Τατιάνα Στεφανίδου: Νέα ξεκινήματα για την Κριαρίνα;

Ο Δίας στο Λέοντα της επιφυλάσσει θεαματική άνοδο

Τατιάνα Στεφανίδου: Νέα ξεκινήματα για την Κριαρίνα;

Πρόκειται για μία από τις λαμπερές και όμορφες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.
Τι καλύτερο όμως για μία Κριό με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στην Παρθένο, από το να καλεστεί να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα και να τα δρομολογήσει εκ νέου, εν όψει της νέας χρονιάς!
Πιο συγκεκριμένα η 3ωρη καθημερινή εκπομπή της «ΜΙΑ» στο κανάλι του Star παρόλη την ψυχαγωγική της πρόθεση, την ωραία δεμένη παρέα, τα ενδιαφέροντα θέματα και τη λαμπερή παρουσία της ίδιας, δεν δίνει τα πολυπόθητα νούμερα, αντίθετα συχνά είναι και μονοψήφια.
Το κανάλι σκέφτεται να σταματήσει την εκπομπή από την 1/1/2015, με το πιθανότερο σενάριο να μετακινηθεί η ίδια στην απογευματινή ζώνη πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλάζοντας ώρα και τονώνοντας τη ζώνη αυτή.
Άγνωστο αν θα κρατήσει κάτι ή κάποιους από την εκπομπή όπως επίσης αν το κανάλι θα χρησιμοποιήσει το δυνατό του χαρτί που είναι η Τατιάνα όχι για ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά για ενημέρωση.

Επίσης ας μην ξεχνάμε πως την απογευματινή ζώνη του καναλιού έχει καταλάβει για 5η χρονιά ο άξονας Ιχθύων – Παρθένου που εκπροσωπείται από τους εξαιρετικούς Μαρία Μπακοδήμου και Φώτη Σεργουλόπουλο με την εκπομπή «ΦΜ Live».

Ο Δεκέμβριος λοιπόν είναι μήνας αποφάσεων και νέων ξεκινημάτων για μια γυναίκα που ο τόσο τονισμένος 10ος οίκος της καριέρας με 4 πλανήτες στον Ταύρο, (Ερμή, Αφροδίτη, Άρη και Κρόνο) δείχνει πόσο επιτυχημένη είναι, ανθεκτική, φιλόδοξη, υπεύθυνη και σωστή επαγγελματίας.
Ο Κρόνος τοποθετημένος κοντά στο μεσουράνημα και κυβερνήτης του 6ου οίκου δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το πόσο εργατική και αξιόπιστη είναι στη δουλειά της.
Η Σελήνη στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη επιβεβαιώνει πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, προνοεί πάντα για όλα και ξέρει να επιβάλλεται και να οργανώνει τις επιδιώξεις της σχολαστικά και μεθοδικά.

Η ανάγκη της να αμείβεται καλά είναι έντονη με την Αφροδίτη κυβερνήτη του 10ου οίκου μέσα στον οίκο και σε αρμονικότατες όψεις, διεκδικώντας με το σπαθί της τις αμοιβές της. Η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα είναι αυτή που θα προκαλεί πάντα αλλαγές σε αυτό που πάει να την καθιερώσει, κόντρα στον αμετακίνητο Άρη της στον Ταύρο.

Ωστόσο, μια Κριός με ωροσκόπο Λέοντα και αντίθεση Ήλιου – Δία βρίσκει πάντα την άκρη, με τον Δία να κυβερνά τον ωροσκόπο, περιμένοντας από του χρόνου στη νέα σεζόν με το εξάγωνο του διελαύνοντα Δία με τον Δία της, μια θεαματική άνοδο που θα τη φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Το έδαφος στρώνεται από τώρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved