Δημήτρης Αποστόλου: Ο καυστικός Παρθένος που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται

Ο ταλαντούχος σεναριογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαιώνει την αποστροφή στην κοινοτυπία

Δημήτρης Αποστόλου: Ο καυστικός Παρθένος που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται

Έχει γεμίσει τα σπίτια μας με επιφωνήματα έκπληξης εδώ και αρκετά χρόνια, γράφοντας σενάρια μαζί με τον συνεργάτη του Αλέξανδρο Ρήγα και δημιουργώντας αίσθηση με τις νοηματικές ατάκες και τον ενίοτε σαρκασμό τους.
Από τους «Δύο ξένους» και τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» μέχρι και τη φετινή σειρά «Τρίχες» στοχεύει στο να τραντάξει τη χιουμοριστική και αντιληπτική μας πλευρά.

Απέχοντας τα τελευταία χρόνια από συχνές συνεντεύξεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, διατηρεί το προφίλ του καυστικού Παρθένου που ξέρει όχι μόνο να σαρκάζει αλλά και να αυτοσαρκάζεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ weekly» εξέφρασε την αντίθεσή του να μιλά για κοινότυπα, χαζά και ψευδεπίγραφα πράγματα.
Θεωρεί πως αν έχει να πει κάτι θα το πει αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να περιφέρεται στα κανάλια και να καμώνεται.
Άλλωστε όπως τόνισε και ο ίδιος ό, τι έχει να πει είναι περασμένο στους ρόλους των σεναρίων του και δεν χρειάζεται να υποδυθεί κανέναν άλλο.

Παραδέχεται πως είναι παράξενος και πως δεν χρωστά καλό λόγο σε κανέναν, ενώ τονίζει πως ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή του που φοβόνταν τη γνώμη, τη ματιά και την απόρριψη, ήταν η μάνα του.

Είναι απολύτως κατανοητό για έναν Παρθένο με Σελήνη στον Ταύρο να αρέσει να γειώνει τους γύρω του, όπως επίσης κατανοητό είναι διαθέτοντας μια Αφροδίτη στον Σκορπιό σε στενή σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε ακριβέστατο εξάγωνο με Πλούτωνα, να εκτονώνει τα εσώψυχά του. μέσα από την τέχνη.
Δεν είναι όμως τόσο απλό, διότι στη βαθιά βουτιά που κάνει κάθε φορά μέσα από αυτές τις όψεις, δεν κινδυνεύει να προσκρούσει σε αδιέξοδους συναισθηματικούς βράχους λόγω του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία από τους Ιχθύες, που χαρίζει υγιή ευαισθησία και άφθονη πληθωρικότητα στην έκφρασή του.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου του Ερμής βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο και πέρα από τη συστολική του τάση δίνει τον καυστικό λόγο και τη συχνή κριτική, που περνάει αθόρυβα μέσα από αυτά που γράφει, αλλά με ένα μέγεθος που διαπερνά ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο θεατή.
Το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη δείχνει την έντονη επιρροή ενός γονέα που είναι η μάνα του, ενώ η αντίθεση Δία –Ουρανού είναι αυτή που σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ωροσκόπιο, τον κάνει να διαχωρίζει το ευχάριστο από το ουσιαστικό.

Ο Δημήτρης Αποστόλου είναι ένας ταλαντούχος σεναριογράφος, που γεύεται συνέχεια την επιτυχία, χωρίς να καυχιέται επιδεικτικά την απόλαυσή της.
Ωστόσο η γυναίκα του Μάγδα Πένσου, τα δυο του παιδιά και το Παρίσι, είναι το μόνο σίγουρο πως συνθέτουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ευτυχίας του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved