μας έχει σοκάρει και οι φυσιολογικές ρυτίδες του χρόνου δεν μπορούν να βρουν πλέον τη θέση που τους αξίζει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved