Νικολέττα Καρρά: Η Ζυγίνα είναι ένα από τα φαβορί του DWTS 5

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος αλλά κάποια προνόμια στον γενέθλιο χάρτη της, δεν περνάνε απαρατήρητα

Νικολέττα Καρρά: Η Ζυγίνα είναι ένα από τα φαβορί του DWTS 5

Η όμορφη ηθοποιός έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στο φετινό χορευτικό διαγωνισμό και αν λάβουμε υπ όψιν όσους και όσες ξεχώρισαν βαθμολογικά εξ αρχής στους προηγούμενους, διεκδικεί σίγουρα μια θέση στον τελικό.
Δεν είναι μόνο το καλογυμνασμένο αγαλμάτινο κορμί της, ούτε το ταλέντο που έχει στο χορό, αλλά και η ιδιαίτερα γλυκιά παρουσία της, που την κάνουν ακόμα πιο συμπαθητική στο κοινό.

Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι έντονος με την Παρθένο, Μορφούλα Ντώνα και την Λιονταρίνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου να εναλλάσσεται μαζί τους στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η Νικολέττα Καρρά έχει κάποια προνόμια στον γενέθλιο χάρτη της που δεν περνάνε εύκολα απαρατήρητα.

Σαν Ζυγός με Ωροσκόπο Ζυγό εκπέμπει όλη τη γλύκα και την αρμονία του ζωδίου και εξωτερικά και εσωτερικά.

Το γεγονός αυτό όμως δεν θα ήταν αρκετό για να καθηλώσει με την παρουσία της αν δεν είχε τη Σελήνη της στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο της, που δυναμιτίζουν πολύ την απλότητα και τη χάρη του Ζυγού, δίνοντάς της άφθονο μαγνητισμό και πολλά στοιχεία Σκορπιού.
Το φιδίσιο σώμα της και τη γερή κατασκευή του που το οφείλει στον Άρη στον 10ο οίκο, λικνίζεται κάθε Κυριακή με αφοπλιστικό πείσμα και πάθος εκπέμποντας όλη τη λαγνεία του Άρη στον Καρκίνο με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, που δίνει ο η Αφροδίτη στην Παρθένο και το εξάγωνο μεταξύ τους.
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σμιλεύει τις εντυπώσεις των κριτών, προκαλώντας δυνατά ερεθίσματα.
Από την άλλη ο τονισμένος 1ος οίκος της δίνει μεγάλη ενέργεια και άνεση να προβάλλει τον εαυτό της θεαματικά, κάτι που λείπει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Η διαφορά της είναι πως δεν χρειάζεται εντυπωσιασμούς για να εντυπωσιάσει, αλλά συμβαίνει εντελώς αβίαστα και φυσικά.

Αυτή την περίοδο ο Κρόνος της στον Λέοντα δέχεται τα πυρά του Κρόνου από τον Σκορπιό και θα εξακολουθήσει να τα δέχεται και ως το τέλος του διαγωνισμού.

Η προσπάθεια είναι σκληρή και μένει να δούμε αν θα τη δικαιώσει.

Κατέβασε τώρα> το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved