Κατερίνα Καινούργιου: Άλλη μια κόντρα στο ενεργητικό της Ταυρίνας

Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη μαζί της, ανταπάντησε ανάλογα

Κατερίνα Καινούργιου: Άλλη μια κόντρα στο ενεργητικό της Ταυρίνας

Η παρουσιάστρια του «Δέστε τους» που βλέπει την καριέρα της καθημερινά να απογειώνεται, μάλλον απογειώνει μαζί της και την καυστική συμπεριφορά της.

Μετά από τις κόντρες που είχε με την Καρκίνο συμπαρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη κατόπιν εκπομπής και έντεχνα μέσα σε αυτήν, ήρθε η σειρά της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία και ξέσπασε πρόσφατα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στοTwitter, εναντίον της.

Η Κατερίνα Καινούργιου σαν Ταύρος με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στην Παρθένο, κριτικάρει πολλές φορές τους άλλους με κάποια έπαρση που αντλεί, εκτός από τον ωροσκόπο της και από τη ζήτηση που έχει τον τελευταίο καιρό.
Βεβαίως με τον Ήλιο της στον 10ο οίκο της καριέρας κυβερνήτη του ωροσκόπου σε τετράγωνο με Δία πώς να μην ανεβαίνει επαγγελματικά και μάλιστα με υπερβολή, αλλά η Σελήνη της στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ο άτσαλος Άρης στους Διδύμους σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό, είναι ένας συνδυασμοί που δεν φημίζονται για τη διπλωματία και το τακτ τους.

Ανεβάζοντας λοιπόν η Παρθένος, Αγγελική Ηλιάδη, μια φωτογραφία στο instagram από τις πολλές ομολογουμένως που βάζει συνεχώς, μια φίλη της επεσήμανε πως η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται πολύ συχνά σε αυτή, λέγοντας πως βάζει συνεχώς φωτογραφίες για να προκαλεί.

Ενθυμούμενη κιόλας από παλιά πως η Κατερίνα είχε σχολιάσει πως υπερ-πουλάει την εγκυμοσύνη της, ξέσπασε γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία της με τον Σάββα Γκέντζογλου πως «η Καινούργιου κάτι πρέπει να πει μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί της».
Με τον Ήλιο της σε απόλυτη σύνοδο με τη Σελήνη της Κατερίνας Καινούργιου, με το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα και τη Σελήνη της στους Ιχθύες, έδρασε μάλλον διαισθητικά και αισθάνθηκε προσβεβλημένη, ερμηνεύοντας την πρόθεση ως κακή.
Ο Άρης της στον Σκορπιό λειτούργησε ακαριαία και έδωσε την απάντηση που την βάζει αυτομάτως απέναντι, από την Κατερίνα Καινούργιου.

Είναι μάλλον απίθανο να μη συνεχιστεί η κόντρα αυτή, ειδικά τώρα που ο διελαύνων Κρόνος από τον Σκορπιό είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο της Κατερίνας Καινούργιου και ο διελαύνων Δίας από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Άρη της Αγγελικής Ηλιάδη.
Το ποια έχει δίκιο και ποια άδικο είναι πολύ σχετικό γιατί και η ανάγκη προβολής της Αγγελικής Ηλιάδη είναι έκδηλη αλλά και η παρόρμηση της Κατερίνας Καινούργιου ολοφάνερη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved