Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Ουρανός θα κάνει την έκπληξη στη σχέση τους;

Η παρουσία του στον 7ο οίκο και των δύο ή θα μας δώσει την είδηση ενός αιφνίδιου γάμου ή ενός αιφνίδιου χωρισμού.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια: Ο Ουρανός θα κάνει την έκπληξη στη σχέση τους;

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα μας ενημερώνουν για την απουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που αποθεώνεται στην Αυστραλία όπου βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, δίνοντας συναυλίες για Έλληνες ομογενείς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρευρέθηκε μαζί του σε μία από αυτές ξεκλέβοντας χρόνο και καθώς εκείνος τραγουδούσε το «Να μ' αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου, είπε στο κοινό πως το αφιερώνει στη γυναίκα της ζωής του, αναφωνώντας «Θα με παντρευτείς επιτέλους;»
Ο κόσμος έψαχνε τη Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ εκείνη σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν κοντά της, συγκινημένη είπε το «ναι».
Φυσικά αυτό μπορεί να είναι απλά ένα συγκινητικό συμβάν που δηλώνει την πρόθεση η οποία απέχει πολύ από την πράξη.
Από την άλλη η Ζέτα Μακρυπούλια αγωνιά για την πρόταση που έγινε στον καλό της από την ομογένεια για να μείνει στην Αυστραλία για αρκετό διάστημα με live εμφανίσεις και συναυλίες.

Προσπαθώντας να της εξηγήσει το όφελος και το δέλεαρ αυτής της πρότασης, εκείνη άρχισε να τον παρακαλάει να μη φύγει, εν μέσω και των επαγγελματικών ανατροπών για εκείνη, εκφράζοντας πόσο τον χρειάζεται τώρα κοντά της.
Αρνήθηκε λοιπόν την πρόταση, τουλάχιστον για φέτος αλλά εκείνη ανησυχεί για το μέλλον καθώς τον θεωρεί στήριγμά της.
Τι είναι αυτό που έχει δέσει τόσο πολύ μια Λιονταρίνα με Σελήνη στους Διδύμους και έναν Σκορπιό με Σελήνη στον Ταύρο;
O κοινός ωροσκόπος στον Ζυγό είναι αυτός που πρωταγωνιστεί ανάμεσά τους, αλλά το ερώτημα είναι αν είναι αρκετός για να γεφυρώσει κάποιες σημαντικές και καθοριστικές όψεις.
Ο Ήλιος του σε απόλυτη σύνοδο με τον Ουρανό της είναι μια ένδειξη πως ο ενθουσιασμός και η έλξη μεταξύ τους είναι αδιαμφισβήτητα, αλλά δεν εγγυώνται μια ομαλή συνέχεια.
Ο Κρόνος του στο μεσοδιάστημα της συνόδου Αφροδίτης – Άρη της στον 12 οίκο, είναι καθοριστικός για τον αυθορμητισμό στη σχέση τους και στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να φρενάρει εποικοδομητικά την υπερβολή της.
Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που τον θεωρεί στήριγμα και ψυχαναλυτή της.

Ο Κρόνος του τετράγωνο με τη Σελήνη της είναι άλλη μια δυσάρεστη επιρροή, η οποία την κάνει να τον αισθάνεται ιδιαίτερα επιφυλακτικό και αυστηρό, στην καλύτερη περίπτωση και πάλι, συστολικό και ντροπαλό.

Τα τετράγωνα μεταξύ των Ήλιων τους και μάλιστα στα δύο αυτά σταθερά ζώδια, δηλώνουν τις μεγάλες διαφορές στην ιδιοσυγκρασία και στις επιθυμίες τους.
Αν λάβουμε υπ όψιν και την έντονη παρουσία του Ουρανού που σε εκείνον βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο του και σε εκείνη σε τετράγωνο, πρόκειται για ένα ζευγάρι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και που η αστάθεια είναι έκδηλη.
Η παρουσία του Ουρανού στον 7ο οίκο και των δύο ή θα μας δώσει την είδηση ενός αιφνίδιου γάμου ή ενός αιφνίδιου χωρισμού.

Προς το παρόν ο Κρόνος σε αντίθεση με τη Σελήνη του Μιχάλη Χατζηγιάννη που κυβερνά τα επαγγελματικά του δηλώνει την καθοριστική απόφαση που κλήθηκε να πάρει για την επαγγελματική αυτή ευκαιρία, που αν επιμείνει στην απόφασή του, θα έχει μια καλύτερη, όταν ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Δία του, κυβερνήτη του 3ου οίκου (μετακινήσεις).

Όσο για τον γάμο μεταξύ τους, αν ποτέ συμβεί, θα πληροί όλες τις ιδιόρρυθμες προϋποθέσεις.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved