Renee Zellweger: Ευθύνεται ο Κρόνος που έγινε αγνώριστη από τις πλαστικές;

Η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση στην εξωτερική και εσωτερική της εικόνα, ενώ η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου την κάνει να φοβάται τα χρόνια που περνάνε

Renee Zellweger: Ευθύνεται ο Κρόνος που έγινε αγνώριστη από τις πλαστικές;

Ποιος δεν θυμάται στην ταινία του 2001 «Το ημερολόγιο της Bridget Jones» τον ομώνυμο ρόλο που ενσάρκωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός, στο πλευρό των Παρθένων Colin Firth και Hugh Grant;

Το στυλ του γλυκού και χαριτωμένου κοριτσιού με τα αφράτα ζυγωματικά, τα παραπανίσια κιλά και το τσαχπίνικο βλέμμα, την είχαν ξεχωρίσει από τη στημένη ομορφιά των περισσότερων συναδέλφων της.
Το 2003 όταν βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Cold Mountain», παρ' όλες τις μικροαισθητικές επεμβάσεις διατηρούσε ακόμα το δικό της στυλ μέχρι και πριν λίγο καιρό.

Η εμφάνισή της όμως στα βραβεία «Women in Hollywood» σόκαρε τους πάντες, αφήνοντας κοινό και κριτικούς με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν τη φρεσκάδα και το βλέμμα της πρόσφατης εικόνας της.
Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχει ξεφύγει από τις απαραίτητες πλέον αισθητικές επεμβάσεις του χολλυγουντιανού συστήματος, με αποτέλεσμα να είναι αγνώριστη.
Παρόλο που η εικόνα δεν είναι άσχημη, δεν παύει να είναι αλλοιωμένη ενώ είναι μόνο 45 χρονών.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο διάσημο περιοδικό «People» απαντά πως χαίρεται που ο κόσμος πιστεύει πως είναι διαφορετική γιατί όντως είναι, εφόσον ζει μια ικανοποιητική ζωή και είναι καλά, θέλοντας να παρουσιάσει την αλλαγή αυτή σαν φυσική εξέλιξη του χρόνου.
Ακόμα όμως και αν θέλαμε να την πιστέψουμε το ωροσκόπιό της δίνει αρκετούς λόγους αμφισβήτησης.

Πρόκειται λοιπόν για μια Ταύρο με ωροσκόπο Παρθένο και Σελήνη στον Λέοντα, που ενδιαφέρεται για την εξωτερική της εικόνα και την εντυπωσιακή της προβολή και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια.
Η σύνοδος Δία – Ουρανού και Πλούτωνα στον 1ο οίκο δείχνει πως η γυναίκα αυτή ενδιαφέρεται πολύ για την εικόνα της, χρησιμοποιώντας συχνά πρωτοποριακές μεθόδους με σκοπό τη μεταμόρφωση στη ζωή της.
Το τρίγωνο αυτής της συνόδου με τον Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου αλλά και του 10ου οίκου της καριέρας καταδεικνύει τις υπερβολικές, πρωτότυπες και εκκεντρικές εκφάνσεις του μυαλού της, φροντίζοντας όμως να μην αποκαλύπτει τις προθέσεις της.
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα κυβερνήτες 1ου – 7ου οίκων, δείχνει πως η επικοινωνία με τους άλλους έχει τάσεις εξαπάτησης, εξιδανίκευσης και παραπλάνησης, ενώ λόγω αυτής της αντίθεσης είναι πολύ δύσκολο να σταθεί σε σχέσεις και συνεργασίες χωρίς προβλήματα και χωρισμούς.

Η Σελήνη στον Λέοντα σε μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό και τον Άρη στον Τοξότη, πέρα από τον δυναμισμό και την τεράστια αυτοπεποίθηση που της χαρίζει, το γεγονός πως βρίσκεται στον 12ο οίκο, την κάνει να φυλάγεται από την πρόθεση να εκθέτει τον εαυτό της χωρίς να τη νοιάζουν οι επιπτώσεις.
Παράλληλα η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στον 8ο οίκο σχετίζεται άμεσα με τη φοβία του γήρατος και την προσπάθεια διατήρησης της νιότης.
Το πέρασμα του Δία από τον Λέοντα ενεργοποίησε το Μεγάλο πύρινο τρίγωνο της εξωστρέφειας με αποτέλεσμα να υποκινήσει και άλλα μακροπρόθεσμα σχέδια, ενώ βρίσκεται και σε τετράγωνο με τον Ερμή της, γεγονός που δείχνει πως προέβη σε αλλαγές όχι μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και γενικότερες.
Δεν αποκλείεται δε η δημοσιότητά της να ανέβει στα ύψη μέσα και από μια επαγγελματική πρόταση.

Το ότι αρνείται να παραδεχτεί την επιλογή της είναι και αυτό μια επιλογή, που σκοπεύει κάπου. Ωστόσο είναι κρίμα να είναι όμορφη μετά από μια πλαστική, ενώ θα μπορούσε να ήταν ομορφότερη χωρίς αυτήν.

{youtube}LJu7n828jHM{/youtube}

Εμείς, πάντως, προτιμάμε προϊόντα αντιγήρανσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved