Kim Kardashian & Naya Rivera: Η αντιπαλότητα μεταξύ Ζυγού και Αιγόκερω καλά κρατεί

Η γυμνή φωτογράφιση της Kim και τα σχόλια της Rivera

Kim Kardashian & Naya Rivera: Η αντιπαλότητα μεταξύ Ζυγού και Αιγόκερω καλά κρατεί

Δεν λέει να ησυχάσει η δαιμόνια Ζυγός persona των media, που θέλει οπωσδήποτε τα βλέμματα του κόσμου επάνω της.
Για άλλη μια φορά λοιπόν πέτυχε το σκοπό της, φωτογραφίζοντας τα κάλλη της για το περιοδικό «Paper» εκθέτοντας το επίμαχο σημείο των οπισθίων της.
Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από χορταστικές, εκπλήσσοντας με τα πλούσια «πισινά» ελέη της, αλλά η τάση της για επίδειξη έχει πλέον κουράσει όσους βλέπουν με οίκτο την τόση επιδειξιμανία της.

Πλασάροντας λοιπόν η Kim τις γυμνές φωτογραφίες της στους λογαριασμού της στα social media, η Αιγοκερίνα ηθοποιός και τραγουδίστρια Naya Rivera, έγραψε ότι αυτό που κάνει είναι απαράδεκτο γιατί είναι πλέον μάνα, στολίζοντας με καθόλου ενθαρρυντικά λόγια την κίνησή της.

Naya Rivera


Θα μου πείτε Αιγόκερως είναι, με απόλυτη σύνοδο Ήλιου Ερμή, μια αυστηρή στάση θα την κρατήσει και θα την προωθήσει και κατάλληλα, με τη Σελήνη στους Διδύμους.

Η αντίδρασή της όμως δεν είναι τυχαία, εφόσον εδώ και καιρό όπως ακούγεται, η επίσης Καλιφορνέζα αντίζηλος, προσπαθεί να την αντικαταστήσει στα μάτια του κοινού διαθέτοντας τα ίδια προσόντα και μάλλον καλύτερα.
Μάχη λοιπόν Αιγόκερω εναντίον Ζυγού ανάμεσα σε δύο γυναίκες που εμφανώς τις ενδιαφέρει η επίδειξη των προσόντων τους.

Για την Kim Kardashian που είναι Ζυγός, με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Ιχθύες δεν υπάρχουν περιθώρια εγκράτειας, καθώς ο Δίας στο μεσουράνημα και κυβερνήτης του ωροσκόπου, αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ματαιοδοξίας αλλά και επιτυχίας στις επιδιώξεις της.
Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τάση της για δύναμη και εξουσία και το εξάγωνο του Δία με τον Ερμή κυβερνήτη του 10ου οίκου, την κάνει να θέλει να εντυπωσιάζει και με το λόγο της.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την ακροβατεί ανάμεσα στην καλλιτεχνική έκφραση και στην παραμυθένια εμπειρία, ενώ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, είναι αυτό που αρέσκεται στην περίπτωσή της να προκαλεί τα συναισθήματα των άλλων.

Από την άλλη η όμορφη και κομψή Αιγοκερίνα που έχει πολλά κοινά σημειολογικά στοιχεία με την Ζυγό αντίζηλο, διαθέτει μια Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη της στον Κριό, που δηλώνουν την ενστικτώδη συναισθηματική της αντίδραση που είναι γενικά απενοχοποιημένη.
Για μία Αιγόκερω όμως δεν λειτουργεί πάντα το ίδιο, εκτός και αν στη συγκεκριμένη περίπτωση η υπόδειξη αυτή στην Kardashian, θέλει να τις δημιουργήσει αμφιβολίες.
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο χάρτη της Rivera, δηλώνει πως η σύγχυση που τη διακατέχει, μπορεί να μπερδέψει τις επιθυμίες της με εκείνες των άλλων! Και ο νοών νοείτο.

Δες εδώ περισσότερα

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved