Πέτρος Τατσόπουλος: Ο ντόρος, η σάτιρα και οι πραγματικές διαστάσεις

Η αφοπλιστική του απάντηση πως το facebook τον έκανε γνωστό, εμπεριέχει έναν αυθορμητισμό που ο Δίας διογκώνει ενίοτε εναντίον του.

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο ντόρος, η σάτιρα και οι πραγματικές διαστάσεις

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την περιβόητη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έγινε κεντρικό θέμα σε σατιρικές εκπομπές, σε έντυπα και σε διαδίκτυο και ακόμα συνεχίζεται η προβολή της. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα διανθίστηκε από την κόντρα με τον Στέφανο Χίο, που μίλησε για χυδαιότητα του λόγου από βουλευτή, απειλώντας με τη γνωστή γραφική του έκφραση, πως όπου δει τον Πέτρο Τατσόπουλο θα τον σπάσει στο ξύλο.

Η χιουμοριστική έως ξεκαρδιστική απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου έκανε πολλούς να αντιστρέψουν το ως τώρα προφίλ του, προσεγγίζοντάς τον από μια άλλη οπτική.

Το θέμα όμως είναι πως έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα, διότι όσο απρόσεκτη και αν ήταν η δήλωσή του, δεν παύει να είναι μια στιγμιαία απερίσκεπτη απάντηση, σε κάτι που τον ενόχλησε. Άκομψη ίσως, υπερβολική πιθανώς, αλλά σε καμία περίπτωση χυδαία, πάντα σε σχέση βέβαια με τη χυδαιότητα που έχει εισβάλλει στο νεοελληνικό πολιτικό και κοινωνικό life style..

Επιπλέον ο βαρετός ξύλινος λόγος των πολιτικών και το υποκριτικό του υπόστρωμα, δεν μπορεί να έχει ως αντιστάθμισμα μια παρεΐστικη καθομιλουμένη.

Σαν Αιγόκερως με Ήλιο σύνοδο Κρόνο και πιθανότατα και τη Σελήνη από τον Ζυγό σε δυσαρμονική συμμετοχή, έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που η ανασφάλεια αντιδρά ακαριαία, παίρνοντας την πρωτοβουλία από τη σκέψη. Τα βιώματα είναι μάλλον βαθιά, προσπαθώντας να συγκροτήσει τη δομή τους, που όσο μεγαλώνει ωριμάζει, προσεγγίζοντάς την ευκολότερα και πιο ευδιάκριτα.


*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πάτα εδώ για να μάθεις!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλάει πολύ, είναι εριστικός και εύφλεκτος, αλλά παράλληλα ευθύς, χιουμοριστικός, ικανός στον προφορικό και γραπτό λόγο και ασυνήθιστος σε λεπτομερειακές στάσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ξεπροβάλλουν ανέμελα από τη σύνοδο Ερμή – Άρη – Δία στον Τοξότη σε τρίγωνο με Ουρανό, που αιτιολογεί περίτρανα τη συγγραφική του ιδιότητα, τις κόντρες στα κανάλια, αλλά και τις φιλελεύθερες αντιλήψεις και απόψεις του. Σε αυτήν τη σύνοδο και στον Ουρανό που τη συνοδεύει, οφείλει πολλές πτυχές του χαρακτήρα και της σταδιοδρομίας του, εφόσον η εύνοια που περικλείει η όψη, τον οδήγησε ξαφνικά στα έδρανα της βουλής, με έναν προεκλογικό αγώνα που του στοίχισε μόνο το κόστος του παράβολου.

Η αφοπλιστική του απάντηση πως το facebook τον έκανε γνωστό, εμπεριέχει έναν αυθορμητισμό που ο Δίας διογκώνει ενίοτε εναντίον του.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δηλώνει απερίφραστα τις ηγετικές του τάσεις, τις φιλοδοξίες του, αλλά και τον αυτοέλεγχο που διαθέτει, όταν εκείνος επιλέγει να μην αφήνεται στο δελεαστικό κύμα των προαναφερόμενων όψεων.

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι αυτή που αποτυπώνει την επίμαχη δήλωση, η οποία τον έφερε στα φώτα της δημοσιότητας.

Η ερωτική του ζωή μπορεί όντως να είναι περιπετειώδης και καθόλου παραδοσιακή, άσχετα με το αν αυτό ενδιαφέρει ή όχι τους πολίτες αυτής της χώρας.

Το έντονα αντισυμβατικό προφίλ του Πέτρου Τατσόπουλου όμως, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από τις δήθεν απορημένες γκριμάτσες, όσων σπεύδουν να βρουν θέμα να ανακινήσουν τις προσωπικές τους διαμάχες. Εκείνος μπορεί να έδωσε τροφή, σε ένα εκχυδαϊσμένο σύστημα, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο, για το ποιος είναι ο πεινασμένος και ποιος ο χορτασμένος στην όλη υπόθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved